Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar lig tekrar başladı :)

Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
BeIN Sports (Canlı) 09 Eylül Cumartesi 17:00
Fenerbahçe - M.Başakşehir
BeIN Sports (Canlı) 09 Eylül Cumartesi 20:00

:) bende piyano ve org çalardım sizinde dediginiz gibi zamanında eleştirilere her zaman açık olurdum ama söylenenlerden pek birşey anlamazdım açıkçası.. tamamen kendi halimde takılıyordum :)
Hocam Enstrumaniniz ne markaydi ? Orgta yamaha ve korg iyi diye biliyorum . Microarranger hakkinda bilginiz var mi ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler aramızda detaycı kimdi hatırlayamadım hatirlayan bi etiketlesin pls durumu anlatıyorm.
Dayımın arabaya inekten yeni sağılmış taze süt dökülmüş ön yolcu koltuğunun önündeki yerdeki halı gibi döşemeye işte bi yıkamaci demiş bu alta kadar işlemiştir komple döşemeyi sökmemiz lazım bi arkadası da demiş benim amcama da aynısı oldu arabasına hastaydı kokuyu bi türlü geciremeyince sattı fln. Şimdi biz ne yapmalıyız bunu geçirmek için baya koku yapıyor arabada bilen belki vardır bu Noyanın detay videosun da çocuk kusmuğunu fln bile çıkaran bi sprey vardı o geçirir mi acaba?
Hocam öncelikle hiç geç kalacak vaktiniz yok . Koku Giderici urunler var Odor elenator falan oyle birseydi adi . Noyanin videosunda dikkatimden kacmis ama oda oyle birsey kullaniyordur .Birde Amway loc , Biobelinda genel temizlik , ersag genel temizlim tarzi bir urun varsa onunla orayi silin . Olmadi marketten asprin ya da cif heryer alin onunla silin .

Sildikten sonra koku gidericiyi uygulamanizi tavsiye ederim . Amcaniz hakli cok belali birsey ama simdi detailing urunleri artti falan caresiz birsey degil .

Ayrıca aracı hava sirkulasyonunun iyi oldugu esintili bir yerde kapilari bagaji acarak havalandirin .

Edit : Noyan keskinde DT'den onun yaptigid muhtemelen ayni dogrultudadir , onuda dikkate aliniz .

Son düzenleme:
Hocam Enstrumaniniz ne markaydi ? Orgta yamaha ve korg iyi diye biliyorum . Microarranger hakkinda bilginiz var mi ?

Bendeki yamaha marka org.. Korg markasi yamahaya göre daha profesyonel ve özellik ve fiyat bakımından da daha üstün benim bildiğim .. micro arranger'i daha çok düğün salonlarında çalan ve farklı ensturamantal ürünlere ihtiyaç duymayanlar kullanıyor benim bildiğim yani tam profesyonel ve fiyat olarakta çok pahalı acıkcasi:)

Bendeki yamaha marka org.. Korg markasi yamahaya göre daha profesyonel ve özellik ve fiyat bakımından da daha üstün benim bildiğim .. micro arranger'i daha çok düğün salonlarında çalan ve farklı ensturamantal ürünlere ihtiyaç duymayanlar kullanıyor benim bildiğim yani tam profesyonel ve fiyat olarakta çok pahalı acıkcasi:)
Ben dugun salonlarinda falan calmayi dusunmuyorumda asil ilgimin oldugu alan Turk müziği oldugundan arap orglari (oryantel) bana gore . Yinede Uşsak , Huzzam gibi makamlar olmuyor galiba ama olsun yinede :)

Casionun falan uygun fiyatli orglari var ama dedigim gibi olmusken turk muziginede uygun bir org olsun istiyorum .
Onlarin en uygun fiyatlisi casio ama bir korg kalitesinde degil diyorlar .
Microarrangerin kendi içinde baya efektleride var diye biliyorum o yuzden butun oklar onu gosteriyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...