ah knk kaderimiz bile aynı nasıl sevmem ben seniii
yürü git lan
Noldu gene para bozdumu seni
anlayamazsın olom parasızlık nedir bilemezsin
ah knk kaderimiz bile aynı nasıl sevmem ben seniii
Noldu gene para bozdumu seni
Sana hic kucukken ailenin oyuncak alamadigi oldumuyürü git lan
anlayamazsın olom parasızlık nedir bilemezsin
İyi kazancı var diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.Kursunu almam lazim oda kolay is gerci
Var var ortalama 15 20 kazanilir ondaİyi kazancı var diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Maşallah. 15 20 demek. Forumda en sevdiğim kişi sensin biliyorsun dimiVar var ortalama 15 20 kazanilir onda
Ahahaha valla diyorum ya bazi babamin arkadaslari gelmis 60 kusur yasina cikmis gemiye 11 bin dolar aliyorlar kafayi yedimMaşallah. 15 20 demek. Forumda en sevdiğim kişi sensin biliyorsun dimi
ACİLEN DSG Lİ TFSI I BIRAKMALISINPanpalar bugün yağı kontrol ettim de bu nekadar kirli? Degismesi gerekirmi? Ekli dosyayı görüntüle 9391
Bizde dsgli tfsi mı varmış?ACİLEN DSG Lİ TFSI I BIRAKMALISIN
Audi yol vermistirBeyler; Cla 45 ile Audi S3 kafa kafaya gidiyor. Bunun sebebi nedir?
Cla 45'in rakibi RS3 olmasına karşın S3 ile kafa kafaya gidiyorlar. RS3 ise direk fatality çekiyor. Burada Mercedesin başarısızlığından söz edebilir miyiz?Audi yol vermistir
S3 ile kafa kafaya gitmemesi lazim ya rs3 ile mucadele edebiliyor boy atardi merso. Ya s3 yuklu yada a45 kullanmayi bilmiyor derdim benCla 45'in rakibi RS3 olmasına karşın S3 ile kafa kafaya gidiyorlar. RS3 ise direk fatality çekiyor. Burada Mercedesin başarısızlığından söz edebilir miyiz?
S3 makyajsızsa 280 bg cla45 makyajsızsa 345 bg makyajlıysa 358 bg galiba.S3 le kafa lafaya yürüyorsa ya bu mercedesin başarısızlığıdır ya da s3 ün başarısıdırBeyler; Cla 45 ile Audi S3 kafa kafaya gidiyor. Bunun sebebi nedir?
Bu videoya dayanarak konuşuyorum hocam. Arabaların gittiği yolu falan görmüyorum ama katakulli olduğunu pek sanmam.S3 ile kafa kafaya gitmemesi lazim ya rs3 ile mucadele edebiliyor boy atardi merso. Ya s3 yuklu yada a45 kullanmayi bilmiyor derdim ben