Günaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..İzmir 40.5 gördü dün.
Günaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..İzmir 40.5 gördü dün.
F'in altı kesmiyorSende tam sürtücek arabayı bulmussun, f segmenti![]()
Sonraki hedef bentley ve rols royceF'in altı kesmiyor![]()
İzmir 40.5 gördü dün.
Günaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..
E5in karşısına geçip floryada yol kenarındaki ferrarilere falan artıkSonraki hedef bentley ve rols royce![]()
Tr ye chiron gelmiş diyorlarE5in karşısına geçip floryada yol kenarındaki ferrarilere falan artık![]()
Yok be global warmin sen kimsin yaaGünaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..
bakmazsam ayıp olur, uykularım kaçar, rüyalarıma girerTr ye chiron gelmiş diyorlardenk gelirse tadına bak bi
![]()
Allah kavuştursun abiYengeni yolladım okula dün.Başın sıkışırsa haber et
Şu dukatoların düzgün yeri yok zaten 2 sene okul servisi olarak bindim ses gelmeyen gıcırdamayan yeri yoktu virajlarda gövdenin esnediğıni duyardık![]()
pdr de kızlar teklif ediyormuşAllah kavuştursun abieyvallah sağolasın, sıkıntı olursa sendeyim
![]()
ceyhun deseydin açılın ben doktorum diye olaya müdahill olaydın xddEGR yüzünden yolda kaldık yav.
her türlü derde çare Doktor @DouglasAdams @mustafa.e aklında bulunsunYengeni yolladım okula dün.Başın sıkışırsa haber et
Valla sabahın köründe Sinan Ustamı aradım hemen EGR teşhisi koyduceyhun deseydin açılın ben doktorum diye olaya müdahill olaydın xdd![]()