"Kadıköy sahil uygun hem anadoludaki toplu taşımanın merkezi hemde park imkanı var. Balık ekmek, midye yer çay içeriz." Demişler makul bence.
düğün var gelemem
"Kadıköy sahil uygun hem anadoludaki toplu taşımanın merkezi hemde park imkanı var. Balık ekmek, midye yer çay içeriz." Demişler makul bence.
Cennetin marka değeri yükselecek.
Araç benim değil ama hayranlarım nedeniyle BT plakalı araçlar %50 daha pahalıya satılıyor. =)
Daha önce biri daha sormuştu bu arabayı.Ekli dosyayı görüntüle 9386 bunun ne olduğunu bilen varmi?
Yemekli ise biz gelelimdüğün var gelemem
Göztepe köprüsünün yukarısındaki kurban pazarının olduğu yer mi orası. Daha yeni oralardaydım.pederi kursa getirdim bu yastan sonra trafikten ve benzin vergi vs skilinca istedi geldik inanilmaz mutlu motorami gecsek ne
Evet anakent kolejinin yukarisi hemenGöztepe köprüsünün yukarısındaki kurban pazarının olduğu yer mi orası. Daha yeni oralardaydım.
pederi kursa getirdim bu yastan sonra trafikten ve benzin vergi vs skilinca istedi geldik inanilmaz mutlu motorami gecsek ne
Rahat 5 litre yakan 250lik r25 var abi o da gazlayınca yakıyor. Duke 200 mesela sakin 2.5, normal 3, gazlayınca 4 yakıyormuş. Son hız da 136 görmüş ki şehir içi için yeterli bence. Kaynak: https://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2014/07/13/ktm-200-duke-ilk-askim/amp/Yalnız motorda az yakmıyor hani. Rahat bir 4 5 litre yakıyor. Üstelik bunu yakanlar 200 400 cc arası motorlar. 125 cc scouter bile 2,5 litre yakıyor . son hız 110 anca yapıyor.
Rahat 5 litre yakan 250lik r25 var abi o da gazlayınca yakıyor. Duke 200 mesela sakin 2.5, normal 3, gazlayınca 4 yakıyormuş. Son hız da 136 görmüş ki şehir içi için yeterli bence. Kaynak: https://www.google.com.tr/amp/ismailterzi.com/2014/07/13/ktm-200-duke-ilk-askim/amp/
Daha az yakan istenilirse ybr125 var. Kuzenimdeyken uzun yol+yük 2 kişi 2-2.5 yakmıştı diye hatırlıyorum ki zaten şehiriçinde de 3ü geçmiyodu alınan güce, yapılan işe göre bakınca evet fazla ama diğer maliyetlerin(bakım, vergi vs) daha düşük olması ve çok trafikli yerlerde vakitten epeyce kazandırması göz önüne alınınca mantıklı
Ee haklı, kim ne dese haklı. Olan garibana oluyor, zenginler her türlü yırtıyor. Son zamanlarda taksicilere ise iyice ayar olmuş vaziyetteyim. Taksi maksi kullanmayı da bıraktım. İşin suyunu çıkarıp şova döndürdüler mevzuyu. Eskiden de artist kullanıyorlardı ama şimdi iyice bir gereksiz öz güven geldi. Terör estiriyorlar bizim burada.
Abi vergisi az fiyati ucuz trafik derdide yok degerYalnız motorda az yakmıyor hani. Rahat bir 4 5 litre yakıyor. Üstelik bunu yakanlar 200 400 cc arası motorlar. 125 cc scouter bile 2,5 litre yakıyor . son hız 110 anca yapıyor.
c180, passat, mondeo, tiguan, golf, focus, jetta v.s hepsi yeni yeni gırtlak spec şeklinde basa bas gidiyorZonguldak taksicileri çılgın, son bıraktığımda c180ler falan vardı
c180, passat, mondeo, tiguan, golf, focus, jetta v.s hepsi yeni yeni gırtlak spec şeklinde basa bas gidiyor
Ben ayar vaziyette olduğum için hiç binmiyorum artık. Mütevazi taksisi olanlara biniyorumahahahah ben hayatımda binmediğim modelere binmiştim zonguldakta
ahahahah ben hayatımda binmediğim modelere binmiştim zonguldakta
Benim gözüm terminal taksideki eski E200'de ona binmek bi nasip olmadıBen ayar vaziyette olduğum için hiç binmiyorum artık. Mütevazi taksisi olanlara biniyorum