Aynı iki ürün arasında bu kadar farkın olması normal mi
O iki delik tahminimce ışıklandırma için oradadır. Bazıları oralara ek sis lambası koyuyor muhtemelen o işe yarıyordur. Nick olayına gelince benimki hala aynı. İsmimle buradayım
@bt @yaso @Cenk @maximaorhan @Sailor
önceki delikler ne işe yarıyo bilenler yeşillendirsin
bi de şu nickleri değiştirme işini sevemedim ben bi saaaat etiket arıyorm
Kime ittirebilirsek mantığıAynı iki ürün arasında bu kadar farkın olması normal mi
http://www.hepsiburada.com/frk-stor...spit-cihazi-1-5-versiyon-obd2-p-HBV000005HGCA
Uzun zamandır gördüğüm en anlamlı yazılardan biri..Ekli dosyayı görüntüle 9227
Selamlar
Yav herkes isim değiştirmiş kim kimdir bari PP'lerle oynamayın.
Hocam, plaka kare miydi yoksa sonradan mı degistirdiniz?
O iki delik tahminimce ışıklandırma için oradadır. Bazıları oralara ek sis lambası koyuyor muhtemelen o işe yarıyordur. Nick olayına gelince benimki hala aynı. İsmimle buradayım
Hocam, plaka kare miydi yoksa sonradan mı degistirdiniz?
Fantaziye kaçan bir boyutu olduğunu düşünmüyorum o deliklerin hocam Maksimum sarı renkli yuvarlak Hella marka sis lambaları için falan koyulmuştur. Ötesinde bir zihniyete sahipse beni aşar ashahdashdvalla bilemedim asdfasdf bi gülsemmi diye düşündüm sonra yav baska bişeymi var acaba ddm
Bunun gibi hocam sorayim bakayim saticiya
Fantaziye kaçan bir boyutu olduğunu düşünmüyorum o deliklerin hocam Maksimum sarı renkli yuvarlak Hella marka sis lambaları için falan koyulmuştur. Ötesinde bir zihniyete sahipse beni aşar ashahdashd
Telefonla eslesmeli kablosuz programi aciyorsun koyuyorsun telefonu butun gorulmeyen degerler ozellikler telefondaKabloluyla kablosuzun arasında ne fark var ki
Hangi program kaptanım paylaşırsan sevinirim.Telefonla eslesmeli kablosuz programi aciyorsun koyuyorsun telefonu butun gorulmeyen degerler ozellikler telefonda
Sordum buna ankaradaymis yerleri
Mini cooper gp olsaydi intercooler derdimde su cakma ledi varsa cenk abimle ayni fikirdeyim
Torque veya dash commander ikiside guzel ikiside benim normalde goremedigim butun degerleri gosterebiliyor telefonu koyacagim miknatisla ikinci bir dash board olarak kullanirim. Tabi ilerleyen zamanlarda evdeki tableti wifi geri gorus kamerasina baglama planlarim vs de varHangi program kaptanım paylaşırsan sevinirim.