Banka soyacagim sonunda zaten vergiler boyle olmasaydi 2.0 180 hp otomatik tam bana goreydi. Makyajla beraber 8 ileri tam otomatik yeni sanziman gelecek. Onunla beraber 1.5 eb motorun tuketimi iyi olcude dusecektir ama yinede pahali
167k tl bu araba led farları filan var donanımı güzel de bizim için 1 golf daha demek bu aynı yerde sedan bu renk style paket 1.5 eb vardı 130 küsür tl o da güzeldi vallaha beğendik mondeoyu bizden geçer not aldıBanka soyacagim sonunda zaten vergiler boyle olmasaydi 2.0 180 hp otomatik tam bana goreydi. Makyajla beraber 8 ileri tam otomatik yeni sanziman gelecek. Onunla beraber 1.5 eb motorun tuketimi iyi olcude dusecektir ama yinede pahali
Demek ki beyin gocunu engellemek icin, beyinleri sikistiriyor !!! (yanlis anlasilmasin ingilizce klavye oldugundan !!!)Geçen gün kendisi dedi yetişmiş beyinlerimizi ülkede tutamıyoruz diye.
Kuruyoruz ufaktan herkes sıcak kanlıAaaa sen dur ortamı kur da görecem ben seni
Hahahddk kasıntı tiplere kafa atasım geliyor zatenDışardan bakınca herkes holding sahibinin oğlu kızı gözüküyor fackat çoğu köyden coming
Göreve hazırım gomtanımİnstagramda Boğaziçi yeaa yazını BOUN pdr falan diye değiştir.Bi tane de sadece senin olduğun yüzünü net görebilcekleri foto koy eksiksin mustafa :/
aynen, 156 yi benimde 170-180 le cok virajlara atmisligim vardir. 159 sinifinin en iyi yol tutusuna sahip olsa da o kadar guven vermiyordu, hem daha yuksek oldugundan, hemde daha yumusak suspansiyona sahip oldugundan. Aslinda @sinan onlarca araci apexten apexe atip duruyor, esas efsane yanibasinda duruyor, sabirsizlikla bekliyoruz 156 ile eglenceli dakikalariyalnız o gerçek olabilir, benim alfayla direksiyonda babam varken 180le girdik biz bişi olmadı :/
Cok pahali arabalar alinacak gibi durmuyor. Keske gitmisken test surusu de yapsaydiniz.167k tl bu araba led farları filan var donanımı güzel de bizim için 1 golf daha demek bu aynı yerde sedan bu renk style paket 1.5 eb vardı 130 küsür tl o da güzeldi vallaha beğendik mondeoyu bizden geçer not aldı
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazar günü abi ya tek kişi vardı yeterince ilgilendi.Haftaiçi gidersek inşallah test ederiz.Cok pahali arabalar alinacak gibi durmuyor. Keske gitmisken test surusu de yapsaydiniz.
Birisi benim arabama iki kere çarpıcak üstüne çirkeflik yapıcak üstüme yürüyecek, kadın madın dinlemem saldırırım kadınsa kadınlığını bilsin ona göre hareket etsinne yapardım bilemiyorum
Vay arkadaş ya izlemeyi unuttum neler olmuş.Ferrari, 2017 f1 i kaybedicek.
Naptın abiDemek ki beyin gocunu engellemek icin, beyinleri sikistiriyor !!! (yanlis anlasilmasin ingilizce klavye oldugundan !!!)
Bizim corolladan ağaç çıkacak nerdeyse ya.Arabanı bu kadar korunaklı tutman takdire şayan abi
aynen, 156 yi benimde 170-180 le cok virajlara atmisligim vardir. 159 sinifinin en iyi yol tutusuna sahip olsa da o kadar guven vermiyordu, hem daha yuksek oldugundan, hemde daha yumusak suspansiyona sahip oldugundan. Aslinda @sinan onlarca araci apexten apexe atip duruyor, esas efsane yanibasinda duruyor, sabirsizlikla bekliyoruz 156 ile eglenceli dakikalari
Yok canım o babamın birtanesi ya.2 haftada bir iç dış yıkatır.Yalnız kaputun menteşelerinin olduğu yer çam ağacı iğne yapraklarıyla dolu 10 yıldır birike birike.. Temizlemek lazım da işte üşeniyoruz ailecekal eline bezi vs de bi temizle o zaman corollayı doktur bey öle antep urfa hatay turuna çıkmak değil o