Ben sanıyorum valla. Çoğu marka, özellikle Avrupa markaları B sınıfına standartta hala 2 airbag'i layık görüyor
En boşlarında 2 varda üst paketlerde artıyor.
Ben sanıyorum valla. Çoğu marka, özellikle Avrupa markaları B sınıfına standartta hala 2 airbag'i layık görüyor
Olay nasıl bitti? Şoförün tepkisi?Arabayla eczaneye gidiyordum Renault megane yolcu durağına yanaşan otobüsün üstüne kırdı direksiyonu.. neden böyle bir harekette bulundugunu anlamadim ama herneyse haliyle otobüste kornaya basınca .herkesin önünde küfür ederek arabadan indi ( sadece kornaya bastı diye ) bagajı açtı 4 lü bijon anahtarını aldı alev desenli subwooferi görünce ne olduğu belli oldu dedim zaten sagda solda makas atanlardan çıktı soysuz.. neyse şoförün bulunduğu camdan elindekinide göstererek "niye gornaya basıyooonn oggglumm gafana gafana vururum haaa " diye tehdit etti.. tabi o sırada otobüste çocuklu aileler mi dersin yaşlılar mi dersin herkes panik içindeydi.. Ya anlamadığım bunlar bu cesareti nerden buluyor .. ne tür bir canlılar bunlar çok merak ediyorum
Bunlara meydan dayağı atılmadığı için bu kadar kabadayı kesiliyorlar. İnsanlar bulaşmak istemiyor. Bulaşılsa olay çok büyüyecek.Arabayla eczaneye gidiyordum Renault megane yolcu durağına yanaşan otobüsün üstüne kırdı direksiyonu.. neden böyle bir harekette bulundugunu anlamadim ama herneyse haliyle otobüste kornaya basınca .herkesin önünde küfür ederek arabadan indi ( sadece kornaya bastı diye ) bagajı açtı 4 lü bijon anahtarını aldı alev desenli subwooferi görünce ne olduğu belli oldu dedim zaten sagda solda makas atanlardan çıktı soysuz.. neyse şoförün bulunduğu camdan elindekinide göstererek "niye gornaya basıyooonn oggglumm gafana gafana vururum haaa " diye tehdit etti.. tabi o sırada otobüste çocuklu aileler mi dersin yaşlılar mi dersin herkes panik içindeydi.. Ya anlamadığım bunlar bu cesareti nerden buluyor .. ne tür bir canlılar bunlar çok merak ediyorum
İçi iyi duruyor fakat Mercedes'in artık modellerinin bazılarını üretimden kaldırması lazım. Her segmentte olucaz diye tipsiz tipsiz Mercedes görmek zorunda mıyız?https://www.motor1.com/news/183488/mercedes-benz-a-class-spied/
İçi falan hiç fena durmuyor.
Özellikle CLA çok tipsiz yahu çarpılmış gibi duruyor tövbe tövbe .İçi iyi duruyor fakat Mercedes'in artık modellerinin bazılarını üretimden kaldırması lazım. Her segmentte olucaz diye tipsiz tipsiz Mercedes görmek zorunda mıyız?
Olay nasıl bitti? Şoförün tepkisi?
CLA akraba evliliği gibi duruyor.Özellikle CLA çok tipsiz yahu çarpılmış gibi duruyor tövbe tövbe .
Mercedes e serisinden başlar diye boşuna soylememislerİçi iyi duruyor fakat Mercedes'in artık modellerinin bazılarını üretimden kaldırması lazım. Her segmentte olucaz diye tipsiz tipsiz Mercedes görmek zorunda mıyız?
Yeni polo highline 1.0 tsi dsg yani en dolu paketinin ülkemize 85k civarı geleceği söyleniyor.
Artık ondan da başlamıyor baksana arabanın konfor seviyesi hakkında kimse iyi birşey demiyor.Mercedes e serisinden başlar diye boşuna soylememisler
Adaptif süspansiyon alınca iyileşmiyor muydu konfor seviyesi..Edit:Eskilerin sözü zaten bu e serisi muhabbetiArtık ondan da başlamıyor baksana arabanın konfor seviyesi hakkında kimse iyi birşey demiyor.
Kısmen iyileşiyor diye biliyorum. Eskilerin sözüdür biliyorum ama artık pek geçerli durmuyor .Adaptif süspansiyon alınca iyileşmiyor muydu konfor seviyesi..Edit:Eskilerin sözü zaten bu e serisi muhabbeti
Tabi ki maliyet kaygısı ve başka nedenlerden dolayı modellerin hepsi birbirine benziyor ve o eski Mercedes hissi kolay kolay yakalanmayabilirKısmen iyileşiyor diye biliyorum. Eskilerin sözüdür biliyorum ama artık pek geçerli durmuyor .
Valla en son 2 ekranli kasanin bir oncesi yani and in sinan in butun testlerde soledigi ucan hali e kasayi sıkca kullaniyorum hani full koltuk sisiyor vs ama bence ucan halı degil.ya ben c segmentine alistim yada benim konfor anlayisim yok.Tabi ki maliyet kaygısı ve başka nedenlerden dolayı modellerin hepsi birbirine benziyor ve o eski Mercedes hissi kolay kolay yakalanmayabilir