Yol yapacam size np vergileri arttırcam gözüm doymadı millet hala alıyor sonuçta o kasa dolacak bitti djdhdjfgdgd nasıl olmuş ama sınıftakiler yapmışbence mahsuru yok, milletvekili başbakan falan olursun belki
lan hakan bey
ne var şöyle haftanın bi günü gece bi konu açsan kurallar kalksa sadece o konu için güzelce muhabbet edilse sabaha da konuyu silsen ölür müsün?
3. Arabayi alacan demitabe lan, fakirlik zor olm. 2'cik daha fazla para kazanabilmek için kendimizi parçalıyoruz, sen ne anlarsın bre zengin!11!111
hangi 3 la? benim arabam yoıkki olom, inanmıyosan aha maliye bakanlığına falan filan sor3. Arabayi alacan demi
Yol yapacam size np vergileri arttırcam gözüm doymadı millet hala alıyor sonuçta o kasa dolacak bitti djdhdjfgdgd nasıl olmuş ama sınıftakiler yapmış
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hakan da benim gibi takılıyo arabaları üstüne almıyo hızlı delikanlılardan ashjdgashjd
Abi ben elimi sürmüyorum vallaha benlik bi durum yoksenin sınıf bence okulu bitirmek istemiyor
Uyanik hem memur hem cakalhangi 3 la? benim arabam yoıkki olom, inanmıyosan aha maliye bakanlığına falan filan sor
hangi 3 la? benim arabam yoıkki olom, inanmıyosan aha maliye bakanlığına falan filan sor
Bekar memur olunca böyle oluyor herhalde zenginliqUyanik hem memur hem cakal
naptın kanki sattın mı meg rs'ila olom bi susarmısın asdfasdfasdf
Arabalari üstüne alda şimdiden sigorta sicilin başlasin. Basamak atlaya atlaya ucuzşarsin.. Ben bir senede yarı yarıya tasarruf sağladim..
Ahahahah bin mi ahahahha iyimser senişu an için 1000 lira sigorta ödemeye niyetim yok, sonra bakarız
Uyanik hem memur hem cakal
Bekar memur olunca böyle oluyor herhalde zenginliq
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
naptın kanki sattın mı meg rs'i
Ahahahah bin mi ahahahha iyimser seni