https://tr.motor1.com/news/183365/hondadan-gocuklu-civic-aciklamasi-geldi/ Honda açıklama yapmış.
Kaynak belirtmişler güzel birşey.
Kaynaksız haber yapılmaz zaten hak yemeye girer . (özel içerikler hariç)Kaynak belirtmişler güzel birşey.
Asdfdss Huzur içinde dans eden Norveç vatandaşı niye bu kadar şaşirdin?Pazar günü nasıl geçiyor gençler? Eğleniyor muyuz?
İlk defa milli gelirde artış olup da sevinen bir Norveç vatandaşı görüyorum da ona şaşırdımAsdfdss Huzur içinde dans eden Norveç vatandaşı niye bu kadar şaşirdin?
E ben hep diyorum İzmir için 10 numara seçim.Michelin Crossclimate lerini baya beğendim
Oohoooo herkes "ben değil bi arkadaş" yapar olmuş burada.Bu tavsiyeyi gerekli mercilere ileticem :dd
4:00'dan sonra gittiği yerlerde ben bile aynı şekilde gidiyorum. Öncesi ise klasik şirokko
Valla aynı ambiyansın lacivertiBakın bundaki ambiyans aydınlatmaları S Class kadar pavyon gibi calgır calgır değil daha kararında bence .
ılgınızı çekmedı herhalde o zmn şu gelsın .D polonun suvu çıkacakmış xDerdoğan elon muska yardım edebilirmiş hani yatırımcı bulamıyordu ya marsa gitmek için ajdahaha
İşte bu habere göbek atılırılgınızı çekmedı herhalde o zmn şu gelsın .D polonun suvu çıkacakmış xD
T- roc muydu bunun adıılgınızı çekmedı herhalde o zmn şu gelsın .D polonun suvu çıkacakmış xD
Yanlış haber o araba bu araba değil.ılgınızı çekmedı herhalde o zmn şu gelsın .D polonun suvu çıkacakmış xD
Bunun değil ama benzerinin adı o. Bu araç dijital bir çizim.T- roc muydu bunun adı
T- roc muydu bunun adı
Yanlış haber o araba bu araba değil.
Hahaha iyiymişbilmiom baba gördm atayım ddm