ceyhun dur bekle bılet alayımValla ya sırf kızları için kalınır yahu herkes çok sıcak .
ceyhun dur bekle bılet alayımValla ya sırf kızları için kalınır yahu herkes çok sıcak .
Gel abi ya odamda bi ispanyol bi italyan var tam fıkra gibiyiz yaa inş 3 5 bisey düşürürüz .ceyhun dur bekle bılet alayım
Tavlada demiGel abi ya odamda bi ispanyol bi italyan var tam fıkra gibiyiz yaa inş 3 5 bisey düşürürüz .
Burda da çok var senin arabadan ama K kasa görmedim hiç J 1 tane gördümGüzele ne yakışmaz be
Aynen tavla yacaz inş.Tavlada demi
Bizim komşunun da 3.0 tdi touareg in dsg si bozulmuş
Kullanıcı hatasıdırBizim komşunun da 3.0 tdi touareg in dsg si bozulmuş
Onlarda DSG yok yanlız ZF var .Bizim komşunun da 3.0 tdi touareg in dsg si bozulmuş
Doktor yada denizci degilsen geneldeBeyler haram para karışmadan Audi A7 alınmıyormuş doğru mu?
Hem dil kursu hem gezme .@gtepro panpa mekan iyiymiş ya sen niye gitmiştin oraya
Sahibi dsg dedi la ben ne blm . Motoru yatay mı dik mi la onunOnlarda DSG yok yanlız ZF var .
Amarokla ayni motor-sanziman olmasi lazim...Sahibi dsg dedi la ben ne blm . Motoru yatay mı dik mi la onun
Dik olması lazım ama motor koduna bağlı olarak değişiyor.Sahibi dsg dedi la ben ne blm . Motoru yatay mı dik mi la onun
Nossun beya bizim elemanlar hiç konusmuyo ya bende ranzaya çıktım takiliyom. Garı istiyom ben yhaaa. Sen nörüyon?Hayırlı akşamlar keyifler nası
Balkonda su tabancasıyla etrafa sıkıyom canım sıkılıyor napamNossun beya bizim elemanlar hiç konusmuyo ya bende ranzaya çıktım takiliyom. Garı istiyom ben yhaaa. Sen nörüyon?
Maç başladı ve az önce Almanya atak yapmadan 1-0 öne geçtiArkadaşlar Konfederasyon Kupası 3.'lük maçını yazmayı unuttum bugün maçın sonu geldi artık Portekiz-Meksika son dk.lar 0-1 Meksika önde.
AMA
Akşam final maçı var. Şili-Almanya
Saat: 21:00
TRT 1
İmkanı olana tavsiye ederim.