Onu küçükken ben de yapardım millet küresel ısınma var diyip kızıyordu sonra her gün koca balkonu yıkıyordu şimdi neden serseri oldumBalkonda su tabancasıyla etrafa sıkıyom canım sıkılıyor napam
Onu küçükken ben de yapardım millet küresel ısınma var diyip kızıyordu sonra her gün koca balkonu yıkıyordu şimdi neden serseri oldumBalkonda su tabancasıyla etrafa sıkıyom canım sıkılıyor napam
Çerçeveletip duvarıma asıcam be şu güzelliğe bak Maşallah abiBEYLER NASIL OLMUŞ YORUMLARI ALAYIM HER TÜRLÜ İĞRENÇLİK HAKARET KÜFÜR İÇEREN YORUMLARI KABUL EDEBİLİRİM ÇOĞU İNSAN BEĞENMEDİ AMA BEN HASTA OLDUM, @pulusoglu ALP ABİNİN KULLANMADIĞO PLASTİDİPİ BANA VERDİ BENDE BÖYLE BİR SANAT ESERİ YAPTIM PİYASADA Kİ EN ADİ EN BAZ EN STOK FİESTA OLDU
Abi bu sene psikoloji kazanıyorum 4 sene sonra tedaviye bekliyorum ama önce tecavüzden hapiste yatacaksın kskflsldkfmdBEYLER NASIL OLMUŞ YORUMLARI ALAYIM HER TÜRLÜ İĞRENÇLİK HAKARET KÜFÜR İÇEREN YORUMLARI KABUL EDEBİLİRİM ÇOĞU İNSAN BEĞENMEDİ AMA BEN HASTA OLDUM, @pulusoglu ALP ABİNİN KULLANMADIĞO PLASTİDİPİ BANA VERDİ BENDE BÖYLE BİR SANAT ESERİ YAPTIM PİYASADA Kİ EN ADİ EN BAZ EN STOK FİESTA OLDU
Harbi güzel mi lan ilk beğenen sensinÇerçeveletip duvarıma asıcam be şu güzelliğe bak Maşallah abi
haashhashashshas madem tecavüzden hapse giricez o bahanede sende aradan çıkarsınAbi bu sene psikoloji kazanıyorum 4 sene sonra tedaviye bekliyorum ama önce tecavüzden hapiste yatacaksın kskflsldkfmd
Valla güzel ama o sisleri kapatalım lütfenHarbi güzel mi lan ilk beğenen sensin
eyvallah çiçeğim daha iyileri senin olsun inşallahValla güzel ama o sisleri kapatalım lütfen
Bu araba fazla yüksek değil mi @kerpetenemireyvallah çiçeğim daha iyileri senin olsun inşallah
sisler açık değil ya tampon siyak olunca belli oldu açınca sen düşün artıka shdahdhashasha
Aynen italyadayımYaşıyosun bu hayatı
@AYUU kanki sen italyadayım falan mı diyordun
Fabrika çıkışı kalması rn iyisi bence 10 numara araba şuanBEYLER NASIL OLMUŞ YORUMLARI ALAYIM HER TÜRLÜ İĞRENÇLİK HAKARET KÜFÜR İÇEREN YORUMLARI KABUL EDEBİLİRİM ÇOĞU İNSAN BEĞENMEDİ AMA BEN HASTA OLDUM, @pulusoglu ALP ABİNİN KULLANMADIĞO PLASTİDİPİ BANA VERDİ BENDE BÖYLE BİR SANAT ESERİ YAPTIM PİYASADA Kİ EN ADİ EN BAZ EN STOK FİESTA OLDU
eyvallah panpam valla beğenenlerden bi @Renard var birde siz çoğu arkadaşım küfür edip engelledi beniFabrika çıkışı kalması rn iyisi bence 10 numara araba şuan
Yav bu ne kadan tatlış olmuş içimden bi an "ay şen fiyeçta mi oyduunnn" demek geçti . Farkli ve orjinal bir havası olmuş valla biraz değişiklik iyidir .BEYLER NASIL OLMUŞ YORUMLARI ALAYIM HER TÜRLÜ İĞRENÇLİK HAKARET KÜFÜR İÇEREN YORUMLARI KABUL EDEBİLİRİM ÇOĞU İNSAN BEĞENMEDİ AMA BEN HASTA OLDUM, @pulusoglu ALP ABİNİN KULLANMADIĞO PLASTİDİPİ BANA VERDİ BENDE BÖYLE BİR SANAT ESERİ YAPTIM PİYASADA Kİ EN ADİ EN BAZ EN STOK FİESTA OLDU
ahahha eyvallah ceyhunumYav bu ne kadan tatlış olmuş içimden bi an "ay şen fiyeçta mi oyduunnn" demek geçti . Farlli ve orjinal bir havası olmuş valla biraz değişiklik iyidir .
Ne alaka ya ben her zaman stok severimeyvallah panpam valla beğenenlerden bi @Renard var birde siz çoğu arkadaşım küfür edip engelledi beni
Vardım vardım biraz etrafı kolaçan edebildim hatta. Kızlar ilik gibi havalar 20 derece civarı bi kapıyor bi açıyor hafif güneşli ama arada yağmur da denk geliyor klasik ingiltere-irlanda havası yani. Aile yanında kalıyorum benimle birlikte 1 ispanyol ve 1 italyan eleman kalıyor. Pek konuşmuyorlar ama kafa dengi gibi duruyorla .ahahha eyvallah ceyhunum
sen nerdesin yav vardın mı ne yaptın güzel kızlar güzel ortam güzel hava var mı nasıl bahset biraz
Üzüyorsun beni abi halbuki beğenmiştimhaashhashashshas madem tecavüzden hapse giricez o bahanede sende aradan çıkarsın