Yanlız söyliyim sonradan yapılan ledler adamı kör ediyor kör İnşallah milleti kör etmeden gidersiniz
Pandaya led ampul aldık vallahi fişek oldu mübarek
Yanlız söyliyim sonradan yapılan ledler adamı kör ediyor kör İnşallah milleti kör etmeden gidersiniz
İlandaki resimlere bakılırsa yokhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-34-kes-55-servis-bakimli-ozenle-bakilmis-483797100/detayvarex illaki vardir ya
HKS son susturucu var gibi ama warex bilmemne sanmıyorum..İlandaki resimlere bakılırsa yokhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-34-kes-55-servis-bakimli-ozenle-bakilmis-483797100/detay
Orası çok uzak hacı bostancı veya maltepe tarafı gerek ulaşım gerek park yeri imkanlari olarak çok daha uygun olacaktır.Kilyos
Olur çekelim ama 50 lira yanında battaniye falanda isterim kışın sizin oralar soğuk olur.Gel benim arabayı çekelim
İzmir'in neresi soğuk olacak lan diyetten dolayı açlık başına vurmuşadsfkjfldasdkjadsOlur çekelim ama 50 lira yanında battaniye falanda isterim kışın sizin oralar soğuk olur.
ben dedim phlips %130 alalım gitti led aldı ne diyimYanlız söyliyim sonradan yapılan ledler adamı kör ediyor kör İnşallah milleti kör etmeden gidersiniz
Aman yukseklik ayarina dikkat ozellikle bendeki gibi yansitmali on cam varsa direk 2 sn kör ediyor
serviste taktı babam işte inşallah yapmıştır. Sadece olduğu yerde baktım ama orta gibi.Aman yukseklik ayarina dikkat ozellikle bendeki gibi yansitmali on cam varsa direk 2 sn kör ediyor
Yok yok battaniye önemli üşürüm ben .İzmir'in neresi soğuk olacak lan diyetten dolayı açlık başına vurmuşadsfkjfldasdkjads
Izmir Narlidere de askerligini yapmis birisi olarak; 2 saatlik gece nobetlerinde kamuflaj altina 2 yun iclik, 3 yun corap, 2 (yun ve polar) eldiven ve 2 (yun ve polar) bere ve polar boyunluk. Yarim saat sonra burun, kulak, parmak vs hic birsey hissetmiyorsun !!! temizzzzİzmir'in neresi soğuk olacak lan diyetten dolayı açlık başına vurmuşadsfkjfldasdkjads
babam kayseride yapmış bide onu düşün abiIzmir Narlidere de askerligini yapmis birisi olarak; 2 saatlik gece nobetlerinde kamuflaj altina 2 yun iclik, 3 yun corap, 2 (yun ve polar) eldiven ve 2 (yun ve polar) bere ve polar boyunluk. Yarim saat sonra burun, kulak, parmak vs hic birsey hissetmiyorsun !!! temizzzz
Izmir Narlidere de askerligini yapmis birisi olarak; 2 saatlik gece nobetlerinde kamuflaj altina 2 yun iclik, 3 yun corap, 2 (yun ve polar) eldiven ve 2 (yun ve polar) bere ve polar boyunluk. Yarim saat sonra burun, kulak, parmak vs hic birsey hissetmiyorsun !!! temizzzz
Nemli acayip bir soğuğu var içimde gömlek kazak üstümde montla hastaneden arabaya geçerken donuyorum.Balçova çok daha soğuktur bu konuda kanıtlı. Sen gel @gtepro battaniyen hazır.Yok yok battaniye önemli üşürüm ben .
Babam polatlida yapmışbabam kayseride yapmış bide onu düşün abi
Ya ben zor askerlik yaptim falan diye yazmadim, resmen tatil gibiydi, carsilar vs.babam kayseride yapmış bide onu düşün abi
Kanka bizim buralar hep park yeri kskfkdk tabi şaka yapıyorum buraya işi olmayan gelmesinOrası çok uzak hacı bostancı veya maltepe tarafı gerek ulaşım gerek park yeri imkanlari olarak çok daha uygun olacaktır.