CS gel acilD segmente niye ısınamıyorum ben?Aşırı işsiz saatimdeyim ve aklımda tek soru bu..
Alttaki butona bas diyenleriniz olabilir tabi..
CS gel acilD segmente niye ısınamıyorum ben?Aşırı işsiz saatimdeyim ve aklımda tek soru bu..
Alttaki butona bas diyenleriniz olabilir tabi..
Laptopumu bağlayıp rahatça oyun oynuyabileceğim f\p bir monitor önerir misiniz lütfen?
Yakın zamanda @alfhonso güzel bir şey aldı ama...
Benim önerim 21-26" arası büyüklükte alman olur. Daha büyüğünde oyun oynarken bütün ekrana hakim olmakta zorlanıyor insan. CS benzeri FPS oynarken ciddi sorun yaşatır.
Iskender bu pp yle üzgünüm engel atıyorum sana iyi geceler kardeşim...aziz kkk dedikten sonrasını okumadım... idris ustanın videolarına yorum atmış 1 yıl önce. kendi işimi başlattım fln diye kılavuzu karga olanın burnu b ktan çıkmazmış
S60 sever misin Mustafa?Ya i10 ne gadar güzel bir araba :dd
Kullanmadım, binmedim ama çok severim. Niçün sordunuz doktur bey?S60 sever misin Mustafa?
Ön güzel de arka bence olmamışBu aralar wide bodykitlere sardım nedense. Prior design'ın 2 serisine uyguladığı bodykit de bayağı hoşuma gitti açıkçası.
2 hafta içinde bir haftasonu s60 la Boun u basıcam sen de gel Kuzey kampüseKullanmadım, binmedim ama çok severim. Niçün sordunuz doktur bey?
Ne hayatlar var bee2 hafta içinde bir haftasonu s60 la Boun u basıcam sen de gel Kuzey kampüse
Long'u, B'yi basmaya gelmedin. Bekledik...2 hafta içinde bir haftasonu s60 la Boun u basıcam sen de gel Kuzey kampüse
Beni de yol üstünden al doktor birlikte basalım asddasdas2 hafta içinde bir haftasonu s60 la Boun u basıcam sen de gel Kuzey kampüse
He vallaha ya biz de sap gibi oturalımNe hayatlar var bee
he la. Şu ehliyeti bi alsak çok iyi olacak da daha 2.5 sene var.He vallaha ya biz de sap gibi oturalım
Ben saplık diyom sen ehliyet diyon emirhan ben senle anlaşamıycamhe la. Şu ehliyeti bi alsak çok iyi olacak da daha 2.5 sene var.
— ‘Böyle yanından yüklü GT-R geçiyor “hhooğffff” diye...’Ne hayatlar var bee
Böyle yanından geçiyor sen sadece bakıyorsun öküzün trene bakması gibi‘Böyle yanından yüklü GT-R geçiyor “hhooğffff” diye...’
Güzel günlerdi he şaka maka.
:/Ne hayatlar var bee
Ailemle çay içiyodum abi allaşkınaLong'u, B'yi basmaya gelmedin. Bekledik...
Nerdesin senBeni de yol üstünden al doktor birlikte basalım asddasdas
He vallaha ya biz de sap gibi oturalım
Kocaeli:/
Ailemle çay içiyodum abi allaşkına
Nerdesin sen
olm illaki biri çıkar. Çıkmasa da boşver. Senin sevgilin var zaten.Ben saplık diyom sen ehliyet diyon emirhan ben senle anlaşamıycam