iyi de zaten 2 tane evin yok muydu ?
Benim değil onlar. Babamin ve kardeşimin..
iyi de zaten 2 tane evin yok muydu ?
Beyler 1 depo mazota susmamı teklif etti tabi ki kabul etmedim gerçekleri görünüzUla dur sus
Ayda yılda bir otomobille ilgili güzel bir tartışma ve bilgi paylaşımı oldu niye böyle dedin fiesta ve 208 başlıkları da son zamanların iyilerinden haklarını yemeyelim.
Valla bunun en guzel yolu kacabiliyorsaniz istanbul disinda yasamak. Yoksa giderek artan ev fiyatlarinda eli yuzu duzgun yer almak gercekten imkansiza yakinlasiyor.Sizin yazılarınızı okudumda.
Ben araba felanda istemiyorum. Kızımın kendine ait bir odası oldugu 2+1 ev...
Banka bana 1770 kredi notu veriyor ama, benim böyle 300 bin tl kredi çeksem nasıl ödeyecem.. 10 yıl değil 20 yıl vade alsam ödeyemem. İlla eşimde çalişcak. İkimiz sabah akşam makarna yiyip su dan başka bişey içmemeiz lazımki kizimiz okula baslamadan ödensin kredi...
Kizima "paramız yok alamayiz" demek en büyük korkum.. Ve akli başina geldiğinde bununla yüzleşmek istemiyorum..
Atmosferik 11 den aşağı yakmayan arabası olan ve lpg taktırmayan aylık benzine en aşşa 600 tl veren kişi forumun en zenginidir bence.
Ula dur sus
Yalan oldugu nasil belli ben teklif etmis olsaydim 3 depo ederdimBeyler 1 depo mazota susmamı teklif etti tabi ki kabul etmedim gerçekleri görünüz
Kocaeli'ye bekleniyorsunuz ev fiyatları istanbul gibi değil en azından bize biraz pahalı gelse deValla bunun en guzel yolu kacabiliyorsaniz istanbul disinda yasamak. Yoksa giderek artan ev fiyatlarinda eli yuzu duzgun yer almak gercekten imkansiza yakinlasiyor.
Diger yonden alamamak ayip degil.bunu anlamasi icin en buyuk erdemi siz ailesinden almasi gerek ki elindekinin kiymetini bilsin.
Cok degil ailemin yanlis secimlerinden dolayi 12 sene once ayda bir kez disarida yiyebiliyorduk.umidi asla kesmemek lazim.
O baya uzdu beni yaolm adam nerdeyse mustang'le aynı yakıyor
baskılar bizi yıldıraaamaaazzzzz
kim yavolm adam nerdeyse mustang'le aynı yakıyor
Kendine ve mazdaya harcıyorsun kaptan bize cimrisin vallaha.Hala sticker bekliyorum mesela 5 depo mazot verseydin düşünürdümYalan oldugu nasil belli ben teklif etmis olsaydim 3 depo ederdim
Kendim icin demiyorum yahu onu biz gene istanbulda yasamayi ogrendik iyi kotuKocaeli'ye bekleniyorsunuz ev fiyatları istanbul gibi değil en azından bize biraz pahalı gelse de
Çünkü ZenginliqqqqqqqYalan oldugu nasil belli ben teklif etmis olsaydim 3 depo ederdim
O baya uzdu beni ya
yav benim sıkıldığım başlık dsg başlıkları, bi türlü sonuca ulaşamıyor. Fenerbahçe Galatasaray tartışmaları bile bjk'nin 2 sene üstüste şampiyon oluşuyla son bulup FB & GS birbirine tekrar rakip olana dek dostluk antlaşmasıyla son bulmuşken vagseverlerle sevmeyenler arasında uçsuz bucaksız tartışılmasından sıkıldım. Vallahi sıkıldım ya. Yaşam enerjimden sömürüyor ciddi anlamda
kim yav
Bugun gene konustum arkadasla satsam ne alacamki ? Koltuk isitmam bile var varsin fazla yaksin biraz gidipte ucunda 100 milyar daha koymam lazim yenisi icin ustelik ne icin yaniÇünkü Zenginliqqqqqqq
la ben olsam depoda kalan son benzini içer arabayı da satardım ama işte sen zengin olduğun için benim kadar üzmedi seni :S
Başlık yanlış açılmış zaten kuru tip çift kavramalar hala sorunlu mu diye açılmalıydı bu dsg sorunlu demek yanlış oluyor ve ankete bakarsak sonuca ulaşılmış bence
Bi hakana gonderebildim onu vallahi bana yaz hatirlat demistim ama bakKendine ve mazdaya harcıyorsun kaptan bize cimrisin vallaha.Hala sticker bekliyorum mesela 5 depo mazot verseydin düşünürdüm
Bugun gene konustum arkadasla satsam ne alacamki ? Koltuk isitmam bile var varsin fazla yaksin biraz gidipte ucunda 100 milyar daha koymam lazim yenisi icin ustelik ne icin yani
Mühürsüz oylar sayılıyor SON DAKİKAAAA!!!!!!!!!!!ben anlamaz, ysk'den resmi sonuçlar gelmedi henüz