Günaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..İzmir 40.5 gördü dün.
Günaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..İzmir 40.5 gördü dün.
F'in altı kesmiyorSende tam sürtücek arabayı bulmussun, f segmenti
Sonraki hedef bentley ve rols royceF'in altı kesmiyor
İzmir 40.5 gördü dün.
Günaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..
E5in karşısına geçip floryada yol kenarındaki ferrarilere falan artıkSonraki hedef bentley ve rols royce
Tr ye chiron gelmiş diyorlar denk gelirse tadına bak biE5in karşısına geçip floryada yol kenarındaki ferrarilere falan artık
Yok be global warmin sen kimsin yaaGünaydın doktorum. Hep global warming bunlar. Son yaklaşıyor... End is coming..
bakmazsam ayıp olur, uykularım kaçar, rüyalarıma girerTr ye chiron gelmiş diyorlar denk gelirse tadına bak bi
Allah kavuştursun abi eyvallah sağolasın, sıkıntı olursa sendeyimYengeni yolladım okula dün.Başın sıkışırsa haber et
Şu dukatoların düzgün yeri yok zaten 2 sene okul servisi olarak bindim ses gelmeyen gıcırdamayan yeri yoktu virajlarda gövdenin esnediğıni duyardık
pdr de kızlar teklif ediyormuşAllah kavuştursun abi eyvallah sağolasın, sıkıntı olursa sendeyim
ceyhun deseydin açılın ben doktorum diye olaya müdahill olaydın xddEGR yüzünden yolda kaldık yav .
her türlü derde çare Doktor @DouglasAdams @mustafa.e aklında bulunsunYengeni yolladım okula dün.Başın sıkışırsa haber et
Valla sabahın köründe Sinan Ustamı aradım hemen EGR teşhisi koydu .ceyhun deseydin açılın ben doktorum diye olaya müdahill olaydın xdd