Abi hem gülünecek hem ağlanacak bir video Soruyu cevap verirken ben orada olsam, lan ne diyon sen ... kendine gel deyip yapıştırırdım tokadıMümkündür ama son dönemde en çok güldüğüm video ya
Abi hem gülünecek hem ağlanacak bir video Soruyu cevap verirken ben orada olsam, lan ne diyon sen ... kendine gel deyip yapıştırırdım tokadıMümkündür ama son dönemde en çok güldüğüm video ya
ashdashdhas abi insan bazen sabredemiyor. Karşımdaki nasıl bu kadar mal olabilir sorusuna cevap bulamadığın zaman çıldırabiliyorsunne kadar da şiddet meraklısısınız siz yazık size püh
ahsdahsfhasfa iftiralara gelcenk bunlar senin nasıl bi piskopat olduğunu tahmin edemiyolardır bence gruba yazdıklarını bi görseler yanına 10mt yanaşmaz insanlar.
arkadaşlar cenk'e dikkat edin kendisinin silahları falan var haberiniz olsun
Beni bile şüpheye düşürdün şimdi he
bırak şimdi bu ayakları cenk sen değil misin silah fotolarını ruhsatları ile beraber atan? poligonda elinde silahlarla poz veren?Beni bile şüpheye düşürdün şimdi he
Benim arabaya nazar değmiyor. Benim arabayı gören kem gözler bile yaşla doluyor. Kaporta leeş... Tamponlar sarkıyor, tavanı kağıt makasıyla kesersin, morarmış cam filmleri baloncuk baloncuk kalkmaya başladı Sleeper'dan da öte. Ceset gibi gözüküyor ama yürüyorBen de o sebeple nadiren aracımın fotoğrafını falan paylaşıyorum. Kimin neyi nasıl düşüneceğini bilemiyorsun, diyebilirler ki kardeşim senin focus'un her yerde var kim kıskanacak ya da iç geçirecek de nazar değecek. Ama öyle olmuyor, araba almak isteyip de alamayan veya bu aracı beğenen biri olabiliyor. İlla kötü bir şey söylemesine gerek yok. Art niyetsiz şekilde güzel şeyler söylese bile nazar değebiliyor. Bizde c4 varken üniversite'ye gidiyordum. 100 kişilik amfide sadece 3 kişide araba vardı ki biri bendim. Millet kötü laf etmesin, artistik yapıyor demesin diye aracı uzağa park ederdim. Ona rağmen milletin ağzında sakız olurdu ki arabadan hayır gelmedi. Vuran vurana, gece bırakıyorum sağlam sabah çalıştırıyorum otomobil bozulmuş. Aldığımız hangi araç hakkında sıkça konuşulduysa o aracın başına gelmeyen kalmadı. O sebeple dikkat etmek lazım gerçekten.
Ruhsatlı silah mevzusu ya senindi ya da @berkertekin di galiba. Ben vazgeçirdim hatta, gidip bu sinirle adam vurursun yapma diye ya da ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Varsa ruhsatlı silahınız bir poligona gidelim harbidenbırak şimdi bu ayakları cenk sen değil misin silah fotolarını ruhsatları ile beraber atan? poligonda elinde silahlarla poz veren?
Sıfır, cillop gibi bir makine aldığın vakit buralarda oluruz elbetBenim arabaya nazar değmiyor. Benim arabayı gören kem gözler bile yaşla doluyor. Kaporta leeş... Tamponlar sarkıyor, tavanı kağıt makasıyla kesersin, morarmış cam filmleri baloncuk baloncuk kalkmaya başladı Sleeper'dan da öte. Ceset gibi gözüküyor ama yürüyor
Valla hocam ödemek gerekir be. Birkaç gün internetten bak e-devletten filan sorgulanıyor bir yerlerden. Ben de uzun yolda 2-3 radara girdim ama ceza gelmemiş bana. Kurtulma şansın var.Iyi akşamlar ahali .. doblonun motorda wastegate ile ilgili sorunlar vardı ikitelli atatürk sanayide turbocuya götürdük adamda tanıdık ..babamdan tecrübe için arabayı alayım abi nedir ne degildir bir bakayım demiş babamda anahtarı verince direk habipler yoluna çıkmış 150 - 160 km hıza kadar çıktım ayarı bozulmuş onuda yaptım abi demiş ancak kafama takılan olay yol boyunca bilen bilir biraz uzun yoldur 70 km hız sınırı olan yerde adam 150-160 bastım deyince ailecek s.cti cafer bez getir dedik sizce ceza gelir mi (gelecek gibi) ne yapmak gerekir
Yoğöyle bişey. Oyna devam.
Benim tabanca tüfekle işim olmaz. Asabiyetimden ötürü babam bu yaşıma kadar uzak tuttu beni ateşli silahlardan. Ama ateşsiz silah dersen haçlı seferi püskürtürümRuhsatlı silah mevzusu ya senindi ya da @berkertekin di galiba. Ben vazgeçirdim hatta, gidip bu sinirle adam vurursun yapma diye ya da ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Varsa ruhsatlı silahınız bir poligona gidelim harbiden
Elim titrer yemin ederim trafikte ilk hafta sürterim bir yerlere. Süleyman'ı gören ne güzel tırsıp yol veriyorSıfır, cillop gibi bir makine aldığın vakit buralarda oluruz elbet
bizimki de gaza gelip aldırdı ya ne babalar var benimki beni sevmiyo galibaYoğöyle bişey. Oyna devam.
Benim tabanca tüfekle işim olmaz. Asabiyetimden ötürü babam bu yaşıma kadar uzak tuttu beni ateşli silahlardan. Ama ateşsiz silah dersen haçlı seferi püskürtürüm
Valla hocam ödemek gerekir be. Birkaç gün internetten bak e-devletten filan sorgulanıyor bir yerlerden. Ben de uzun yolda 2-3 radara girdim ama ceza gelmemiş bana. Kurtulma şansın var.
E devlet'e sık sık giriş yapıp bakın hocam. Ceza ilk oraya düşer eğer radara girmişse tabii.
Yoğöyle bişey. Oyna devam.
Benim tabanca tüfekle işim olmaz. Asabiyetimden ötürü babam bu yaşıma kadar uzak tuttu beni ateşli silahlardan. Ama ateşsiz silah dersen haçlı seferi püskürtürüm
Elim titrer yemin ederim trafikte ilk hafta sürterim bir yerlere. Süleyman'ı gören ne güzel tırsıp yol veriyor
Ben peder beyin silahının mermisinin üzerine keserle vurup, mermiyi ateşlediğim günden beri tövbeliyimbizimki de gaza gelip aldırdı ya ne babalar var benimki beni sevmiyo galiba