yahu ajdahsdhasd Geçen ben de gördüm bu mevzuyu kahkaha attım resmen. Nasıl bir aklın ürünüdür şu görüntü anlamak mümkün değil
Akıl yok ki bunlarda aklı başında insan böyle saçmalıklarla uğraşmaz zatenyahu ajdahsdhasd Geçen ben de gördüm bu mevzuyu kahkaha attım resmen. Nasıl bir aklın ürünüdür şu görüntü anlamak mümkün değil
Geçmiş olsun, daha kötüsünün sadakası olsun.Yok bi sıkıntı çıkmamış bekirderede olmuş yapıcak bi şey yok artık.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun Allah daha büyüklerini yaşatmasın.Bi geçmiş olsununuzu alırım
Kardesim gecmis olsun. Insaallah ciddi bir durum yoktur.Bi geçmiş olsununuzu alırım
Bunları alıp sen dövücen öyle sokak ortasında anca o şekilde yol bulurNeye dayanarak serbest bırakılıyor bu soysuzlar!!!
Ekli dosyayı görüntüle 9627
Bizim memleketin insanlari cins iste. Allah akil fikir versin ne diyelimAkıl yok ki bunlarda aklı başında insan böyle saçmalıklarla uğraşmaz zaten
Geçmiş olsunBi geçmiş olsununuzu alırım
Geçmiş olsun knkaBi geçmiş olsununuzu alırım
Yok abi bizde bir şey yok şükür ya eksper bakıcak ne yapılacağına karar verilicek yarın inşallah düzgün dipdiri şekilde çıkar servistenKardesim gecmis olsun. Insaallah ciddi bir durum yoktur.
yahu ajdahsdhasd Geçen ben de gördüm bu mevzuyu kahkaha attım resmen. Nasıl bir aklın ürünüdür şu görüntü anlamak mümkün değil
Bi geçmiş olsununuzu alırım
Tam bi bilgim yok ta olmuşla ölmüşe çare yok@DuzboruDownpipe çok geçmiş olsun nasıl oldu?
Neye dayanarak serbest bırakılıyor bu soysuzlar!!!
Ekli dosyayı görüntüle 9627
Şimdi tv de oynadı.. Aha cenkin memleketi dedim.yahu ajdahsdhasd Geçen ben de gördüm bu mevzuyu kahkaha attım resmen. Nasıl bir aklın ürünüdür şu görüntü anlamak mümkün değil
Suc sizdemi kaskoyu bozdurdunuzKaskoyu 1 hafta önce yaptırdığımız için kaskomuz fiyattan etkilenmedi ama hasarsızlık indirimimiz de bozuldu