Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salı günü Almanca kursuna başvurdum, normalde dönüş yapmaları lazımdı (Kursa bile online başvuru yapıyorsun, alman kafası). Çok yoğunluk varmış, bugün 5'e kadar belli olacak dedi telefonda görüştüğüm kişi. Lan parasıyla kursa gidicez onda bile eleme ve araştırma var :eek:

20170928_123318-1.jpg
bunun ne olduğunu bilen varmi?

Yalnız motorda az yakmıyor hani. Rahat bir 4 5 litre yakıyor. Üstelik bunu yakanlar 200 400 cc arası motorlar. 125 cc scouter bile 2,5 litre yakıyor . son hız 110 anca yapıyor.
Rahat 5 litre yakan 250lik r25 var abi o da gazlayınca yakıyor. Duke 200 mesela sakin 2.5, normal 3, gazlayınca 4 yakıyormuş. Son hız da 136 görmüş ki şehir içi için yeterli bence. Kaynak: https://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2014/07/13/ktm-200-duke-ilk-askim/amp/
Daha az yakan istenilirse ybr125 var. Kuzenimdeyken uzun yol+yük 2 kişi 2-2.5 yakmıştı diye hatırlıyorum ki zaten şehiriçinde de 3ü geçmiyodu :D alınan güce, yapılan işe göre bakınca evet fazla ama diğer maliyetlerin(bakım, vergi vs) daha düşük olması ve çok trafikli yerlerde vakitten epeyce kazandırması göz önüne alınınca mantıklı

Rahat 5 litre yakan 250lik r25 var abi o da gazlayınca yakıyor. Duke 200 mesela sakin 2.5, normal 3, gazlayınca 4 yakıyormuş. Son hız da 136 görmüş ki şehir içi için yeterli bence. Kaynak: https://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2014/07/13/ktm-200-duke-ilk-askim/amp/
Daha az yakan istenilirse ybr125 var. Kuzenimdeyken uzun yol+yük 2 kişi 2-2.5 yakmıştı diye hatırlıyorum ki zaten şehiriçinde de 3ü geçmiyodu :D alınan güce, yapılan işe göre bakınca evet fazla ama diğer maliyetlerin(bakım, vergi vs) daha düşük olması ve çok trafikli yerlerde vakitten epeyce kazandırması göz önüne alınınca mantıklı

Ama canım şimdi, 2,5 litre benzin parasına bendeki gibi, 100 km yol giden makinelerde var. 5 koltuk üstünde tavan. Siz bana sorun Ali abi az yakan çok kaçan , araba ne alalım diye, ben size seçenek sayarım . zibil gibi.. siz yeterki bu arabalara araba gözüyle bakın... Mesela bu

$_86.JPG

Ee haklı, kim ne dese haklı. Olan garibana oluyor, zenginler her türlü yırtıyor. Son zamanlarda taksicilere ise iyice ayar olmuş vaziyetteyim. Taksi maksi kullanmayı da bıraktım. İşin suyunu çıkarıp şova döndürdüler mevzuyu. Eskiden de artist kullanıyorlardı ama şimdi iyice bir gereksiz öz güven geldi. Terör estiriyorlar bizim burada.

Zonguldak taksicileri çılgın, son bıraktığımda c180ler falan vardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...