Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haahahahahahaha çok iyi ya abinin tepkileri benim peder büyük ihtimal kızı saçından tutup dışarı atar beni de hastanelik ederdi
Nerde benim çakmağım diyor ya yere düştüm orda:D
21192146_1838633003113413_4736306591002026287_n.jpg
ahsdhafjadfadfdjf :D :D

Son düzenleme:
Zonguldak'ta hayat zor sanırım abi :)
Abi ben gittigimden degildir o ya forumun uzerinde genel olarak ölu topragi var eskisi gibi bir ortam olsa geyik basligi 6 ya gecmis olurduk coktan :)
Üniversite açılınca hayat kolay oluyor aslında ama benim o taraklarda bezim yok işte :D
Orası öyle, forum genel olarak bir kaç aydır durgun. Aslında troll tipler gittikten sonra forum iyice duruldu. Anladık ki troll hesaplar canlı tutuyormuş burayı :D

macera dolu amerika bizi kiskaniyor :)

En merak ettigim sey su.ozellikle sana sorayim abim @CenkGs daha gecen gun padisah klima taktirmis onca para vermis vs bunlara girmiyorum. Simdi ben bir koyunum diyelim onlar gibi ve butun bu olaylari gormeyip 2020 yi bekleyen biriyim. Benim alim gucumun azaldiginida gormedim onada tamam mesela.hergun mutlu uyaniyorum ulke cok guzel herkese atar gider yapiyoruz ekonomi 10 numara vuhu diye. Peki ya bir gun iyicene hayat pahalaninca zaten et alamiyorum diyelim (asgari ucret aldigimi var sayarsak)zaten disarda yiyemiyorum muhtemel ailemle oturuyorumdur falan falan. Gun gelecek bir makarnayi alirken param vami diye sorguladigindami akli basina gelecek bu koyunun yada gelmesi icin ne kadar daha durtmek lazim ?

macera dolu amerika bizi kiskaniyor :)

En merak ettigim sey su.ozellikle sana sorayim abim @CenkGs daha gecen gun padisah klima taktirmis onca para vermis vs bunlara girmiyorum. Simdi ben bir koyunum diyelim onlar gibi ve butun bu olaylari gormeyip 2020 yi bekleyen biriyim. Benim alim gucumun azaldiginida gormedim onada tamam mesela.hergun mutlu uyaniyorum ulke cok guzel herkese atar gider yapiyoruz ekonomi 10 numara vuhu diye. Peki ya bir gun iyicene hayat pahalaninca zaten et alamiyorum diyelim (asgari ucret aldigimi var sayarsak)zaten disarda yiyemiyorum muhtemel ailemle oturuyorumdur falan falan. Gun gelecek bir makarnayi alirken param vami diye sorguladigindami akli basina gelecek bu koyunun yada gelmesi icin ne kadar daha durtmek lazim ?
Onlar hayat pahalılığını, ağır vergileri, zamları, alım gücünün düşüklüğünü yani ekonomi, sosyal hayat, siyaset ve bütün düşüşte olan kısımları hükümete değil sığ bir görüşle ' dış güçlere ' bağlıyor. Onlara bu argümanlarla geldiğin vakit, ' ne yapabiliriz, bizler Türk ve müslümanız yabancılar bizi istemiyor ve hep bizimle uğraşıyor ' diye bahane üretiyorlar. Ülkeyi kalkındırma ve tüm bunları düzeltme görevinin hükümette olduğunu ayırt edemiyorlar. Ee hükümette güzel oynuyor, işte köprü yol yapıyor, erzak dağıtıyor, dinden giriyor cahil vatandaşın gözünü boyuyor. Bunda önceki hükümetlerin hiç bir şey yapmaması da etkili tabii. Gün gelecek alım gücünün iyice dibe vurduğu vakit dayanamayıp isyan edecekler ama iş işten geçmiş olacak. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...