O da bir şey mi bende dünya da c4 picasso ile gazlayan tek insan olabilirim
İzmirdeki tek erkek kullanıcısı olabilirim ya
İzmirdeki tek erkek kullanıcısı olabilirim ya
Orhan abi Cadillac sende galiba seni gordum az onceGündem nedir benim adım falan geçmiş
Büyüktür aynen kardoUludağ Üniversitesi'ndeyim.Baya büyükmüş burası yav.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen öyle adapazarlı sahibi nejat bey iş için geziyordur günlük kullanıyor çünki@sputnik , @emreozukan . Dunki Tundrayi Herekede gordum . Baya geziyor heralde
İlk gördüğümde arkadan raptor galiba dedim ama yaklasinca anladim Otobanda sağ cekmis bekliyordu
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tasarımındaki sadeliğe hastayım. Bir de yanlış hatırlamıyorsam GTA 3'te mafya aracıydı
Bu arabayi bileniniz var mi ?
abi maç son periyotta koptu ama gelecek vaad ediyor sonuçta bir çoğunun ilk tecrübesi sayılırdı yeni jenarasyondan ümitliyim biraz daha tecrübeBasketbolda Ispanya ya 73-56 yenildik. Boby olsaydi cok farkli olurdu bence, neyse hayirlisi yine de tebrikler #12DevAdam ++++
Ekli dosyayı görüntüle 9178
Benzini mi bitmiş acaba. Şaka bir yana o canavar iyi içiyordur. Gerçi "aslan besleyen yemini düşünmez" sözü o arabaya uyar. Ondaki motoru bilmiyorumda, o kasanın motor seçenekleri:@sputnik , @emreozukan . Dunki Tundrayi Herekede gordum . Baya geziyor heralde
İlk gördüğümde arkadan raptor galiba dedim ama yaklasinca anladim Otobanda sağ cekmis bekliyordu
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum. Koltuk kılıfı bile kullanılmamalı bence, yanlarda airbag var malum. İlla takılacaksa arabaya özel dikim kılıflar var onlara bakılmalı.Kardeş bu yöntemler bizim arabalarda çalışır. Sizde can alır. Tiftiği miftiği bırakın da acilen çıkartın o tişörtleri. Biri gelip tıklasa havayastığının akıbeti belli değil.
Arkası Evo'ya benziyordu onun.Tasarımındaki sadeliğe hastayım. Bir de yanlış hatırlamıyorsam GTA 3'te mafya aracıydı
çok sempatik adam yaaGolf 138 bin lira?
şu dohc yazısı bile güzel turbolusunu süremedim deniycem ama bi
Nerde o 110 beygirlik boşlayn Golf ile 4.5 yaktı diye hava atan liseli jajshahs 3.20D <3
Ekli dosyayı görüntüle 9174
Full motivasyon
Eski girişlidir,%60 vergiye takılmayan arabalardandır,tanıdığı vardır gibi gibi gibi
Bilip bilmeden sorgulamayalım bence
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi