Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada hız sınırlayıcıyı ( speed limiter ) gördüm ama hız sabitleyiciyi ( cruise control ) göremedim donanım tablosunda. Acaba bunda da adaptif hız sabitleyici opsiyonu mu var ?
Valla ben de göremedim. Eğer hız sınırlayıcı sadece Highline'da varsa ve cc yoksa, vw eşek şakası yapmış derim :D

Neyse saat 6:45 oldu, ben yatıyorum. Herkese iyi geceler =)

Arka icin aldigini x2 alacagiz abi Ali'yle ama karta para yuklemek nasip olmadi ne zamandir yarin vereyim artik siparisi :)

Birde Mosso 1521 veya wildfire hakkinda me düşünürsünüz hocam ? 600-650civarina sahibinden.com da bulunabiliyor.

Favorilerim :
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-bisiklet-mosso-wildfire-26-461832168/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-cok-az-kullanilmis-faturali-479988450/detay/

Falsolari var mi :) :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mosso iyidir f/p olarak. 1521 de kilitli maşa olduğu için güzel bir pazarlıkla alabilirsen hoş olur.

Günaydın,
Dün Küçükyalıdan köprüden geçip Okmeydanına o kadar hızlı vardımki, şaşırdım. Oysaki en az 2 saat süre koymuştum. 25 km yolu 55 dakikada varmakta pek süper rakam değil . Ama dönüşü daha eğlenceli ve zevkli kılmak, araba sürdüğümden zevk almak için yolu uzattım. Avrasya tünelie akşam yemeği için ayırdığım parayı yatırıp, ordan paralı otobana yapıştırıp Tuzlaya kadar kaptrıdım kendimi. Akşam akşam araba sürmekten zevk aldım. 3 günde köprü ve tünellere kaptırdığım para 60 tl yi buldu :)

Valla ben de göremedim. Eğer hız sınırlayıcı sadece Highline'da varsa ve cc yoksa, vw eşek şakası yapmış derim :D

Neyse saat 6:45 oldu, ben yatıyorum. Herkese iyi geceler =)
Liste eğer doğruysa aklıma direkt şu soru geldi, ford ile vw donanım listelerini beraber mi yapıyor ? :D Ford'un bunu koymama sebebi 2018'de adaptif hız sabitleme opsiyonu koyulacakmış. Bence dünyanın en saçma şeyi de acaba polo'da da mı bu opsiyon olacak ona bakmak lazım. Bu üreticiler cidden çok ilginç :D

Selamlar...
Screenshot_2017-10-17-12-45-28-493.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...