Evin konumu da etkili hocam fiyatta. Ev nerede ?Şukadarcık ev için 280 bine almak için yarın mütayitle pazarlık yapmam gerekiyor. Aile baskısı beni 10 yıllık kapitalizm köleliğine mahkum ediyor. Allah sonumu hayretsin.
Ekli dosyayı görüntüle 9563
http://ytcropper.com/cropped/VY59e0f4be55d24aynı ben de ev iş ortam koşuşturup duruyorum
neyyy kumar mı hayatta işim olmaz abi yav
içki var kumar olarak idda var birde orhan abi var bende muhteşem üçlü tamamlanmış xdiçki, kumar, orhan
bi değişiklik yok diyorsun abi benim canım çıkıyor stres tavan kpss var xdaynı ben de ev iş ortam koşuşturup duruyorum
neyyy kumar mı hayatta işim olmaz abi yav
Fena değilmiş kaça aldin
7tl dolar yükseldikçe bunlarada yansıyor malesef. Almaya başladığım vakitler 4 tlydi ne güzelFena değilmiş kaça aldin
Oyuncağına bile sahip olmak güzel ya
7 TL iyimiş oyuncakçıdan mı? Bende bulsam alırım ya masa üstünde ileri geri yaparız7tl dolar yükseldikçe bunlarada yansıyor malesef. Almaya başladığım vakitler 4 tlydi ne güzel
D&r ye yada toyz shopa bakabilirsin oralar satıyor bu markayıOyuncağına bile sahip olmak güzel ya
7 TL iyimiş oyuncakçıdan mı? Bende bulsam alırım ya masa üstünde ileri geri yaparız
Aynen oyuncakçıların haricinde karfurun migrosun büyük mağazalarında da bulabilirsin.Oyuncağına bile sahip olmak güzel ya
7 TL iyimiş oyuncakçıdan mı? Bende bulsam alırım ya masa üstünde ileri geri yaparız
Ya iki yerde koyuyor kocaman fanusun icine ara dur gecen yarim saat harcadim guzel model bulamadimD&r ye yada toyz shopa bakabilirsin oralar satıyor bu markayı
Helal valla aradiklarimdan biriydide bulamadim halaAynen oyuncakçıların haricinde karfurun migrosun büyük mağazalarında da bulabilirsin.
Kaç cm?
@SailorYa iki yerde koyuyor kocaman fanusun icine ara dur gecen yarim saat harcadim guzel model bulamadim
Haklısın vallahi kaptan biraz zaman harcamak gerekiyor ama tek tük güzel araba bulunur belki
Yani bakis acisina bagli diyecem simdi neyseKaç cm?