Yok gs icindi kura yahu eski kaldim ben kazanmak yetmezdi yani bazi okullariYok abi benim dediğim şans o değil
Yüksek puanı olan her okulun egitimi kaliteli olmuyor
Yok gs icindi kura yahu eski kaldim ben kazanmak yetmezdi yani bazi okullariYok abi benim dediğim şans o değil
Yüksek puanı olan her okulun egitimi kaliteli olmuyor
merhabalar hocam...100-150 TL arası kulak içi kulaklık bakıyorum sennheiser mm30i alayım diyorum önerisi tavsiyesi olan var mı?
@fatih yavuz
Hoş buldum reisim. Seni, daha doğrusu sizleri sormalı. Nasılsınız, iyi misiniz? İşler güçler, keyifler, sağlık sıhhat ne alemde ahali?
Special ask to:
@alfhonso Hacım nasılsın yahu. Yazıyoruz ediyoruz sesin soluğun çıkmıyor. Senin makina ne alemde
Arabanda 3 liseli istiyor musun abi
Çok teşekkür ederim. Türkiyede hifiman temin edebileceğim yer var mı aradım fakat bulamadım yaklaşık ne kadara gelir?merhabalar hocam...
ie800 ve hd800 dahil sennheiser'ların sesini genel olarak beğenmiyorum.. malzeme kalitesi ve benzeri gibi durumlarda iyi olsalar da hiç birisinin parasını hak ettiğini düşünmüyorum.. TR'den kulaklık alınacaksa bu fiyatlara xiaomi'nin hybrid kulaklıklarını tavsiye ederim. sesleri hiçte fena değiller... birde çift sürücü olduğu için tonlamaları, bas ve tiz performansı tek dinamik kulaklıklara göre daha iyi oluyor bu fiyat aralıklarında. yalnız gönlüm isterki biraz daha çıkıp hifiman re400 almanız.
Ekli dosyayı görüntüle 9315
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-h...-kulakici-mikrofonlu-kulaklik-p-HBV000004OBKA
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-h...kici-mikrofonlu-kulaklik-p-TELKLKXIAOMIHYBRID
3 mürettebat 1 yolcu varmış kaptan pilot vefat etmiş .Atatürk havalimanında uçak yanmış. Hemen dibimizde olmuş olay. Şimşek çaktı sandığım ışık sanırım uçağın patlama ışığıydı.
Bizide gorursun artikTasarım için yapılan renderlar siteye ve kataloğa gidiyor. Mx-5'e adım adım
Abi bence orta avize o odaya gitmemiş , tabiki sizin gibi bu isin okulunu okumadim yalnizca şahsi fikrim . Kenarda masanin üzerinde guzel durmus ama ortadaki daha karisik sanki .Tasarım için yapılan renderlar siteye ve kataloğa gidiyor. Mx-5'e adım adım
Tasarım için yapılan renderlar siteye ve kataloğa gidiyor. Mx-5'e adım adım
Henüz bitmedi, ama adamlar genel olarak beğendi onun için değiştirmeyeceğim yol ver gitsin hesabı.Abi bence orta avize o odaya gitmemiş , tabiki sizin gibi bu isin okulunu okumadim yalnizca şahsi fikrim . Kenarda masanin üzerinde guzel durmus ama ortadaki daha karisik sanki .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha çok var ama damlaya damlaya gol olur.Bizide gorursun artik
Siteyi alkollu kullanmak demek yazalim cezayi memur bey
Cs go dan biliyorum çelik gibi refleks dedikleri bu adamdaki ya