Değildi ya vareksli dingillerdenMuhtemelen 156liğin otomatiğidir
Eger sabit spoilerli rcz görürseniz hiç karışmayın onlar 270hp
Değildi ya vareksli dingillerdenMuhtemelen 156liğin otomatiğidir
Eger sabit spoilerli rcz görürseniz hiç karışmayın onlar 270hp
Evet abi kisitliyorTelefonda güç tasarrufu modunu açtım işlemcinin gücünü mu kisiyor aceb bilen var mı?
Uyku mu tutmadı kaptanEvet abi kisitliyor
Sicak yav baya uyutmadiUyku mu tutmadı kaptan
İstanbul'da Eylül ayının rekorunu dün görmüşüz. 39.5 derece. YanıyozSicak yav baya uyutmadi
Hic sorma kadikoy bugun alev aldi alevİstanbul'da Eylül ayının rekorunu dün görmüşüz. 39.5 derece. Yanıyoz
Ben de napıyım yurda yeni geldim. Kilyos-etiler, çimler falan takılıyorum. Aslında çok bi iş yaptığım yok ama çok yoğunum jsnfmdmAh LiSeLiMM
Aynı ya okul ev okul ev özledim forumu.Sen napıyon?
Kaptanım karşı da yanıyordu her türlü gölgede bile rüzgar yoktu yav. Bi de bu arada haftasonu o tarafa geçebilirimHic sorma kadikoy bugun alev aldi alev
Uuuu okeytoKaptanım karşı da yanıyordu her türlü gölgede bile rüzgar yoktu yav. Bi de bu arada haftasonu o tarafa geçebilirim
Ney hangi arabayla?EGR yüzünden yolda kaldık yav .
Ducato'yla .Ney hangi arabayla?
Beyler bu rcz ler kaç beygir yav?
156'lık motora LPG'li filandı herhalde Sağlıklı olan rcz'ler biraz şakacı makinelerdir.Hangisiyse otobanda kafa kafaya 190 a kadar gittik sonra bilen bilir pınarbaşında otoban radarına denk geldik yavaşladık.Selam kornası dağılma.Merak ettim ben de kaç beygir diye sağolasın(Neyseki radar vardı 180 den sonra yavaş yavaş açmaya başlamıştı)
Şu dukatoların düzgün yeri yok zaten 2 sene okul servisi olarak bindim ses gelmeyen gıcırdamayan yeri yoktu virajlarda gövdenin esnediğıni duyardıkDucato'yla .
Net sağlıklı değildi varex marşpiyeli aşan cantlar vs vs vardı156'lık motora LPG'li filandı herhalde Sağlıklı olan rcz'ler biraz şakacı makinelerdir.
Valla ben de normalde trafik sıkışıksa nice yiğitlere kafa tutarım da, geçen İstanbul'da trafik aniden açılınca i8 önümde boy boy ayırdı yürüdü. Testini yeni izlediğimden kaç beygir diye hiç sormadım, tokat gibi çıkarıp vurdu beygirini zaten.
İzmir 40.5 gördü dün.İstanbul'da Eylül ayının rekorunu dün görmüşüz. 39.5 derece. Yanıyoz
Yengeni yolladım okula dün.Başın sıkışırsa haber etBen de napıyım yurda yeni geldim. Kilyos-etiler, çimler falan takılıyorum. Aslında çok bi iş yaptığım yok ama çok yoğunum jsnfmdm