Şanzımanın da etkisi var heraldeYa 14 baya kotu trafikteki rakam. Genelde 9 10 yakiyorum. Bu arabanin tek avantaji uzun yol. Cok rahat 4 litre yakiyor
Şanzımanın da etkisi var heraldeYa 14 baya kotu trafikteki rakam. Genelde 9 10 yakiyorum. Bu arabanin tek avantaji uzun yol. Cok rahat 4 litre yakiyor
Bu Chr için doruysa ben de alıyormKaptan kaptan kaptan...
E tabi eski tip 4 ileri cvt den daha eglenceli ama dsg hizindan kat kat kotu yeni tip dsg veya zf alamiyorsam kesinlikle bugun olsa gene alirdim.Şanzımanın da etkisi var heralde
Yeni tip dsgler sorunsuzdur inş ilerde tsi dsg kombinasyonu bir araç aldırabilirim duruma göre babamaE tabi eski tip 4 ileri cvt den daha eglenceli ama dsg hizindan kat kat kotu yeni tip dsg veya zf alamiyorsam kesinlikle bugun olsa gene alirdim.
Ahahahah abi acilen cvt denemen lazım 70 lerden kalma 4 ileri tk diyorsun keyifli diyorsun Cümlenin kalanına okeyim amaE tabi eski tip 4 ileri cvt den daha eglenceli ama dsg hizindan kat kat kotu yeni tip dsg veya zf alamiyorsam kesinlikle bugun olsa gene alirdim.
Alma öyle bir şey yok chr balondur ayucumBu Chr için doruysa ben de alıyorm
Toyotacı adam gösterişi sevmez evinin erkeği çocuklarının babasdjdslkfdjSikayet edelim lutfen bu nedir ayrica toyota ya gelen hatun anca gt86 ya gelir oda amblemi tanimadigi icin bilmem anlatabildim mi
Valla forumdan 5 kisi bindi hepsinin on yargisi kirildi be gulum. Elbetteki su an piyasadaki gelismis tk larla bendeki eski 4 ileri kiyaslamak abes ama en son burak ertem civic yazilimdaki cvt tepkileri beni benden aldi su eski tip olani yeglerim netAhahahah abi acilen cvt denemen lazım 70 lerden kalma 4 ileri tk diyorsun keyifli diyorsun Cümlenin kalanına okeyim ama
Alma öyle bir şey yok chr balondur ayucum
Toyotacı adam gösterişi sevmez evinin erkeği çocuklarının babasdjdslkfdj
Zamanla gorecegiz kosede bekledigim bazi seyler 1.0 motor uzun omurlumu? Yeni dsg ler sorunsuz mu ? Ek olarak markalarin su an piyasadaki araclarinin kronik sorunlari var mi ? Ornegin civic benim icin bitti tamamen .Yeni tip dsgler sorunsuzdur inş ilerde tsi dsg kombinasyonu bir araç aldırabilirim duruma göre babama
valla ben de en kötü Civic lpg çakarız diyodum o iş iptal. 1.0 tsi dsg iş görür gibi bakalımZamanla gorecegiz kosede bekledigim bazi seyler 1.0 motor uzun omurlumu? Yeni dsg ler sorunsuz mu ? Ek olarak markalarin su an piyasadaki araclarinin kronik sorunlari var mi ? Ornegin civic benim icin bitti tamamen .
Oyyy büyük geçmiş olsun abim. Bizim Fiesta'nın kazaya benzemiş. Biraz daha ağır yemişsiniz siz.Bi geçmiş olsununuzu alırım
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abi ya biraz büyük oldu 2 kapı sacı değişecek ön çamurluk da boyanacakOyyy büyük geçmiş olsun abim. Bizim Fiesta'nın kazaya benzemiş. Biraz daha ağır yemişsiniz siz.
Aynen abi ya biraz büyük oldu 2 kapı sacı değişecek ön çamurluk da boyanacak
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba için gelen kadından hayır gelmez,Sikayet edelim lutfen bu nedir ayrica toyota ya gelen hatun anca gt86 ya gelir oda amblemi tanimadigi icin bilmem anlatabildim mi
SALDIR BEŞŞİKTAŞŞIM OLLEEYYMonaco - Beşiktaş
TRT 1 (Canlı) 17 Ekim Salı 21:45
Haydi bana müsaade. =)