Yakışmıyor tabi. O yüzden kendisini istifaya davet ediyorum.Bir de Şirokkocuları eleştirir. Eliyle kalp falanda yapmış. Koskoca forum müdürüne yakışıyor mu?
Yakışmıyor tabi. O yüzden kendisini istifaya davet ediyorum.Bir de Şirokkocuları eleştirir. Eliyle kalp falanda yapmış. Koskoca forum müdürüne yakışıyor mu?
Bende özledim. Pazar günü 8'e 5 kala uyanmak nedir...Günaydın forum ahalisi. Geç uyanmayı özlemişim yav
Fotodaki sen misin hocam? Araç güzel olmuş. Beyaz degil miydi en son?
Günaydın forum ahalisi. Geç uyanmayı özlemişim yav
Öyle istanbula lazım.Lastik masrafı yok da primacy3 sebebiyle varİzmir sayesinde lastik masrafı yok diyorsun yani İstanbullular olarak bize lazım
Ta kendisi. Çok biliyomuş gibi gitti siyaha boyadı güzelim arabayı. Sonra da böyle Apaçi gibi fotolar cekinip sağda solda paylaşıyo. Bu yüzden sevmiyorum hakan'ı
Sabah sabah dayanamadım trolledim biraz kusuruma bakma çağdaş akfjakfhajdböyle bişi yaparsam sevme zaten haklısın asdfasdfs
Ben olsam "nolur bir kafama sıksın" diye uyanırdımBende özledim. Pazar günü 8'e 5 kala uyanmak nedir...
Ben aslında erken kalkmıyorum 7.30da kalkmam gerekiyor ama 1e 2ye kadar uyumaya alışmış adama koyuyoral benden de o kadar, en son 10a kadar uyuduğumu hatırlamıyorum
Sabah sabah dayanamadım trolledim biraz kusuruma bakma çağdaş akfjakfhajd
BAN BAN ÇİKİ ÇİKİ BAN BANSabah sabah dayanamadım trolledim biraz kusuruma bakma çağdaş akfjakfhajd
Cuma cumartesi şehirdeydim doktorum. Burda da ders, ödev, yemek, bulaşık, spor derken sıkılmaya vakit kalmıyor vaktimin olmama durumunu şöyle anlatıyım: geldiğimden beri yayınlanan testleri izleyemedim@mustafa.e sıkılımıyor musun olum tecrit kampüste?
Sporun içeriğini dm den konuşalım Denizli'den gelen bir ban vardır çünküCuma cumartesi şehirdeydim doktorum. Burda da ders, ödev, yemek, bulaşık, spor derken sıkılmaya vakit kalmıyor vaktimin olmama durumunu şöyle anlatıyım: geldiğimden beri yayınlanan testleri izleyemedim
Bura kasıyo yha dm'ye geçelim mi??Sporun içeriğini dm den konuşalım Denizli'den gelen bir ban vardır çünkü
Seni ancak bu paklar mustafaBura kasıyo yha dm'ye geçelim mi??
Seni ancak bu paklar mustafa
http://www.aileplanlama.com/ria.html
Bu adamların akibeti ne oldu.
Orul orul mercedes...
Bu tavsiyeyi gerekli mercilere ileticem :ddSeni ancak bu paklar mustafa
http://www.aileplanlama.com/ria.html