1.3 multijetine 10 numara yağ yaktırmaya çalışınca motoru kucağına aldı diyolar bilemedimBeyler bir ara yasin aygün vardı forumu bırakmış diyorlar?
1.3 multijetine 10 numara yağ yaktırmaya çalışınca motoru kucağına aldı diyolar bilemedimBeyler bir ara yasin aygün vardı forumu bırakmış diyorlar?
Yazık oldu ortamlarda motordan anlıyor gibi takılıyordu.1.3 multijetine 10 numara yağ yaktırmaya çalışınca motoru kucağına aldı diyolar bilemedim
Vallaha teknik bilgisi de iyi gibiydi sanki.1.3 multijetin cenaze namazı varmış ikindiye namazına müteakip kılınıcak.Sonra da hurdalığa gömeceklermiş Allah nasip ederseYazık oldu ortamlarda motordan anlıyor gibi takılıyordu.
Toprağı bol olsunVallaha teknik bilgisi de iyi gibiydi sanki.1.3 multijetin cenaze namazı varmış ikindiye namazına müteakip kılınıcak.Sonra da hurdalığa gömeceklermiş Allah nasip ederse
Bayılıyorum bu tür müziklere atsana bana spotify playlistini falan ya da güzellerinden sal bana 10 20 tane yenilik lazım listeyeHocam istersen insanı beyaz bir zenciye çeviren müzikler paylaşabilirim. Spotify da bulursun sanırım. Ama müzikler zenciye çevirmenin yanında yakıt tüketimini de arttırabilir. Küfür yemek istemem...
Yazık oldu ortamlarda motordan anlıyor gibi takılıyordu.
Bişeyden anlıyo gibi takılıyodu ama hiçbi şeyden anladığı yoktu salağın gittiği iyi oldu valla rahatsız oluyodum kendisindenVallaha teknik bilgisi de iyi gibiydi sanki.1.3 multijetin cenaze namazı varmış ikindiye namazına müteakip kılınıcak.Sonra da hurdalığa gömeceklermiş Allah nasip ederse
Vallaha artık tiksiniyodum kendisinden dasadsdasdasBişeyden anlıyo gibi takılıyodu ama hiçbi şeyden anladığı yoktu salağın gittiği iyi oldu valla rahatsız oluyodum kendisinden
Allah'ım ya bi e mekanikçiyim diye geçiniyo bindiği araba astra bi de 1.3 dizel ahahah tezata bakar mısınVallaha artık tiksiniyodum kendisinden dasadsdasdas
Tor tor geziyo bi de makinacıymış.90 bgle eğleniyo işte napsınAllah'ım ya bi e mekanikçiyim diye geçiniyo bindiği araba astra bi de 1.3 dizel ahahah tezata bakar mısın
Allah'ım ya bi e mekanikçiyim diye geçiniyo bindiği araba astra bi de 1.3 dizel ahahah tezata bakar mısın
O kadar yuklenmeyin ya, Sinan da 90 bg lik Clio kullaniyorTor tor geziyo bi de makinacıymış.90 bgle eğleniyo işte napsın
Biliyorum doktorum gireceğim ama henüz okuldan öğrenci kartını almadım. Gruba girerken öğrenci kartının fotoğrafını istiyorlarBody grubu varmış boğaziçinde ortamlara girmek istiyorsan o gruba girmen lazımmış mustafa.Korunmayı unutma öptüm
Travma sonrası stres bozukluğu yaşadı herhalde mjeti ele alıncaBişeyden anlıyo gibi takılıyodu ama hiçbi şeyden anladığı yoktu salağın gittiği iyi oldu valla rahatsız oluyodum kendisinden
Korktum bak şimdi @DouglasAdams @DuzboruDownpipe size de geldi mi korkuYasinime laf eden karşısında beni bulur plaka_20denizli
Zangır zangır titriyorum vallaha zabıta bey alacak içeriKorktum bak şimdi @DouglasAdams @DuzboruDownpipe size de geldi mi korku
Hocam ben garibanım. Spotify yok bende İsimlerini yollarım bakarsın Spotify dan veya netten. Okeyto?Bayılıyorum bu tür müziklere atsana bana spotify playlistini falan ya da güzellerinden sal bana 10 20 tane yenilik lazım listeye
Bir ara arabayı satışa koymuştu. Opel nasıl araba yaptıysa artık bayaa dayandı bu zulmeBu adam vallaha deli yav
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi