çogayuppppp senin gibi 10 tane daha yan cebimden çıkartırımmmAskılığı asmisin portmantoya gecen gecmis senden diyorum
çogayuppppp senin gibi 10 tane daha yan cebimden çıkartırımmmAskılığı asmisin portmantoya gecen gecmis senden diyorum
Sabah ezanında bolu yolculuğu başlayacak gorusuruz ahali bir hafta dinlenme Allah nasip ederse
(UYUDU)çogayuppppp senin gibi 10 tane daha yan cebimden çıkartırımmm
Bulmam fazla zor olmadı , ayrıca ne yapti hali hatrı yerinde mi ? sağ mı diye merak ettim internet sapigi vesaire degilimbence psikopat olabilirsin, bu yaşında bu kadar merak iyi değil
hadş hayırlı yolculuklar. İyi dinlenmeler.Sabah ezanında bolu yolculuğu başlayacak gorusuruz ahali bir hafta dinlenme Allah nasip ederse
Yapma bunu müdürüm...... ona rağmen acı seviyorum acı yiyorum
Canın sağolsun, geçmiş olsun. Bu sabah Süleyman da erken saatte Beşiktaş'tan köprüye bağlanırken 110'la 4 tekerden komple çizgiyi bıraktı, toplamda 1 şerit yana açmıştır kendini. İstanbul şehir içi setup'ı olarak lastik havalarını biraz indirmiştim, bir de erken saat bir ihtimal asfalt nemli olabilirdi. Bilemedim.şaka maka ilk kez korkuttu bugun benim corsa beni ya , istemsiz olarak ilk kez arka bıraktı
Sınıf kaç kişi?Eh işte.Sınıf çok büyük hocanın sesi pek gelmiyor ve 7/24 güneş alıyor çok sıcaaaaaaaaaaaak
Hah o çok kötü oluyo ışte 20kg kitapözellikle ev uzaksakitap verip gönderdiler. Biz de internet kafeye gittik
eve geldim kaç kg olduğunu ölçtüm tam 5.5 kg. Şuan omuzumu haraket ettirirken ağrıyor.Hah o çok kötü oluyo ışte 20kg kitapözellikle ev uzaksa
İ3te benzinli motor opsiyonu var jeneratör amacıyla ama vergiler yüzünden buraya gelmiyor
lpg'li araç sahiplerine müjde
zam geliyormuş asjhdakjs