İnşaat meraklısı serefsizlerToki milyon tane ağaç kesmiş gene full yemyeşildo burası bisikletle gitmekten zevk alıyordum şimdi yollar filan çamur her yer toz iş makinesi filan olmuş
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşaat meraklısı serefsizlerToki milyon tane ağaç kesmiş gene full yemyeşildo burası bisikletle gitmekten zevk alıyordum şimdi yollar filan çamur her yer toz iş makinesi filan olmuş
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bildiğim için gitmedim oysaki buluşma ile aramada 1 bilemedin 2 kilometre mesafe vardı .Buluşma fazla kalabalıkmis gelseydim arada kaybolurdum
vallahi gitmeyi isterdim ama küçükçekmeceden toplu taşımayla gitmek eziyet olurduBuluşma fazla kalabalıkmis gelseydim arada kaybolurdum
Orta donanımına falan bakmak lazım full+full üne yorum yapmak doğru değil.Biliyorsun bizim ülkede gene beyaz orta donanım dci ları satılacakYeni Nissan Kaşkaayy (yazması zordu, böyle daha kolay) nasıl buldunuz?
Bence rahat rahat kaldırır. Yıl olmuş 2017 artık bana kaldırır mı muhabbetleri biraz saçma geliyor zira ingilterede 1.0 ecoboost Mondeo bile cayır cuyur satılıyor ve kimse yav araba gitmiyor etmiyor demiyor en azından ben daha görmedim herkes yeteri kadar gidiyor diyor.1.2 cvt qashqai'yi kaldırır mi ? Bana biraz fazla yakar gibi geliyor ve zorlanır gibi ..
Ben bildiğim için gitmedim oysaki buluşma ile aramada 1 bilemedin 2 kilometre mesafe vardı .
Sadece otopark.com un buluşması olsaydı düşünürdüm belki ama tirci dayının fanları da olduğu için iyi ki o kalabaliga gelmemisimvallahi gitmeyi isterdim ama küçükçekmeceden toplu taşımayla gitmek eziyet olurdu
Sadece otopark.com un buluşması olsaydı düşünürdüm belki ama tirci dayının fanları da olduğu için iyi ki o kalabaliga gelmemisim
Bu adamı da fazla büyüttüler bitmez bu tipler sonuçta Türkiye'deyiz refahlar ülkesi norvecte degil
Reis bile arada kaybulmuş benim fuar ile kesişmeseydi gidicektim ama iyikide gitmemişim çok curcuna, insan bana gelmez.
Bu nedir ya cuma çıkışı gibi tövbe tövbeee. Sinan abi arada kaybolmuş millet kaputu açınca çıldırmış falan . Valla iyiki girmemişim evde drone uçurmak daha zevkliydi.Reis bile arada kaybulmuş benim fuar ile kesişmeseydi gidicektim ama iyikide gitmemişim çok curcuna, insan bana gelmez.
Ban yemeyecegimi bilsemBunlara ne yapmak lazım?
http://www.hurriyet.com.tr/amp/istanbulda-yolu-kapatip-drift-yaptilar-40603986
Tam o trafikte olacak bir şehir magandası. Sen sağ ben selamet. Herkesin hakkına girmişler. Hak yemek kadar kötü bir şey yok. Her boku yap ama hak sakın yeme!!Ban yemeyecegimi bilsem
İstanbul da olsam giderdim ben Alican reis samimi adam yav arabası batsın taklalı değil biz çıktık damınaReis bile arada kaybulmuş benim fuar ile kesişmeseydi gidicektim ama iyikide gitmemişim çok curcuna, insan bana gelmez.
eğlenceli adam yaİstanbul da olsam giderdim ben Alican reis samimi adam yav arabası batsın taklalı değil biz çıktık damına
Ekli dosyayı görüntüle 9490