Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptan kaptan kaptan...
Toyota_logo09FC.png
Bu Chr için doruysa ben de alıyorm

E tabi eski tip 4 ileri cvt den daha eglenceli ama dsg hizindan kat kat kotu :D yeni tip dsg veya zf alamiyorsam kesinlikle bugun olsa gene alirdim.
Ahahahah abi acilen cvt denemen lazım 70 lerden kalma 4 ileri tk diyorsun keyifli diyorsun:D Cümlenin kalanına okeyim ama
Bu Chr için doruysa ben de alıyorm
Alma öyle bir şey yok chr balondur ayucum
Sikayet edelim lutfen bu nedir ayrica toyota ya gelen hatun anca gt86 ya gelir oda amblemi tanimadigi icin bilmem anlatabildim mi
Toyotacı adam gösterişi sevmez evinin erkeği çocuklarının babasdjdslkfdj

Ahahahah abi acilen cvt denemen lazım 70 lerden kalma 4 ileri tk diyorsun keyifli diyorsun:D Cümlenin kalanına okeyim ama

Alma öyle bir şey yok chr balondur ayucum

Toyotacı adam gösterişi sevmez evinin erkeği çocuklarının babasdjdslkfdj
Valla forumdan 5 kisi bindi hepsinin on yargisi kirildi be gulum. Elbetteki su an piyasadaki gelismis tk larla bendeki eski 4 ileri kiyaslamak abes ama en son burak ertem civic yazilimdaki cvt tepkileri beni benden aldi su eski tip olani yeglerim net :D

Yeni tip dsgler sorunsuzdur inş ilerde tsi dsg kombinasyonu bir araç aldırabilirim duruma göre babama
Zamanla gorecegiz kosede bekledigim bazi seyler 1.0 motor uzun omurlumu? Yeni dsg ler sorunsuz mu ? Ek olarak markalarin su an piyasadaki araclarinin kronik sorunlari var mi ? Ornegin civic benim icin bitti tamamen .

V
Zamanla gorecegiz kosede bekledigim bazi seyler 1.0 motor uzun omurlumu? Yeni dsg ler sorunsuz mu ? Ek olarak markalarin su an piyasadaki araclarinin kronik sorunlari var mi ? Ornegin civic benim icin bitti tamamen .
valla ben de en kötü Civic lpg çakarız diyodum o iş iptal. 1.0 tsi dsg iş görür gibi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...