abi harika yaGorur gormez sapkasini ters cevirmis Pepe ye benzettim
abi harika yaGorur gormez sapkasini ters cevirmis Pepe ye benzettim
Wurth markasinin motor temizleyici en iyisi (kablolari kapatmak yine ideali )Motor temizleme spreylerinden kullanan oldu mu?
Kullandın mı hocam sen? Arexon diye de bir şey gördüm, bilemedim. Alınca tüm şişeyi motora mı sıkmak gerekiyor?Wurth markasinin motor temizleyici en iyisi (kablolari kapatmak yine ideali )
Iki markayida kullandim arexon yagli gorunum birakir bez tukettirir eli butun motora sokmakla anca temizlenir digeri tanzikli ve basit . Cabuk kurur ucucu ama mat gorunum verirKullandın mı hocam sen? Arexon diye de bir şey gördüm, bilemedim. Alınca tüm şişeyi motora mı sıkmak gerekiyor?
Lütfen izlemeyin şu kanalısırf zarar, boşBu ne acayip saçma bir video böyle ya
O değil de, araçların canını iyi alıyor he. Dikkatimi hep bu çekiyor.Lütfen izlemeyin şu kanalısırf zarar, boş
Yok izlemem bundan sonra yahu boşa vakit kaybıLütfen izlemeyin şu kanalısırf zarar, boş
Otomobil dünyamı saymıyorsun degil miBazı kanallarda hızlı bir yükseliş var. Gözümden kaçmadı değil. Birden bire bir ivme yakaladılar.
Ben basvurumu yapacagim mazda ya araba vermeyin diye. Ise yararsa ne mutlu yaramazsada birsey kaybetmem.Yok izlemem bundan sonra yahu boşa vakit kaybı
alakasız saçma sapan videolar çekiyor zaten anlatımı da sıkıcı
Yorumları @Garaj TV yapsın müdürüm. 50.000'de o araba o sistemi amorti etmeyecek nasılsa. Satış fiyatını arttırarak kurtarmaya çalışacak belli kiTaunusa lpg ayarı için zavoli şeysine gittik bugün. bi tane 2009 bi tane 2011 insignia gördüm. Sahiplerine yanaştım lpgyi taktıralı kaç km olduğunu sordum. Biri bi hafta önce takıldığını 50bin km olmadan satacağını söyledi. Öteki de taktıralı 8bin km olduğunu ama önceki sahibinin çelik subap taktırdığını söyledi.
Direk olarak soruma verdikleri tek cümlelik cevapları yazdım.
Yorumlar @bt 'den
Hayır. O çok geride kaldı ve izlenmeleri de oldukça düşük.Otomobil dünyamı saymıyorsun degil mi
Direk videoları göster bence kaptanBen basvurumu yapacagim mazda ya araba vermeyin diye. Ise yararsa ne mutlu yaramazsada birsey kaybetmem.
Bu gidişle daha da düşer zaten de neyseHayır. O çok geride kaldı ve izlenmeleri de oldukça düşük.