Driven34 canlı yayınında turuncu GT3 RS malesef bariyerlere sürttü.
Omar Bahlol hikaye atmış. Merak etmenize gerek yok küçük bir talihsizlik oldu diyor. Ancak Can Eyilik'in yanında bariyerlere vurdu gözüktü. Sahibine geçmiş olsun.
Driven34 canlı yayınında turuncu GT3 RS malesef bariyerlere sürttü.
Ben bunun rc sini aldım bi yerden başlamak lazımManyak lan bunlar.
Maşallah dediğimiz doğrudurcanlı yayında gt3 patladı diyolar @bt
Ne oldu da bariyerlerin oraya kadar girmiş? Viraj hızını mı tutturamamış? Araç kimin ki?Omar Bahlol hikaye atmış. Merak etmenize gerek yok küçük bir talihsizlik oldu diyor. Ancak Can Eyilik'in yanında bariyerlere vurdu gözüktü. Sahibine geçmiş olsun.
Giysilere sikilan waterproof spreyin arac versiyonu. Valla yikamacilara gule gule olacagindan gelirmi acabaBeyler, bu ürün nasıl ürün böyle. Bence çok iyi.
https://twitter.com/TansuYegen/status/916963315934474240
instagram'da driven34 ün hikayesinde var. En arkadaki turuncu Porsche. Kaza sonrası görüntü bulursan sen yolla.Gt3 rsin fotosu var mı bi yeşillendirsenize beni fotoğraf ile
Ne virajı ya dümdüz yol Konvoydaki diğer arabaların önüne makas atar şekil aniden kırıp duruyordu en başından beri. En son yine orta şeritten sola direksiyonu bir kırdı, toplayamadı bariyerleri öptü, sonra g*t*m g*t*m emniyet şeridine çekti.Ne oldu da bariyerlerin oraya kadar girmiş? Viraj hızını mı tutturamamış? Araç kimin ki?
Gelirse yollarim abi ama henuz kimsede foto yok sadece o anlik görüntü varinstagram'da driven34 ün hikayesinde var. En arkadaki turuncu Porsche. Kaza sonrası görüntü bulursan sen yolla.
Ne virajı ya dümdüz yol Konvoydaki diğer arabaların önüne makas atar şekil aniden kırıp duruyordu en başından beri. En son yine orta şeritten sola direksiyonu bir kırdı, toplayamadı bariyerleri öptü, sonra g*t*m g*t*m emniyet şeridine çekti.
Kendi kaşınmış o zaman Takip etmediğimden dolayı viraj falandır dedim ben. O zaman büyük rezalet deseneinstagram'da driven34 ün hikayesinde var. En arkadaki turuncu Porsche. Kaza sonrası görüntü bulursan sen yolla.
Ne virajı ya dümdüz yol Konvoydaki diğer arabaların önüne makas atar şekil aniden kırıp duruyordu en başından beri. En son yine orta şeritten sola direksiyonu bir kırdı, toplayamadı bariyerleri öptü, sonra g*t*m g*t*m emniyet şeridine çekti.
Bana gore arac zaten kullanilmak icin var.yikanmayan arac ise murat 131 idi.yikamamasi aracin klasik olmasindan degil arabanin gercektende paslanmaya musayit olmasindan diablo ise tas gibi arac valla hakkini vermistir diablo videosu hangisi bu aradaGeçen izlediğim videoda klasik araç sahibi birisi aracını paslanmadan korumak için asla ama asla yıkamadığını, yağmurda dışarı çıkarmadığını, bezlerle aracın temizliğinin yapıldığını söylüyordu. Bugün olan Bursa gezisinde adam Diablo'yu o yağmurda kullanıyor. Artık sahip olabilmek için para harici şeylere sahip olunması gerekn bir aracı o yağmurda kullanmak büyük cesaret. Hem takdir ettim hem şaşırdım.