Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insignia nın otomatiği motoru baltalıyor yakıt olarak da performans olarak da. 1.6 136 bg lik motor o segmentte bence en başarılı motor. hem performans olarak hem de yakıt tüketimi olarak.

Performans olarak 1 ve 2 viteste baltaladığını düşünüyorum ama 3 ve üstüne çıkınca araba bir kendine geliyor. Opellerin manuelleri dahil olmak üzeri bu 1 ve 2 viteste sıkıntısı var bir çözemediler gitti. Performansını düşündüğünüz yakıt tüketimi iyi denebilir ama gösterdiği veriler 1.6 dizelden çok 1.0-1.2t motor gibi. Tabii tam otomatik şanzıman-1600 kiloluk bir araba olunca durum böyle oluyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cls 350
Bunu açıklayabilecek babayiğit aranıyor
Screenshot_2017-09-14-23-52-37-1.png
 
Yazlık kıyafet uygulamasının son gününden herkese günaydınlar.
:D http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-haberi-meteorolojiden-onemli-uyari-2009671/
“Yapılan son değerlendirme ve tahminlere göre yarından (cuma) itibaren önümüzdeki 1 hafta boyunca yurdumuzun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerimizin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının tüm yurtta hissedilir derecede artacağı ve mevsim normallerinin 5-9 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor."
 
@alfhonso abi yanacaksın valla demedi deme :D
@maximaorhan abi sana bi site açalım havacılık danışma platformu gibisinden böyle gençlerin önünü açacak tavsiyler verir reklam alır parayı kırarsın :D :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...