Yav yok beyler alınmayın, o an direkt etiketlemiş bulundum. Acaba şampiyonlar ligine mi atsam yoksa geyik başlığına mı atsam derken ikilik yaşadım etiketleme oradan geldi bilinçaltı olarak Yoksa ben insan ayırt etmem beni bilirsinizDigerlerimi baskalastirma demek
Nefes alsın yeter demek..Yav yok beyler alınmayın, o an direkt etiketlemiş bulundum. Acaba şampiyonlar ligine mi atsam yoksa geyik başlığına mı atsam derken ikilik yaşadım etiketleme oradan geldi bilinçaltı olarak Yoksa ben insan ayırt etmem beni bilirsiniz
Abi sampiyonlar ligimi kaldi birak yasin haric yas ortalamasi 35 oranin anca pilavli sohbet olurYav yok beyler alınmayın, o an direkt etiketlemiş bulundum. Acaba şampiyonlar ligine mi atsam yoksa geyik başlığına mı atsam derken ikilik yaşadım etiketleme oradan geldi bilinçaltı olarak Yoksa ben insan ayırt etmem beni bilirsiniz
Nefes alsın yeter demek..
Biz de ayrım yok beyler, nefes alması yeterli her daim bizde yeri hazırdır severiz insanlarıAbi sampiyonlar ligimi kaldi birak yasin haric yas ortalamasi 35 oranin anca pilavli sohbet olur
Zonguldak'ta hayat zor sanırım abiBiz de ayrım yok beyler, nefes alması yeterli her daim bizde yeri hazırdır severiz insanları
Abi ben gittigimden degildir o ya forumun uzerinde genel olarak ölu topragi var eskisi gibi bir ortam olsa geyik basligi 6 ya gecmis olurduk coktanBiz de ayrım yok beyler, nefes alması yeterli her daim bizde yeri hazırdır severiz insanları
Sen de haklısın kaptan ama gittin ligden tenhalaştı yani..
Adam haklı beyler dağılın. Ama şampiyonlar liginin sensiz tadı yok be abi insan özlüo bi ten bi kokuAbi ben gittigimden degildir o ya forumun uzerinde genel olarak ölu topragi var eskisi gibi bir ortam olsa geyik basligi 6 ya gecmis olurduk coktan
Zonguldak'ta hayat zor sanırım abi
Üniversite açılınca hayat kolay oluyor aslında ama benim o taraklarda bezim yok işteAbi ben gittigimden degildir o ya forumun uzerinde genel olarak ölu topragi var eskisi gibi bir ortam olsa geyik basligi 6 ya gecmis olurduk coktan
Öhöm öhöm yasincim dur simdi aksama oAdam haklı beyler dağılın. Ama şampiyonlar liginin sensiz tadı yok be abi insan özlüo bi ten bi koku
Adam haklı beyler dağılın. Ama şampiyonlar liginin sensiz tadı yok be abi insan özlüo bi ten bi koku
La millet yanlış anlayacak şampiyonlar ligini heÖhöm öhöm yasincim dur simdi aksama o
Beyler kim kimi çekiyor gruptaLa millet yanlış anlayacak şampiyonlar ligini he
Yok yok ligi okey, batak masası gibi düşün öyle bir şey işteBeyler kim kimi çekiyor grupta
Abi ne zaman soyunuyorduk biz yanlismi oldu @Yasin Aygun dur yanlis alarmLa millet yanlış anlayacak şampiyonlar ligini he
Şampiyonlar ligi müziğiniz ektedirAbi ne zaman soyunuyorduk biz yanlismi oldu @Yasin Aygun dur yanlis alarm
Onlar hayat pahalılığını, ağır vergileri, zamları, alım gücünün düşüklüğünü yani ekonomi, sosyal hayat, siyaset ve bütün düşüşte olan kısımları hükümete değil sığ bir görüşle ' dış güçlere ' bağlıyor. Onlara bu argümanlarla geldiğin vakit, ' ne yapabiliriz, bizler Türk ve müslümanız yabancılar bizi istemiyor ve hep bizimle uğraşıyor ' diye bahane üretiyorlar. Ülkeyi kalkındırma ve tüm bunları düzeltme görevinin hükümette olduğunu ayırt edemiyorlar. Ee hükümette güzel oynuyor, işte köprü yol yapıyor, erzak dağıtıyor, dinden giriyor cahil vatandaşın gözünü boyuyor. Bunda önceki hükümetlerin hiç bir şey yapmaması da etkili tabii. Gün gelecek alım gücünün iyice dibe vurduğu vakit dayanamayıp isyan edecekler ama iş işten geçmiş olacak. Geçmiş olsun.macera dolu amerika bizi kiskaniyor
En merak ettigim sey su.ozellikle sana sorayim abim @CenkGs daha gecen gun padisah klima taktirmis onca para vermis vs bunlara girmiyorum. Simdi ben bir koyunum diyelim onlar gibi ve butun bu olaylari gormeyip 2020 yi bekleyen biriyim. Benim alim gucumun azaldiginida gormedim onada tamam mesela.hergun mutlu uyaniyorum ulke cok guzel herkese atar gider yapiyoruz ekonomi 10 numara vuhu diye. Peki ya bir gun iyicene hayat pahalaninca zaten et alamiyorum diyelim (asgari ucret aldigimi var sayarsak)zaten disarda yiyemiyorum muhtemel ailemle oturuyorumdur falan falan. Gun gelecek bir makarnayi alirken param vami diye sorguladigindami akli basina gelecek bu koyunun yada gelmesi icin ne kadar daha durtmek lazim ?
Çabuk abi berker abi gelmeden ya şimdi ya hiçAbi ne zaman soyunuyorduk biz yanlismi oldu @Yasin Aygun dur yanlis alarm
Hakanida aksama artikÇabuk abi berker abi gelmeden ya şimdi ya hiç