ne gülüyon la altı üstü 9 tane şaaptım
Selam beyler.Dershaneye gittim bugün güzel kız beklerken hayal kırıklığına uğradım.3 kız vardı 3 ü de tesettürlü 2 si inek biri imam hatipli çıktı.Bütün hayallerim suya düştü diyebilirim
Turbanli olunca noluyor yahu turbanli ise uzak dur basi acik ise yaz diye birsey yok begenirsen yuruyecen haciSelam beyler.Dershaneye gittim bugün güzel kız beklerken hayal kırıklığına uğradım.3 kız vardı 3 ü de tesettürlü 2 si inek biri imam hatipli çıktı.Bütün hayallerim suya düştü diyebilirim
9 mu mezelimi kac saattene gülüyon la altı üstü 9 tane şaaptım
Bizim gibi adamlardan daha fazlasını beklemek bence hata abi alışın .hayallerinin dershane ile sınırlı kalması daha büyük sorun bence
Abi okulda var gene de bize bakan yok problem orda Bi de muhabbetim yok yarın 10 erkek sahile gideriz anca oğuzhan 150 milyon len muhabbetleri dönerhayallerinin dershane ile sınırlı kalması daha büyük sorun bence
Abi problem orda değil 2 si ciddi inek biri de imam hatipli beyni yıkanmıştır onunTurbanli olunca noluyor yahu turbanli ise uzak dur basi acik ise yaz diye birsey yok begenirsen yuruyecen haci
9 mu mezelimi kac saatte
öyle deme olm, keser döner sap döner gün gelir devran dönerBizim gibi adamlardan daha fazlasını beklemek bence hata abi alışın .
Tiguan yerine A4 Avant'a ne dersiniz muhteremler? Ben biraz arada kaldım gibi.
Valla helal bira severim ama yaninda mezesiz 2 saatte 9 benim icin imkansizno meze, 2 hours
öyle deme olm, keser döner sap döner gün gelir devran döner
sana kaç lazımBeyler bu rcz ler kaç beygir yav?
Abi okulda var gene de bize bakan yok problem orda Bi de muhabbetim yok yarın 10 erkek sahile gideriz anca oğuzhan 150 milyon len muhabbetleri döner
Devran donmesin haftasonu buluscazno meze, 2 hours
Sonra göbek yaptım kilo aldım bira göbeği erimez tabino meze, 2 hours
biz bu göbeği değirmende değil maya eşliğinde büyüttük.....Valla helal bira severim ama yaninda mezesiz 2 saatte 9 benim icin imkansiz
Bira oyle gobek yapmaz he solimdebiz bu göbeği değirmende değil maya eşliğinde büyüttük.....
Sonra göbek yaptım kilo aldım bira göbeği erimez tabi