Telefonda güzel de pc de uygulama şuan açılmıyor bide aradığın her şarkıyı bulamıyon leyla the band yok mesela bazı şarkıların bulunmaması ve şuan pc de açılmaması harici bi sorun yok güzel bi uygulama.Spotify kullananlar memnun mu acaba?
Telefonda güzel de pc de uygulama şuan açılmıyor bide aradığın her şarkıyı bulamıyon leyla the band yok mesela bazı şarkıların bulunmaması ve şuan pc de açılmaması harici bi sorun yok güzel bi uygulama.Spotify kullananlar memnun mu acaba?
Bu ibizi/leon/superb başlığından leon hakkında yaptığın yorum ki bende leon hakkındaki düşüncelerimi önceki mesajlarda yazmıştım. Benim sorumda şu olacak sakin kullanımda tatmin etmeyen kaç tane araba var ki?sakin kullanım benimsenirse
Yesss muazzam app ama ara sıra donma olayı olmasa süper olacak ne müzik değisiyo ne ses kısılıyo ne kapanıyor lanet bi sey oluyo çıkıyoSpotify kullananlar memnun mu acaba?
Telefonda güzel de pc de uygulama şuan açılmıyor bide aradığın her şarkıyı bulamıyon leyla the band yok mesela bazı şarkıların bulunmaması ve şuan pc de açılmaması harici bi sorun yok güzel bi uygulama.
13 liraymis telefonu değiştirdik malum bir deneyeyim diyorum teşekkür cevaplar icinYesss muazzam app ama ara sıra donma olayı olmasa süper olacak ne müzik değisiyo ne ses kısılıyo ne kapanıyor lanet bi sey oluyo çıkıyo
Ama güzel işte
Hocam eğer isterseniz aile paketi yapın bir kaç yakın arkadaş toplanarak. 6 7 kişiye kadar kullanabiliyorsunuz kişi başı 3 4 lira düşüyor13 liraymis telefonu değiştirdik malum bir deneyeyim diyorum teşekkür cevaplar icin
Kardeşim de tarife paketinden dolayı Fizy var aileden diğerleri de pek müzik dinlemez tek kendime yaparım diyorum bu yuzdenHocam eğer isterseniz aile paketi yapın bir kaç yakın arkadaş toplanarak. 6 7 kişiye kadar kullanabiliyorsunuz kişi başı 3 4 lira düşüyor
Ciddi ciddi paketten gidiyor mu yahuspotify kullananlara bi sorum var, internet paketinizden nasıl sömürüyor?
Ciddi ciddi paketten gidiyor mu yahu
Ben şu durumdan dolayı şaşırdım kardesimde Fizy de internet kotasından gitmiyor Fizy gibi sandım yaniBen de 1 ayda en fazla 215 megabayt harcamış o da büyük ihtimal şarkıları kaydettiğim dönemdir.
EnPara kartınız varsa öğrenci indirimi + kart %50 indirim yapıyor 3.5 TL'ye geliyorHocam eğer isterseniz aile paketi yapın bir kaç yakın arkadaş toplanarak. 6 7 kişiye kadar kullanabiliyorsunuz kişi başı 3 4 lira düşüyor
Abi evde internet varken yap playlisti çevrimdışı internetsiz dinle.Şarkı ekleyeceksen playliste filan o zaman internet yiyiyor.Android telefonda asla ihtiyaç duymadığım bir uygulama.Yt mp3 dönüştürücüden indiriyorum tubidy gibi programlardan dinliyorum falan filan.Arada 3 aylik 1 tl kampanyasi oluyor Spotify'ın o zaman yeni üyelikle kullaniyorumBen şu durumdan dolayı şaşırdım kardesimde Fizy de internet kotasından gitmiyor Fizy gibi sandım yani
YouTube MP3 kapatılacak deniyor birde devamlı yeni şarkı ekle bilgisayara bağlamak gibi cart cırt işlerle uğraşmak istemiyorum çünkü uzun geliyor işin açıkçası .Fizy yaparım belki fiyatı uygun olursaAbi evde internet varken yap playlisti çevrimdışı internetsiz dinle.Şarkı ekleyeceksen playliste filan o zaman internet yiyiyor.Android telefonda asla ihtiyaç duymadığım bir uygulama.Yt mp3 dönüştürücüden indiriyorum tubidy gibi programlardan dinliyorum falan filan.Arada 3 aylik 1 tl kampanyasi oluyor Spotify'ın o zaman yeni üyelikle kullaniyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android telefonda da mp3 dönüştürme yapabiliyorsun abi no problem Müzik dinlemeyi çok severim bilgisayarımı alırken en çok jbl ses sistemi mest etmişti dolby audio ile birlikte Tubidy gibi programlar var müzik dinlemek için açıkçası müzik dinlemek için para vermemYouTube MP3 kapatılacak deniyor birde devamlı yeni şarkı ekle bilgisayara bağlamak gibi cart cırt işlerle uğraşmak istemiyorum çünkü uzun geliyor işin açıkçası .Fizy yaparım belki fiyatı uygun olursa
Tubidy dediğin programdan müzik indiriyormusun u yoksa dinliyor musun kafam biraz bozuk kusura bakma tam anlayamadimAndroid telefonda da mp3 dönüştürme yapabiliyorsun abi no problem Müzik dinlemeyi çok severim bilgisayarımı alırken en çok jbl ses sistemi mest etmişti dolby audio ile birlikte Tubidy gibi programlar var müzik dinlemek için açıkçası müzik dinlemek için para vermem
İndirip liste oluşturup dinliyorsun.İstersen mp3 istersen videolu olarak.Ben hep mp3 olarak indiriyorum ses kalitesi fena değil.Tubidy dediğin programdan müzik indiriyormusun u yoksa dinliyor musun kafam biraz bozuk kusura bakma tam anlayamadim
Tamam O zaman ben bi ara bakarım sağolasınİndirip liste oluşturup dinliyorsun.İstersen mp3 istersen videolu olarak.Ben hep mp3 olarak indiriyorum ses kalitesi fena değil.
Benimkini pek sömürdüğü söylenemez. Bi de cok sık dinlediklerimi sirketin internetine bağlanıp telefona indiriyom keriz interneti misss:dspotify kullananlara bi sorum var, internet paketinizden nasıl sömürüyor?