Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlısı olsun, daha fazla masraf olmasın inşaallah :D
17 opsiyonel olan madrid jant ile 225/45/17 michelin crossclimate lastikli bi takım var.Lastikler 2016 sonu üretim az kullanılmış jantlar da temiz.Bakalım babama bağlı ilkbaharda alırız şu an almazsak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama İst iyice yaşanmaz hale geldi. İki nefes alayım diye dışarı çıkıyorum, daha fazla yorulup eve geliyorum. AVM'ye gitsen kalabalık (bir de bebek arabası terörü var), kafeye gitsen kalabalık (sürekli bir gürültü/ uğultu), sahil kenarına gitsen ya Suriyeli ya da elde bira Dekatlondan alınma katlanır sandalyesi ve Rayban gözlükleriyle habire foto çekme uğraşında 20-35 yaş arası gençlerimiz. En basit keyfim İstiklal'den başlayıp Galata, Karaköy yapmaktı, şimdi İstiklal'in de içine edildi. Bu kadar üreyecek ne var anlamıyorum :D

17 opsiyonel olan madrid jant ile 225/45/17 michelin crossclimate lastikli bi takım var.Lastikler 2016 sonu üretim az kullanılmış jantlar da temiz.Bakalım babama bağlı ilkbaharda alırız şu an almazsak.

2.5 sene 70.700 oldu bugün... Nasıl satacağız bilmiyorum vallahi...

Edit: aaa lastik değil arabadan bahsediyordum ben
İnşaallah istediğin gibi olur kardeşim, lastik seçimi falan zor işler.

Satarsınız hocam, her malın bir alıcısı vardır. Değeri tabii ki kullandığınız oranda düşer ama muhakkak satılır.

Passat variantçı dayılar aile babası 3 çocuk 600 litre bagaj :D F31 e sığmaz onlar bi bmwci alir sizin makineyi :)

Valla arabadan iyi anlayan, iyi bakacak bir adama gitse iyi olur. Satmaya şu anlık niyet yok fakat olduğu zaman ilk foruma koyacağım. Eğer biri ilgilenmezse malum siteye kaldık...

Valla arabadan iyi anlayan, iyi bakacak bir adama gitse iyi olur. Satmaya şu anlık niyet yok fakat olduğu zaman ilk foruma koyacağım. Eğer biri ilgilenmezse malum siteye kaldık...
50 peşin vereyim kalanı senet
Boyası varsa daha beter abi bu boyalı 5k düş gibi gibi
Başka araba 7 bin ucuza veriyo sen kaca vericeksin tarzında sorular gelecek %99 u ciddi alıcı olmayacak sinirleneceksin falan filan

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama İst iyice yaşanmaz hale geldi. İki nefes alayım diye dışarı çıkıyorum, daha fazla yorulup eve geliyorum. AVM'ye gitsen kalabalık (bir de bebek arabası terörü var), kafeye gitsen kalabalık (sürekli bir gürültü/ uğultu), sahil kenarına gitsen ya Suriyeli ya da elde bira Dekatlondan alınma katlanır sandalyesi ve Rayban gözlükleriyle habire foto çekme uğraşında 20-35 yaş arası gençlerimiz. En basit keyfim İstiklal'den başlayıp Galata, Karaköy yapmaktı, şimdi İstiklal'in de içine edildi. Bu kadar üreyecek ne var anlamıyorum :D
İstanbul'un daimi gürültüsünü Kocaeli'de bahçeli evime geldiğimde sessizlikten başım dönerken anlıyorum. Sessizlikte insanın kafasının içinde gürültü devam ediyor. İstanbul kesinlikle yaşanacak yer değil. 17 milyon insanı önceden sosyal ve teknik altyapısını hazırlamadan o kadar yüzölçümüne sığdırmaya çalışmak, yaşayan herkese zulüm demektir. Tamam çok fazla yağış oluyor, dolu yağışları anormal oldu ama İstanbul'da başlayan sel olaylarının tek nedeni dediğim altyapı yetersizliği. Hatta daha kötüsü, mevcut yapının da bozulması. Şahsi fikrim: Ancak iş için veya bayram tatili olması koşuluyla turistik amaçlı geçici olarak İstanbul'a gidilir. Umarım tekrar İstanbul'da oturmak zorunda kalmam.

İstanbul'un daimi gürültüsünü Kocaeli'de bahçeli evime geldiğimde sessizlikten başım dönerken anlıyorum. Sessizlikte insanın kafasının içinde gürültü devam ediyor. İstanbul kesinlikle yaşanacak yer değil. 17 milyon insanı önceden sosyal ve teknik altyapısını hazırlamadan o kadar yüzölçümüne sığdırmaya çalışmak, yaşayan herkese zulüm demektir. Tamam çok fazla yağış oluyor, dolu yağışları anormal oldu ama İstanbul'da başlayan sel olaylarının tek nedeni dediğim altyapı yetersizliği. Hatta daha kötüsü, mevcut yapının da bozulması. Şahsi fikrim: Ancak iş için veya bayram tatili olması koşuluyla turistik amaçlı geçici olarak İstanbul'a gidilir. Umarım tekrar İstanbul'da oturmak zorunda kalmam.
Bu altyapı meselesinin en basit örneği ataşehir. Yahu bu semt daha yeni yapıldı yok batı ataşehir bilmemne. Neden bu kadar trafik oluyor yahu? Yani hadi eski semtlere dokunamıyorsunuz, neden yenilere adam gibi trafik, kanalizasyon düzeni yapmıyorsunuz? Kafayı yersin. Artık Kadıköy'den Bostancı bile yarım saat sürüyor. Yazık,hakkaten yazık.

4 gün sonra, min 5 yıl kalmak için istanbula gideceğim. Bu muhabbet güzel oldu üstüne :D :D
Evinden uzakta kalmak istemeyip ertesi yil tekrar sinava girerek daha yakindaki bir uni'yi kazanan tanidigim var :)

Seninde öyle olabilir hocam , hemde istanbulun baya dışı , bu hem iyi hem kötü .

Yatay geçişle Hacettepe ye gecersin :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi geceler 4 saatlik uykuyla ankara gidiş 2 buçuk saat uzmanlık sınavı geri dönüş +2 saat trafik. 850 km trafik hariç 100-160 km arası genelde 120 yle gittim 5.8 ortalama

Evinden uzakta kalmak istemeyip ertesi yil tekrar sinava girerek daha yakindaki bir uni'yi kazanan tanidigim var :)

Seninde öyle olabilir hocam , hemde istanbulun baya dışı , bu hem iyi hem kötü .

Yatay geçişle Hacettepe ye gecersin :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok lan deli mi sevdi de mis gibi boğaziçini bırakıp ankara çölüne döncem :D ben bozkırdan bezdim jdkgkdk

fazla gösterişli:D
Gözü en az böyle yoruyor. Dosya isimleri en rahat böyle okunuyor :)
Ya abi bende yüklenecek diye bekliyorum :D
ssalşkhşls
Bu altyapı meselesinin en basit örneği ataşehir. Yahu bu semt daha yeni yapıldı yok batı ataşehir bilmemne. Neden bu kadar trafik oluyor yahu? Yani hadi eski semtlere dokunamıyorsunuz, neden yenilere adam gibi trafik, kanalizasyon düzeni yapmıyorsunuz? Kafayı yersin. Artık Kadıköy'den Bostancı bile yarım saat sürüyor. Yazık,hakkaten yazık.
En güncel örneği Ataşehir. Merkezi İş Alanı haline getirilen 4.Levent-Zincirlikuyu civarları bundan 20 yıl önce İş kulelerinin yanlış konumlandırılması nedeniyle eleştirilen bir yerdi. Şimdi o kuleleri gecekondu sayıp yıkacaklar, çevre o hale geldi =) Sonra iş çıkışı gel de trafiğe gir o bölgede :D Metrobüs durakları filan hep bu sebepten mahşer yerine dönüyor.

Hangi yarim saat bostancida sahilde calisma vardi kadikoy rihtima 1 saatte gecebildim

Beyler, sizce bu Quaresma harbiden hakeme bilerek mi omuz atıyor ? Birisine yanlışlıkla çarpacağınızı anladığınız vakit yüzünüzü, kafanızı, vücudunuzu korumak için refleks icabı kollarınızı öne doğru uzatırsınız ki gövdenize bir zarar gelmesin. Ama 0.16 saniyede Quaresma tam tersini yapıp omuz atma pozisyonuna geçerek, kafasını ve gövdesini de açıkta bırakarak hakeme direkt giriyor gibi geliyor bana. Yanlışlıkla birine çarpan kişi kolunu aşağı indirip omzunu öne doğru çıkarmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...