Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 1 saatir internete baglanmakta sorun yaşayan sadece benmiyim?kendi internetimle giriyorum şuan
Screenshot_2017-09-14-17-38-38-1.png

Ve bu nedemek bilen varmi?
 
Son düzenleme:
Şimdi gençler bisikletin furç kapağını değiştirmek istiyorum. 20 liraya mavi renkli alüminyum mu yoksa 30 liraya karbon olanı mı alsam. Şuanki kapakta herhangi bir problem yok öylesine görüntü olsun diye alıcam :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: kekum34 ve emre16
yznzB7.png

@motorsinann
Fotoğrafı çok sevdim kanka dedi , İbiza alıcam dedi ;)
2010 da 0 ibiza almıştık onu da çok severdim 1.4 atmosferik 85 bg Elegance donanım ve manueldi.Arka camları manueldi :P Ama çok severdik 2 sene yoldaşlık etti 30000 km yol yaptı ve yerini Auris'e bırakmıştı.Rengi çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin.Zamanında 27000 tlye orta donanım b segmenti almıştık o zaman fiyatlar ne kadar güzelmiş yav.
 
2010 da 0 ibiza almıştık onu da çok severdim 1.4 atmosferik 85 bg Elegance donanım ve manueldi.Arka camları manueldi :p Ama çok severdik 2 sene yoldaşlık etti 30000 km yol yaptı ve yerini Auris'e bırakmıştı.Rengi çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin.Zamanında 27000 tlye orta donanım b segmenti almıştık o zaman fiyatlar ne kadar güzelmiş yav.
Biz 63 e aldık bunu ben sevdim açıkçası henüz hiç şehir dışına çıkmadı , genelde rampa ve trafikte kullanıldı ortalaması 5.7 - 6 civarı geziyoruz sıkıştırma pek Yok öyle arada , tam genç arabası öğrenciyim yakmasın kafasına girenlere öneririm bunu :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: DuzboruDownpipe
Biz 63 e aldık bunu ben sevdim açıkçası henüz hiç şehir dışına çıkmadı , genelde rampa ve trafikte kullanıldı ortalaması 5.7 - 6 civarı geziyoruz sıkıştırma pek Yok öyle arada , tam genç arabası öğrenciyim yakmasın kafasına girenlere öneririm bunu :)
1.0 tsi manuel de mi?Style donanım üzerine opsiyon var mı bi de?
 
  • Beğeni
Tepkiler: emre16
Ortadaki büyük ekranın olmasını isterdim sadece.Bi de bütün seat bayileri cimri galiba bize de az indirim yapmışlardı :D
İnsanları after markete iteliyorlar mesela bak bi arkadaşım megane 3 aldı icon zamanında gt line lardaki gibi ekran istedi opsiyon yok dediler , servisten talep ettiler Yok dendi falan çocuk dışarda yaptırdı şimdilerde megane dan ve latitude den dolayı servise gittiğimde farkettim kıyamet gibi fluence megane için ekran var ,dedim abi megane 3 mü kaldı fluence mi kaldı zamanında herkes talep etti yüz çevirdiniz arabalar piyasadan kalkınca mı değerlendi dedim ya işte mailler talepler üstüne geldi dedi ama Yok öyle bişey belki 50-60 tane kutularda üst üste duruyo görünür vaziyette zamanında yapsalardı bunu çok değil 2-3 sene önce çok daha karlı olurdu :)
 
Evet arkadaşlar. Bugün de günlerden UEFA Avrupa Ligi :)

M.Başakşehir - Ludogorets
TRT 1 (Canlı) 14 Eylül Perşembe 20:00

Marsilya - A.Konyaspor
Tivibu Spor 2 (Canlı) 14 Eylül Perşembe 22:05

Arsenal - Köln
Tivibu Spor 3 (Canlı) 14 Eylül Perşembe 22:05

Yalnız bugün benden link beklemeyin. Başakşehir'i izler bırakırım. :D
Başakşehir alır sanki ama Konyaspor fark yemeden kurtulursa iyi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: kekum34
125 cc motor ama A1 için 125cc 11 kW olmalı. 0ı o kadar ama 2. Elde bilmiyorum. Sahibinden de farklı farklı kWlar yazıyo kafam karıştı. 26 martta 16 yaşımda olucam A1 ehliyeti almak istiyorum o yüzdem ufak ufak bakmaya başladım.
mt125 biraz pahalı bir motor ben başlangıç için düşünmezdim açıkçası eğer çok zengin değilsem. Sanırım ikinci ellere de bakıyorsun ama ben olsam başlangıçta ikinci el motosiklet de düşünmem, eğer çevremde güvendiğim, motordan anlayan birisi yoksa. Çünkü kazıklanma ihtimali yükseliyor :D onun yerine 4 kağıt ucuza cbr125 düşünülebilir. Böylelikle eğitime, ekipmana, kilide vs daha bol bütçe ayrılabilir :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: kekum34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...