Bu sezon Süper Lig'de izleme ihtimalimiz olan bir gol Ulan uçan tekmeyle vole karışık o nasıl bir kasap ya...açtım gol oldu sfsfadad
Bu sezon Süper Lig'de izleme ihtimalimiz olan bir gol Ulan uçan tekmeyle vole karışık o nasıl bir kasap ya...açtım gol oldu sfsfadad
Bu sezon Süper Lig'de izleme ihtimalimiz olan bir gol Ulan uçan tekmeyle vole karışık o nasıl bir kasap ya...
Adam psg'de sağlık kontrolüne girdikten sonra artık kafasını ne bozduysa dönmüş imzayı atmamış.ıııhh sanmam abi psg de istiyo deniyordu
Hee... Oynuyor ki oynatıyorlarRafael marquez hala oynuyo ya la
Konuştum ikisiyle de yarın görüşeceğim Kararsızlık çok zor iş. Bi de ben zaten kararsız bi insanım; bu kadar çok değişken girince işin içine iyice zorlanıyorum Bana yardım edin lütfenİkisinede bak kullan canının istediğini al öyleyse, seçim yapması çok zor iş
Ben değil de ablam aldı söylerim onlara o ayarda kullansınlar ben otobüsle geziyorum abi arabam yok o yüzden ne yakıyor derdim de yok henüzSen i10 aldın dimi, hava sıcak klima açmak gerek... Bu gün klimanın motora yarattığı yükü ve yakıt sarfiyatını ölçtüm.. Bizim i10 grubu için. Seninde işine yarayabilir.
En iyi klima ayarı kademe 4 de kullanmak.
VAG'lara doyamadın be olm Seni Ay'a fırlatsak orada bile en azından bir jant kapağı filan bulursun.
olum evler çok güzelmiş lan
Valla ya sırf kızları için kalınır yahu herkes çok sıcak .ceyhun dönme olum buraya kal orda bir halt yok burda
hiç fark etmedik valla İrlandaya gelecekse demekki .Oğlum teypte RTE yazıyo lan
Direksiyonun sağda olması sıkıntı ya sevmiyorum , ilik gibi arabalar vardır ama konumdan kaybediyorlar benim için .dhiç fark etmedik valla İrlandaya gelecekse demekki .
Du bakam 2 3 gün geçsin başlarım showroom showroom gezmeye ilk hedef Tesla . Bencede konum sıkıntı ama kullansak 1 2 haftaya alışırız herhalde .Direksiyonun sağda olması sıkıntı ya sevmiyorum , ilik gibi arabalar vardır ama konumdan kaybediyorlar benim için .d
Bu ara teslaya sardım zaten , YouTube da olan iki abi var emirle demir güzel paylaşımlar yapıyorlar güzel bilgi veriyorlarDu bakam 2 3 gün geçsin başlarım showroom showroom gezmeye ilk hedef Tesla . Bencede konum sıkıntı ama kullansak 1 2 haftaya alışırız herhalde .
Direksiyonun sağda olması sıkıntı ya sevmiyorum , ilik gibi arabalar vardır ama konumdan kaybediyorlar benim için .d
2. dk.da alışıyorsun sıkıntı yapmayınDu bakam 2 3 gün geçsin başlarım showroom showroom gezmeye ilk hedef Tesla . Bencede konum sıkıntı ama kullansak 1 2 haftaya alışırız herhalde .
Hee biliyorum onları ya teslagunlukleri ve teslaturk diye kanalları ve siteleri var başarılılar valla önleri bence baya açık.Bu ara teslaya sardım zaten , YouTube da olan iki abi var emirle demir güzel paylaşımlar yapıyorlar güzel bilgi veriyorlar