sen olsan bariii sen olsan bari ooooo
sen olsan bariii sen olsan bari ooooo
Aklıma geldi gene yasen olsan bariii sen olsan bari ooooo
Aklıma geldi gene ya
Doğum günün kutlu olsun Orhan abiy nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlaraBugün benim doğum günüm sıradan kutlayalım
AnlamadımBen rahatsız oldum
Gülay hanım hallettim şimdilik. Gelecek işlere inşallah.crome u sıfırlayınca tüm hesaplar kapanmış anca şimdi farketmem de güzel oldu
bende cnc var strafor işliyorum.
benim dışımda strafor, ahşap veya taş işleme ya da lazer kesim için yönlendirebileceğim kişiler var isterseniz.
Bugün benim doğum günüm sıradan kutlayalım
Benim adım da Berkecan ya o bakımdanAnlamadım
Saglıklı ve mutlu nice yıllaraBugün benim doğum günüm sıradan kutlayalım
Hoaydaaaa kardeşim kusura bakma sen ne demek istediğimi anladınBenim adım da Berkecan ya o bakımdan
Salı günü memleketim olan Bolu'ya yolculuk yapacağım .. clio aracıma ilk alındığından beri shell yakıt kullandım .. shell smart karttada para birikti bunun kullanımı nasıl oluyor direk o biriken parayı yakıt olarak alıyormusun atiyorum 100 tl ise o kadar yakıt mi alıyoruz yeşillendirecek olan var mi
Bilgim yok. Pompaya yanaştığında kartımda şu kadar toplandı, kullanmak istiyorum dersen pompacılar yardımcı olur herhalde. Benzini alıp kasaya gidip söyleme, daha pompaya yanaştığında söyle. Bp kartta böyle bir durum yaşamıştım, önceden söyleyin dediler diğer yakıt alışa kalmıştı kullanmam.Beyler bu shell karti hiç mi kullanan olmadi ya bilgisi olan hayırsever yok mu
Oks, SBS, Teog hayatımızın içine etti mi? Etti. Peki bu sınavlar gerekli mi? %100 gerekli. Bu işlerin artık cılkı çıktı. İyi öğrenciyle kötü öğrencinin farkını nasıl ayıracaksın, sanki şişirme not olmayacak mı. Herkesin çocuğunun çok zeki ama çalışmadığı (!) ülkede veli-ebeveyn ilişkisini nasıl sağlayacaksın? Hele hele imam hatiplerin bu sınavlardaki başarısızlığı ortadayken bu konuda nasıl kötü niyet aramayacağız.http://www.hurriyet.com.tr/amp/son-dakika-teog-kaldiriliyor-egitimciler-yorumladi-40580681
Söylencek bişey bulamıyorum artık usanmadınız mı insanların geleceğiyle oynamaktan?