Sorma, o taksi bayağı konuşulmuştu Zonguldak'ta. Gemi gibi gidiyordu sürekli ama son zamanlarda onu göremiyorumBenim gözüm terminal taksideki eski E200'de ona binmek bi nasip olmadı
Sorma, o taksi bayağı konuşulmuştu Zonguldak'ta. Gemi gibi gidiyordu sürekli ama son zamanlarda onu göremiyorumBenim gözüm terminal taksideki eski E200'de ona binmek bi nasip olmadı
Benim gözüm terminal taksideki eski E200'de ona binmek bi nasip olmadı
Sorma, o taksi bayağı konuşulmuştu Zonguldak'ta. Gemi gibi gidiyordu sürekli ama son zamanlarda onu göremiyorum
Bahsettiğim bu müdüro demirparkın orda değil miydi yav? kedigöz olan mı? oysa bindim ben ona
Hay maşallah bunu hiç görmedim benBu var, bir de w210 kasa da vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 9389
Gemi gibi dolaşır dururdu trafikte ama uzun zamandır görmüyorum ben de. Binmek istemiştim bayağıHay maşallah bunu hiç görmedim ben
Benzine gelen zamlardan sonra Dobloya dönmüştür o daGemi gibi dolaşır dururdu trafikte ama uzun zamandır görmüyorum ben de. Binmek istemiştim bayağı
Herhalde öyle olmuştur. Duyduğum kadarıyla tüpte bile fazla yakıyordu o araçBenzine gelen zamlardan sonra Dobloya dönmüştür o da
ÖTV indirimiyle yenilemiş olabilir bende görmedim son zamanlarda
Bahsettiğim bu müdür
107 dimi bu yakınımda vardı iç anadoluda bir kış gecesi yerde kar varken yaz lastiği ile 5km yolda fırıl fırıl döne döne gitmiştik ama yazın boyuna göre canavar gibi. Motorun alt devirleri çok ölü maalesef ayrıca yalıtım ve güverlikten eser yok. Genel olarak istanbula 1 e 1 yakıtını bilmiyorum çünkü casio saat kadar küçük ekranda yazmıyorAma canım şimdi, 2,5 litre benzin parasına bendeki gibi, 100 km yol giden makinelerde var. 5 koltuk üstünde tavan. Siz bana sorun Ali abi az yakan çok kaçan , araba ne alalım diye, ben size seçenek sayarım . zibil gibi.. siz yeterki bu arabalara araba gözüyle bakın... Mesela bu
Abi mesele sadece az yakmak değil ki. Köprü trafiğine girince gene 2 saat bekletecek, merkezi bi yere gidince gene otopark sıkıntısı çekecek yoksa beni de biliyosun ben böyle arabalara ön yargılı değilimAma canım şimdi, 2,5 litre benzin parasına bendeki gibi, 100 km yol giden makinelerde var. 5 koltuk üstünde tavan. Siz bana sorun Ali abi az yakan çok kaçan , araba ne alalım diye, ben size seçenek sayarım . zibil gibi.. siz yeterki bu arabalara araba gözüyle bakın... Mesela bu
Demek çok kaçan (buraya random gülme gelecek)Ama canım şimdi, 2,5 litre benzin parasına bendeki gibi, 100 km yol giden makinelerde var. 5 koltuk üstünde tavan. Siz bana sorun Ali abi az yakan çok kaçan , araba ne alalım diye, ben size seçenek sayarım . zibil gibi.. siz yeterki bu arabalara araba gözüyle bakın... Mesela bu
Mustafa senin tarzını yerim benAbi mesele sadece az yakmak değil ki. Köprü trafiğine girince gene 2 saat bekletecek, merkezi bi yere gidince gene otopark sıkıntısı çekecek yoksa beni de biliyosun ben böyle arabalara ön yargılı değilim
Satın alıp bir görmek lazım diyeceğim ama o kadar zengin değilim Zengin tanıdığınız varsa aracı paslayalım hocamIste onu anlamadim ama kesinlikle degisik bir otomatik vites
Oo doktor beyim gelmiş hoşgelmiş. Kral nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı. Çol çocuk biz de senin tarzına hayranız nskfksmfMustafa senin tarzını yerim ben
Ben alim ya ayip ettinSatın alıp bir görmek lazım diyeceğim ama o kadar zengin değilim Zengin tanıdığınız varsa aracı paslayalım hocam
Arkadaşlar, @Iskender™ abi galiba voleyi vurmuşBeyler daha üni 2deyken bi abimiz çok para kazanırsın ama harcayacak vaktin olmaz demişti ben de para kazanayım da harcanır demiştim. Yanılmışım
Yok be abii 5bin TL’ye gel okuldan sonra başla dediler de şimdi de stajyer maaşından hariç 1.100tl vereceklermişArkadaşlar, @Iskender™ abi galiba voleyi vurmuş
ABİ... ABİİİMMM...
Biz birakalim mi isiYok be abii 5bin TL’ye gel okuldan sonra başla dediler de şimdi de stajyer maaşından hariç 1.100tl vereceklermiş