Al eline cetveli, sıra dayağına çek, tek ayak üstünde beklet Sonra arka lastikler bitik...
Al eline cetveli, sıra dayağına çek, tek ayak üstünde beklet Sonra arka lastikler bitik...
Videodaki arabanın akibetini merak ettim bir deRx8 maalesef boylelerinin elinde abi
Aynen hocamAl eline cetveli, sıra dayağına çek, tek ayak üstünde beklet Sonra arka lastikler bitik...
Sonra da '' Vankel motorlar hemen bitiyor moruk yha .s'' derler...kesiciye felan sokuyorlar
bu geldi aklımaKaçıncı oldu bu?
Alışkanlık yaptı millette.
Düşünce güzel de, public forumda bunu enine boyuna tartışalım ki kimliğimiz gizli kalsın Bir de, Fenerbahçe'den Boğaziçi köprüsü çıkışı bu akşam 1,5 saat sürmüş. Eylem yerine erişimde sıkıntı yaşanması da muhtemel
Bu arada Manchester Utd. farka gidiyor. CSKA 7 farktan sonra salmış halı saha takımı gibi gol yedi az önce 0-3 oldu
Iki model arabadanda almam hepsi apaci eline dusmus durumda sadece tek bir 7 bin kmde kirmizi rx8 ilani var o temizdir digerleri tamamen çöphttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...ervis-bakimli-ozenle-bakilmis-483797100/detay
95 az bence
s2000 ler 150 160 ken bu arabanın fiyatı da o civarda olmalı
@Sailor
Kilyos@sinan abi youtube dan 8 ekim pazar alican beyle bulusma yapilacak nerede olsun diye sormussun bende foruma tasiyayim dedim. Fikri olan varmi gencler ?
Böyle hareketleri yapan insanları nasıl teste alabilirler anlayamıyorum.Forumun takipçi kitlesinin seviyesi bu mu yani çok üzüldüm ya
Gel benim arabayı çekelim
Bende almam o ayrı Sinan testte s 2000 ve fiyatlarından bahsedince geldi aklimaIki model arabadanda almam hepsi apaci eline dusmus durumda sadece tek bir 7 bin kmde kirmizi rx8 ilani var o temizdir digerleri tamamen çöp
Valla ferrari lambo testlerinde bahsedilen ayrintilar bilgiler vs bir kenara bu apaci eline dusmus rx8 bir kenara neyse.Bende almam o ayrı Sinan testte s 2000 ve fiyatlarından bahsedince geldi aklima
aynı düşünüyoruz ferhat albayrakla çekilen testlerin doluluguna bakın birde bu tür testlerin dolulugunaValla ferrari lambo testlerinde bahsedilen ayrintilar bilgiler vs bir kenara bu apaci eline dusmus rx8 bir kenara neyse.
Eksiklikler soyleyeyim. Lastik ebatlari yok. Anahtar yok. Motoru bir distan cekelim yok.ic mekan yok. Arka koltuk baslarindaki detaylar yok. Bose ses sistemini goster bari yok. 0 100 gorelim oda yok.kapilarin acilmasi ? Yok.aynı düşünüyoruz ferhat albayrakla çekilen testlerin doluluguna bakın birde bu tür testlerin doluluguna
elbette boş degil sinanın degerli yorumları var
fakat bu tarz araçlar kötü nam salmış ne yazık ki
Aceleye gelmiş diyorsun haklısınEksiklikler soyleyeyim. Lastik ebatlari yok. Anahtar yok. Motoru bir distan cekelim yok.ic mekan yok. Arka koltuk baslarindaki detaylar yok. Bose ses sistemini goster bari yok. 0 100 gorelim oda yok.kapilarin acilmasi ? Yok.
varex illaki vardir yaAceleye gelmiş diyorsun haklısın
ben de ekleyeyim
1)ön koltuklar iyi yıpranmış
2)varex var sandım yokmuş çok şaşırdım
kullanmaya kullanmaya unutmuşum hızlı resim kullanmayı. yanlış linki kopyalamışım
kötü espirilerde bugunkullanmaya kullanmaya unutmuşum hızlı resim kullanmayı. yanlış linki kopyalamışım