Hakkını yeme vitesle oynamazsan bağıra çağıra gitmeye çalışıyor gayette. Boyuna göre iyi bence. Aslında bi atmosferik k20 birde sıralı şanzıman atsan şaka makinesi olur ama yer yok.Demek çok kaçan (buraya random gülme gelecek)
Hakkını yeme vitesle oynamazsan bağıra çağıra gitmeye çalışıyor gayette. Boyuna göre iyi bence. Aslında bi atmosferik k20 birde sıralı şanzıman atsan şaka makinesi olur ama yer yok.Demek çok kaçan (buraya random gülme gelecek)
Hepinize bakarım dermişimBiz birakalim mi isi
Ay pardon turk lirasimiymis o ay pardon tamam tamamHepinize bakarım dermişim![]()
Swap falan girceksek kaçmayan araba nadir de.Ciddili gitmiyordu 2014 gibi kullandığım pejo mesela.Swift de bu da kullandığım en küçük arabalardandır zevkli gidiyor hissi veriyor ona lafım yok eğlenceli o konuda lakini çok ama..Hakkını yeme vitesle oynamazsan bağıra çağıra gitmeye çalışıyor gayette. Boyuna göre iyi bence. Aslında bi atmosferik k20 birde sıralı şanzıman atsan şaka makinesi olur ama yer yok.
Offf niye şimdi beni örseledin kiAy pardon turk lirasimiymis o ay pardon tamam tamam
5 bin dolar alsam mazdayi hemen satarimOfff niye şimdi beni örseledin kidemek 5bin kapitalist emperyalist doları alıyosun öğrenmiş olduk maaşını da
![]()
inşallah daha çok kazanırsın kaptanım, varlığın yeter <35 bin dolar alsam mazdayi hemen satarim5 bin degilde acik denizdeki suvari veya bas muh 11 bin dolar aliyor su an.
Insallah ama 10 yil deniz hizmeti lazim.bide ben o parayi kazanmam kazanamam bir gidip 3 4 ay gelmemek adama koyar kalsin diyeliminşallah daha çok kazanırsın kaptanım, varlığın yeter <3
Hocam sen yat kaptanlığı yapamıyor musun?Insallah ama 10 yil deniz hizmeti lazim.bide ben o parayi kazanmam kazanamam bir gidip 3 4 ay gelmemek adama koyar kalsin diyelim![]()
Haydi hayırlı olsun.Yok be abii 5bin TL’ye gel okuldan sonra başla dediler deşimdi de stajyer maaşından hariç 1.100tl vereceklermiş
![]()
Sağol cnm:* meyveli gazoz, cola ve enerji içeceğine %15 ötv gelecekmiş tek sevdiğim şeylerdiHaydi hayırlı olsun.![]()
Ben alim ya ayip ettin
Kursunu almam lazim oda kolay is gerciHocam sen yat kaptanlığı yapamıyor musun?
Beyler daha üni 2deyken bi abimiz çok para kazanırsın ama harcayacak vaktin olmaz demiştiben de para kazanayım da harcanır demiştim. Yanılmışım
![]()
1 saate yatar buzengin diyince düşmüş hemen....
Hocam sen yat kaptanlığı yapamıyor musun?
Kursunu almam lazim oda kolay is gerci
1 saate yatar bu
ah knk kaderimiz bile aynı nasıl sevmem ben seniiidoğru, işe başlamadan önce çılgın sosyal hayatım vardı kız arkadaşlarım falan. Ama param yoktu. Şimdi sosyal hayat yok, arkadaş kalmadı. Ben de parayı arabalara gömdüm
Noldu gene para bozdumu seniVarmaz, hastayım