Plakadan araç sahibi sorgulama gibi bir şansım var mı
emniyette veya sigortacı tanıdığın varsa bakıversinlerPlakadan araç sahibi sorgulama gibi bir şansım var mı
mudurum bugün geç kaldın
O zaman kalsın benim Accent kime gitti acaba diye plaka değişmediyse bi şansımı denim diycektimemniyette veya sigortacı tanıdığın varsa bakıversinler
Ülkedeki çoğu insan kredi çekiyor, kredi parasını ödeyememe korkusuyla bu duruma geliyor bence Araba bile alacaksanız artık krediyle almayınhttps://eksisozluk.com/mobbing-sebebiyle-vefat-eden-bankaci--5467096
Mobbing stresine dayanamayıp beyin kanamasından hayatını kaybettiği iddia ediliyor bu kadıncağızın. Maalesef en büyük sıkıntılardan biri bu iş hayatındaki. Özellikle banka çalışanlarının, hele ki telefon bankacılığı bölümünde çalışanların ne zor şartlarda olduğunu oldukça iyi biliyorum. Gün içinde 5 dakika boşluğu zor buluyorlar, elinde telefon gördükleri anda yönetici gelip telefonu elinden alıyor ve daha sonra benden alırsın diyor. Tuvalete bile izinle gidiyorsun. Lanet olsun bu düzene diyorum. İşe girecek, iş hayatına atılacak herkese tek tavsiyem; kimsenin baskısına boyun eğmeyin, maddi korkuyla kimseye kendinizi ezdirmeyin. Unutmayın rızkı veren Allah'tır, patronlar değil.
Adam bir de meydan okuyor. Honda ve Hyundai ye de yapin bu testi diyor !!!Vay anasını acaba kime itelediler bu sıfır aracı ? Türkiye'de ki bayilerde de sıfır araçlara bunları yapan var mıdır acaba ?
Showroomda yapsak sopayla kovalarlarAdam bir de meydan okuyor. Honda ve Hyundai ye de yapin bu testi diyor !!!
Santral yokuşu arabaları bile korkutur dikkat etbisiklete bir fren ayarı yaptım manyak oldu bekle beni santral yokusu
Gıcırdayan paslanmış sele elemanlarını yagladım komple .
Her engebede arka tekerime vuran camurluk senide unutmadım ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vettel'e yazık oldu. Bu sene Mercedes-Benz'den başka bir şampiyon görmek isterdim...F1 ölmüş arkadaş japonyada ne bir yağmur vardı nede podyumda bir ferrari anca o onun tamponuna sürttü onun lastiği patladı vs. Sürücü veya araba hata yapmadıkça 1 belli. 6 ve 8. lik yarışı bile podyum yarışından daha heycanlıydı.
Arabayla inerken imbd korku gerilim 10 kesinlikle bisikletle ya aptallik olur sakasina dedim . Ama Yuvacık rampalarindan salinmak guzel oluyor .Santral yokuşu arabaları bile korkutur dikkat et
Üreticiler zaten dayanıklılık ve işkence testlerini yapıyorlar ama şu testin galerideki sıfır aracın üzerinde yapılması hiç hoş değil. Kapının aşağı inmesini tabii ki beklemiyoruz ama kapı ayarı diye de bir şey var. Menteşelerin ayarını bozmanın ne anlamı var kiAdam bir de meydan okuyor. Honda ve Hyundai ye de yapin bu testi diyor !!!
Krediye gerçekten karşıyım. Çünkü ne faiz yemeyi ne de faiz vermeyi asla sevmiyorum. Fakat düzeni öyle kurmuşlar ki gerçekten azınlık bir kesim sadece maaşıyla geçinebiliyor. Alım gücü öyle düşük ki insanlar bazen temel ihtiyaçları için bile kredi çekmek zorunda kalabiliyor. Çünkü maaştan arttırayım, kenara koyayım durumunu çoğu kişi yapamıyor haklı olarak.Ülkedeki çoğu insan kredi çekiyor, kredi parasını ödeyememe korkusuyla bu duruma geliyor bence Araba bile alacaksanız artık krediyle almayın
Santralde fren bi patlasa adhsdhsfdhdj helvanı yerizbisiklete bir fren ayarı yaptım manyak oldu bekle beni santral yokusu
Gıcırdayan paslanmış sele elemanlarını yagladım komple .
Her engebede arka tekerime vuran camurluk senide unutmadım ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olm fren tellerini ben degistirdim ,dun gece farkettim teli yerine oturtmamisim gectigi bir yerdeSantralde fren bi patlasa adhsdhsfdhdj helvanı yeriz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi