Jeremy Clarkson farkı ya3:30 daki sese bak ya aşk mısın be. V10 un sesi..
4:30 u açın
This car simply out of this world bee
Jeremy Clarkson farkı ya3:30 daki sese bak ya aşk mısın be. V10 un sesi..
tam evden çıkacaktım bunu gördüm oturdum izledim efsane3:30 daki sese bak ya aşk mısın be. V10 un sesi..
Çünkü bölümde erkek yok :ddpdr de kızlar teklif ediyormuş
Allah doktorumuzu başımızdan eksik etmesin mdkgkdmher türlü derde çare Doktor @DouglasAdams @mustafa.e aklında bulunsun
Duyduğum kadarıyla giden erkeklerin de tercihleri farklıymış.Neyse ben sana güveniyorum mustafam.Kınalı mustafam..Çünkü bölümde erkek yok :dd
Liseli kardeşlerim tek tavsiyem "totonuzu yırta yırta çalışın iyi okul kazanın"
Allah doktorumuzu başımızdan eksik etmesin mdkgkdm
LGBTİ VARDIR!!Duyduğum kadarıyla giden erkeklerin de tercihleri farklıymış.Neyse ben sana güveniyorum mustafam.Kınalı mustafam..
Yok mu dedik Korkma,Kendine hakim ol kendini kaptırma Boun da bul beni adım Douglas bul beni..LGBTİ VARDIR!!
Var da bana mı var kdkfkdkfgk temkinli geziyorum doktor. Seni de bulcam ama bugün yağmur var şehre inmicem jskfkskfYok mu dedik Korkma,Kendine hakim ol kendini kaptırma Boun da bul beni adım Douglas bul beni..
Ben uzun süre İstanbul'a gelmem ya.Bir ara atla gel İzmir'e misafirim ol baboşVar da bana mı var kdkfkdkfgk temkinli geziyorum doktor. Seni de bulcam ama bugün yağmur var şehre inmicem jskfkskf
8,3 üzücü ama ya 205 hp sin sen ya asdkmadmsKafa kafaya giderim doktor bununla Fark açamaz ahahaha
Saka miydi buSa beyler yeni 15 temmuz panomuz nsl?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hazır resmi gelmişken sorayım. Beyler, Bmw 5 serisi yerden kaldırılamaz tarzı bir efsane vardı, doğru mu bu? Yani çekici gelip Tiguanı kaldırdığı gibi kaldıramaz falan diyorlardı bir ara. Mantıksız gibi ama bir sorayım.Ekli dosyayı görüntüle 9309
Bir araç sahibi daha döndüğünde şok olucak
Pek sanmıyorum çok ağır bişey degil 5 serisiHazır resmi gelmişken sorayım. Beyler, Bmw 5 serisi yerden kaldırılamaz tarzı bir efsane vardı, doğru mu bu? Yani çekici gelip Tiguanı kaldırdığı gibi kaldıramaz falan diyorlardı bir ara. Mantıksız gibi ama bir sorayım.
Yeni sistemle arac yukseligi boyutu ne olmus olsun zincirler lastigi kitleyip aliyor bole eski sistem ustten kavrama vs yok sagolsun serefsizler en son bayramda gosterdiler cat cat nasil iki saniyede yeni sistem nasil diyeHazır resmi gelmişken sorayım. Beyler, Bmw 5 serisi yerden kaldırılamaz tarzı bir efsane vardı, doğru mu bu? Yani çekici gelip Tiguanı kaldırdığı gibi kaldıramaz falan diyorlardı bir ara. Mantıksız gibi ama bir sorayım.
Bu gözler beyaz escalade çekildiğini gördü ya ahtapotla.Çekilemeyen araç yoktur gözümdeHazır resmi gelmişken sorayım. Beyler, Bmw 5 serisi yerden kaldırılamaz tarzı bir efsane vardı, doğru mu bu? Yani çekici gelip Tiguanı kaldırdığı gibi kaldıramaz falan diyorlardı bir ara. Mantıksız gibi ama bir sorayım.
Aklımda, ilk fırsatta ufak bi izmir çıkartması yapmakBen uzun süre İstanbul'a gelmem ya.Bir ara atla gel İzmir'e misafirim ol baboş
Şaka tabi kiSaka miydi bu
İzmitte bundan hiç yok, adamlar yolu kapatıp yapmalari kaç dk suruyor . Dün okula gitmek icin sag elimizle sol kulagi tutmus gibi olduk baya dolandirdi bizi cekiciEkli dosyayı görüntüle 9309
Bir araç sahibi daha döndüğünde şok olucak