doru knkBu fiyatlar VAG falan değil... Eğer 2 litre dizel bir SUV alacaksanız bu paraları gözden çıkarmak zorundasınız.
doru knkBu fiyatlar VAG falan değil... Eğer 2 litre dizel bir SUV alacaksanız bu paraları gözden çıkarmak zorundasınız.
Panpa benim bisiklet 5 yil oldu , gicirdiyor artik yeni parcalarda aliyorum ama nereleri yaglayayim ? İşi ustasina mi birakalim . Parca degisimi falan olsa yine ben kalkisacam ama bu biraz teknik gerektirirSelam beyler
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amortisörleri ve zinciri yağla 5 yıllık bi de kendine gelsinPanpa benim bisiklet 5 yil oldu , gicirdiyor artik yeni parcalarda aliyorum ama nereleri yaglayayim ? İşi ustasina mi birakalim . Parca degisimi falan olsa yine ben kalkisacam ama bu biraz teknik gerektirir
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wd-40 ile sık sık yagliyordum ama hicbir ise yaramiyor , nalburdan makina yagi aldım evdede varmış onunla yagladim amortisorleri .Amortisörleri ve zinciri yağla 5 yıllık bi de kendine gelsin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu saraçoğlu'n da ne zaman 3 büyüklerin bir derbisi olsa, fener tarihinin en kötü sezonunu da geçirse hakemdi, bilmem neydi o maç dönüp dolaşıp fener'in oluyor. Adamlar derbiye özel büyü mü yapıyorlar ne yapıyorlar anlamıyorum.Ağız tadıyla maç izleyelim dedik, hakem içine ....
Benden az yakio ama senin alfayi buldum bak
Lan ayip rengi degisio turkuaz yanio
Mantıkla bulur da bilerek bulamaz. Kaç kişi Kuran okuyor ki bu toplumda.Atv yi izleyen var mı? 1 milyon TL'lik soru var.
Mazdayi katlayamazsin bak kapisirimesprisi bi yana ben benzinde gezsem senin arabayı 2ye katlarım asdfasdf
buraya gel lannn
Cevap arıymış.Mantıkla bulur da bilerek bulamaz. Kaç kişi Kuran okuyor ki bu toplumda.
Müslümanım diyen biri her yıl sadece 1 ay boyunca Kuran'ı okuyup bitirse, soru çıktığı an cevabını verir zaten.Cevap arıymış.
Sen biliyor muydun hocam?Müslümanım diyen biri her yıl sadece 1 ay boyunca Kuran'ı okuyup bitirse, soru çıktığı an cevabını verir zaten.
Hangi ayetlerde direkt olarak yeminin geçtiğini ezbere bilemem. Allah, bir çok konuda andolsun, yemin olsun gibi cümleleri kurmuştur. Yani güneşe hangi ayette yemin edilmiştir desen ayetin ismini ezbere bilmem. Ama arıya yemin edilmediğini biliyorum. Kuran'da hiç böyle bir şey okumadım.Sen biliyor muydun hocam?
Elektrik yine iyiymiş. Biz yazın 3 gün boyunca susuz kaldık Allah'tan yakınlar da çeşme vardıAga küfredicem simdi bugün 3.kez elektrik gitti 3.kez!!
Mazdayi katlayamazsin bak kapisirim