Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sputnik , @emreozukan . Dunki Tundrayi Herekede gordum . Baya geziyor heralde :)

İlk gördüğümde arkadan raptor galiba dedim ama yaklasinca anladim :) Otobanda sağ cekmis bekliyordu

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ByX15v.jpg

Güzel maçtı ama ses gitti :D

Basketbolda Ispanya ya 73-56 yenildik. Boby olsaydi cok farkli olurdu bence, neyse hayirlisi yine de tebrikler #12DevAdam ++++
Ekli dosyayı görüntüle 9178
abi maç son periyotta koptu ama gelecek vaad ediyor sonuçta bir çoğunun ilk tecrübesi sayılırdı yeni jenarasyondan ümitliyim biraz daha tecrübe
@alfhonso videoyu editleyen çocugu biliyorum aracla testini çeksek iyi olur xdd
@DouglasAdams attığın fotolarla nokta atışı yapmışsıın knka xdd :D

@sputnik , @emreozukan . Dunki Tundrayi Herekede gordum . Baya geziyor heralde :)

İlk gördüğümde arkadan raptor galiba dedim ama yaklasinca anladim :) Otobanda sağ cekmis bekliyordu

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzini mi bitmiş acaba. :D Şaka bir yana o canavar iyi içiyordur. Gerçi "aslan besleyen yemini düşünmez" sözü o arabaya uyar. Ondaki motoru bilmiyorumda, o kasanın motor seçenekleri:
4.0L VVT-i 236hp (1GR-FE V6) : 2007-2013
4.0L VVT-i 270hp (1GR-FE V6) : 2014
4.7L VVT-i 276hp (2UZ-FE V8) : 2007-2009
4.6L VVT-i 310hp (1UR-FE V8) : 2010-...
5.7L dual VVT-i 381hp (3UR-FE V8) : 2014-...

Kardeş bu yöntemler bizim arabalarda çalışır. Sizde can alır. Tiftiği miftiği bırakın da acilen çıkartın o tişörtleri. Biri gelip tıklasa havayastığının akıbeti belli değil.
Katılıyorum. Koltuk kılıfı bile kullanılmamalı bence, yanlarda airbag var malum. İlla takılacaksa arabaya özel dikim kılıflar var onlara bakılmalı.

Tasarımındaki sadeliğe hastayım. Bir de yanlış hatırlamıyorsam GTA 3'te mafya aracıydı :D
Arkası Evo'ya benziyordu onun. :)

Bilmeyenler için bırakayım şuraya resmini:
mafia_sentinel.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...