Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salı günü memleketim olan Bolu'ya yolculuk yapacağım .. clio aracıma ilk alındığından beri shell yakıt kullandım .. shell smart karttada para birikti bunun kullanımı nasıl oluyor direk o biriken parayı yakıt olarak alıyormusun atiyorum 100 tl ise o kadar yakıt mi alıyoruz yeşillendirecek olan var mi

Beyler bu shell karti hiç mi kullanan olmadi ya bilgisi olan hayırsever yok mu :)
 
Beyler bu shell karti hiç mi kullanan olmadi ya bilgisi olan hayırsever yok mu :)
Bilgim yok. Pompaya yanaştığında kartımda şu kadar toplandı, kullanmak istiyorum dersen pompacılar yardımcı olur herhalde. Benzini alıp kasaya gidip söyleme, daha pompaya yanaştığında söyle. Bp kartta böyle bir durum yaşamıştım, önceden söyleyin dediler diğer yakıt alışa kalmıştı kullanmam.
 
Bu kahveyi otopark ailesine armağan ediyorum:D:D:D
20170916_221458-1.jpg
 
http://www.hurriyet.com.tr/amp/son-dakika-teog-kaldiriliyor-egitimciler-yorumladi-40580681
Söylencek bişey bulamıyorum artık usanmadınız mı insanların geleceğiyle oynamaktan?
Oks, SBS, Teog hayatımızın içine etti mi? Etti. Peki bu sınavlar gerekli mi? %100 gerekli. Bu işlerin artık cılkı çıktı. İyi öğrenciyle kötü öğrencinin farkını nasıl ayıracaksın, sanki şişirme not olmayacak mı. Herkesin çocuğunun çok zeki ama çalışmadığı (!) ülkede veli-ebeveyn ilişkisini nasıl sağlayacaksın? Hele hele imam hatiplerin bu sınavlardaki başarısızlığı ortadayken bu konuda nasıl kötü niyet aramayacağız.

Sen devlet olarak gencini en donanımlı şekilde yetiştireceksin ki adam Dünya ile yarışsın, bilim üretsin. Geçen gün kendisi dedi yetişmiş beyinlerimizi ülkede tutamıyoruz diye. Nasıl tutacaksın arkadaş? Özgürlüğün olmadığı, insanların kendinden çok çocuklarını geleceğinden şüphe ettiği yerde iyi yetişmiş insanın neden kalsın bu ülkede. Adam zaten donanımlı Dünya'nın her yerinde iş bulur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...