Vallahi yemeğiyle havasıyla Bolu çok mutlu etti beni içim ferahladi@Mehmet ilginçtir ama ben boluda hiç yemek yemedim, fakat Denizli başta olmak üzere bolulu bi çok ustanın yemeğini falan yedim cidden iyiler
Vallahi yemeğiyle havasıyla Bolu çok mutlu etti beni içim ferahladi@Mehmet ilginçtir ama ben boluda hiç yemek yemedim, fakat Denizli başta olmak üzere bolulu bi çok ustanın yemeğini falan yedim cidden iyiler
Hocam bir defa çoook eskiden Abanta gitmistik birde gecen sene gittigim yerleri saydım , bilmiyorum maalesefBen daha çok lokantalarda değilde akrabalarda yedim vallahi yemekleri ama kral pidecisinin de pideleri on numara mis vallahibelki bilirsin eskiymiş Bolu'da bayagi
Vallahi yemeğiyle havasıyla Bolu çok mutlu etti beni içim ferahladi
Bolu lokantası diye yapılan muhabbetin olayı Bolulu ustaların olması imiş mutfak kısmında yoksa işletmecisi Bolulu değilmis benim duyduğum böyle bilmiyorum ne kadar gercekbirde Bolulu Hasan usta olayı doğru Bolulu değil sahibi İzmirliydi herhalde tam bilmiyorumHocam bir defa çoook eskiden Abanta gitmistik birde gecen sene gittigim yerleri saydım , bilmiyorum maalesef
Birde Bolulu Hasan Ustanin bolulu olmadigini ogrenmiştim Digerlerine de pek inanamiyorum yok Bolu Lokantası falan artık hicbirine inanmiyorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben gittigimde cok guzeldi dogru dozgun tesis bile yoktu şimdi otellerden tesislerden - turistlerden adım atilmiyordur . Yasak ise bilmiyorum ama ...abant gölü civarı da yeşiliyle dinginliğiyle çok güzel diyolar ama yine gitmedim bilmiyorum
Ben gittigimde cok guzeldi dogru dozgun tesis bile yoktu şimdi otellerden tesislerden - turistlerden adım atilmiyordur . Yasak ise bilmiyorum ama ...
Güzel vallahi hafta içi sakin hafta sonu çok yoğun oluyor ama değer o kalabaligaabant gölü civarı da yeşiliyle dinginliğiyle çok güzel diyolar ama yine gitmedim bilmiyorum
Yok abi tahminimi soyledim muhtemelen oyledir .ha orası da kapitalizmin esiri oldu yani
Olmayan yer kaldı mı kiha orası da kapitalizmin esiri oldu yani
Vallahi hocam 3 silindirli 1.0 motoru benim de öyle pek deneyimleme fırsatım olmadı. Açıkçası bu konuda nette bilgi aradığımda da detaylı bir bilgi bulamıyorum. Yakıt tüketimini daha verimli hale getirmek için yapıldığını biliyorum, sesi de gayet güzel ama detaylı bir bilgim yok açıkçası. Dediğim gibi teorik olarak da araştırmak istedim ama hiç detay bulamadım.bu arada @Cenk bi kaç konuda 3 silindir mevzusunu gördüm, fiesta focus derken yorumunu daha detaylı almak istedim. ben henüz alışamadım bu 3 silindir olayına da bi yorumlasana
Vallahi hocam 3 silindirli 1.0 motoru benim de öyle pek deneyimleme fırsatım olmadı. Açıkçası bu konuda nette bilgi aradığımda da detaylı bir bilgi bulamıyorum. Yakıt tüketimini daha verimli hale getirmek için yapıldığını biliyorum, sesi de gayet güzel ama detaylı bir bilgim yok açıkçası. Dediğim gibi teorik olarak da araştırmak istedim ama hiç detay bulamadım.
Doğru ne yazık ki ama yine de güzel gidilir gorulurBen gittigimde cok guzeldi dogru dozgun tesis bile yoktu şimdi otellerden tesislerden - turistlerden adım atilmiyordur . Yasak ise bilmiyorum ama ...
Gobegin ne alemde her aksam bir buyuge danistigina gore artik otobuste 2 kisilik bilet aliyorsundur ...hayat güzel, kuşlar uçuyor
Gobegin ne alemde her aksam bir buyuge danistigina gore artik otobuste 2 kisilik bilet aliyorsundur ...
Eyi eyi kaldi 25hacıdayı spor salonunu bıraktım falan evet ama onun harici diyete devam, son bildiğin halimden sonra bi 5 kilo verdim
Hee evet, uzun süre kullanım ve dayanıklılık hususunda benim de şüphelerim var. 1.5 ecoboost için belki hacimden kaynaklı bir zorlanma pek olmaz ama 1.0 motorlardan pek ümitli değilim yüksek km'leri sağlıklı şekilde görebilme açısından.yav ses eyvallah da onu hoparlörle bile veriyorlar artık. Var mı bu 3 silindir ecoboostla falan 200bin km gören?
bu arada @Cenk bi kaç konuda 3 silindir mevzusunu gördüm, fiesta focus derken yorumunu daha detaylı almak istedim. ben henüz alışamadım bu 3 silindir olayına da bi yorumlasana
Ben yandan konuya dahil oldum ama, Focus'ta 1.0eb deneyimleme imkanım oldu. Direk olarak 1.6 atmosferik motoru karşılıyor. Belki şehir içi dur kalk trafikte tüketim avantajı olabilir. Onun dışında çekişi gidişi 1.6 atmosferiğe çok yakın.Vallahi hocam 3 silindirli 1.0 motoru benim de öyle pek deneyimleme fırsatım olmadı. Açıkçası bu konuda nette bilgi aradığımda da detaylı bir bilgi bulamıyorum. Yakıt tüketimini daha verimli hale getirmek için yapıldığını biliyorum, sesi de gayet güzel ama detaylı bir bilgim yok açıkçası. Dediğim gibi teorik olarak da araştırmak istedim ama hiç detay bulamadım.
İşte bu kilit soru Bunun olumlu cevabını aldığım an yüzümü Ecoboost'a çevirebilirim.yav ses eyvallah da onu hoparlörle bile veriyorlar artık. Var mı bu 3 silindir ecoboostla falan 200bin km gören?