hayırdır
abi iyisin mi ?
Sağolun. Ya böyle maçlar öncesinde bazen tutuyor benim mide. Şimdi daha iyi.geçmiş olsun abi.
hayırdır
abi iyisin mi ?
Sağolun. Ya böyle maçlar öncesinde bazen tutuyor benim mide. Şimdi daha iyi.geçmiş olsun abi.
Valla Teşekkür ederim . Güya isim 15.000 mesaj yazınca değişecekti ama sözlerden dönülmesine veya sistem açıklarına pek şaşırmıyorum.pulusoglu-sailor
berkay04..-Garaj TV
berkertekin-bt
Yasin Aygun-yaso
Mehmet Basyigit-Mehmet
Yakup.34- nokta yerine simge koymuş.
İskender-İskenderTM
istanbul-istanbullu
fark ettiklerim bu kadar.
Geçmiş olsun..Benim midenin ağrısı da 2 hafta sürdü ve geceleride uyuyamadım adam gibiSağolun. Ya böyle maçlar öncesinde bazen tutuyor benim mide. Şimdi daha iyi.
Valla Teşekkür ederim . Güya isim 15.000 mesaj yazınca değişecekti ama sözlerden dönülmesine veya sistem açıklarına pek şaşırmıyorum.
@Iskender™ buldu açığı bizde faydalandikValla Teşekkür ederim . Güya isim 15.000 mesaj yazınca değişecekti ama sözlerden dönülmesine veya sistem açıklarına pek şaşırmıyorum.
Zaten isteyen değiştirecekti zorunluluk yoktu .15bin mesajı yazan bir tek ben varım ceyhuncum. Benim de canım değişiklik yapmak istemiyor.
Zaten isteyen değiştirecekti zorunluluk yoktu .
Valla @Iskender™ bu konuda baya iyi ondan şaşırmadım çünkü adam bu konularda çok iyi .@Iskender™ buldu açığı bizde faydalandik
Ben ortaya attım kim üstüne alınırsa .e o zaman sözlerden dönülüyor diye laf sokmasan mı acaba?
HackerValla @Iskender™ bu konuda baya iyi ondan şaşırmadım çünkü adam bu konularda çok iyi .
Ben ortaya attım kim üstüne alınırsa .
Valla Teşekkür ederim . Güya isim 15.000 mesaj yazınca değişecekti ama sözlerden dönülmesine veya sistem açıklarına pek şaşırmıyorum.
Bu replik beni leyla ile Mecnun dizisine götürdü , hadi ben YouTube ye kaçar .e o zaman sözlerden dönülüyor diye laf sokmasan mı acaba?
Bu replik beni leyla ile Mecnun dizisine götürdü , hadi ben YouTube ye kaçar .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir ara sözde Behzat ç de başlayacaktı ama ne oldu acabao da tekrar başlasa keşke....
İsmail Abiiiiiiiio da tekrar başlasa keşke....
Bir ara sözde Behzat ç de başlayacaktı ama ne oldu acaba
İsmail Abiiiiiiii
Locada tekrar açılsa keşke ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi