Sal gelsin kral pm bekliyorumHocam ben garibanım. Spotify yok bende İsimlerini yollarım bakarsın Spotify dan veya netten. Okeyto?
Sal gelsin kral pm bekliyorumHocam ben garibanım. Spotify yok bende İsimlerini yollarım bakarsın Spotify dan veya netten. Okeyto?
Bizde isterizHocam ben garibanım. Spotify yok bende İsimlerini yollarım bakarsın Spotify dan veya netten. Okeyto?
Zenci mi istiyorsun kaptanım sen? Yoksa @bt gibi hareketli falan mı? Dans müziği, 90's vs?Bizde isteriz
Bayağı kült şarkılar ya çoğunu biliyorum ben ama güzeller işte gangstercilik oynamak icin idealBizde isteriz
Ya ise zencimi vereyim baska seymi diyince vallahi ban yermiyim acaba ya bisi diyecektim ama valla anlasilan zevkin guzel sen bana orhana pasladiklarindan soyleZenci mi istiyorsun kaptanım sen? Yoksa @bt gibi hareketli falan mı? Dans müziği, 90's vs?
Bende öyle bir demişim ki, aklıma Cem Yılmazın gösterisinden bir sahne geldi Zenci, zenci, kısa boylu, tıknaz safsdfsdYa ise zencimi vereyim baska seymi diyince vallahi ban yermiyim acaba ya bisi diyecektim ama valla anlasilan zevkin guzel sen bana orhana pasladiklarindan soyle
Heh yasaBende öyle bir demişim ki, aklıma Cem Yılmazın gösterisinden bir sahne geldi Zenci, zenci, kısa boylu, tıknaz safsdfsd
Travma sonrası stres bozukluğu yaşadı herhalde mjeti ele alınca
adam arabanin motorunu bitirip komple revize edecekti 1-2 yil once , hâlâ bitmemis galiba opel saglam bende opel alicam .Bu adam vallaha deli yav
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100Lira ateslersen söylememe yardımcı olabilir kaptanımTamam gondermeyin bari biri nereden obd alabilirim onu soylesin lutfen ( yurtdisi haric )
Alet 40 lira komisyon istersen konusuruz100Lira ateslersen söylememe yardımcı olabilir kaptanım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zangır zangır titriyorum vallaha zabıta bey alacak içeri
Bu mu acaba kaptanım?Alet 40 lira komisyon istersen konusuruz
Aynen bunun kablosuz olani aradigim. Yahu koyun sundan teknosa ya media markt a gidip pasa pasa alim yok yaniBu mu acaba kaptanım?
http://www.hepsiburada.com/elm327-o...cihazi-obd-2-p-HBV0000079LCT?magaza=Robotekno
Edit:linki yapiştirmayı unutmuşum yaw ashsdgsh
http://urun.n11.com/kisisel-urunler...cihazi-ariza-okuma-silme-bluetooth-P166090879Tamam gondermeyin bari biri nereden obd alabilirim onu soylesin lutfen ( yurtdisi haric )