S.a Nasılsınız
Sizede selam doktor amcaOkulunu bitir de isveçe yollıcam seni
Sizede selam doktor amcaOkulunu bitir de isveçe yollıcam seni
Selam bemeveci kardeşimS.a Nasılsınız
Sizede selam doktor amca
ula sınavımın olduğu hafta istanbula mı geldin@mustafa.e Kilyos'tan alim mi seni yavru?
Yok lan sakin ol gelmeden haber vercem 2 gün önce haber vericem ancak gelirsin Güney kampüseula sınavımın olduğu hafta istanbula mı geldin
İnceleyeceğim hocam teşekkürler bayadır telefon piyasasına hiç bakmamıştım ortalık hep karışmış@mustafa.e Nacizane tavsiyem Lenovo p2 ye bir bakmanı öneririm Hepsiburada da indirimdeydi...
Her ne kadar gönlümüz bemeve olsada bi senle ben varız Toyota'cıSelam bemeveci kardeşim
musto boun'da ağzıyla motor sesi yaparak gezen bi çocuk varmış diyola o sen misinula sınavımın olduğu hafta istanbula mı geldin
59rk 1.5 saat len... ama tabi burdan alırsan şeklimiz olur (arkadaşlarıyla arabaya doluştu) kjdhgjhYok lan sakin ol gelmeden haber vercem 2 gün önce haber vericem ancak gelirsin Güney kampüse
Bedo bütün lise diye geçti burda kendimi zor tutuyorum jdhjdkhkfmusto boun'da ağzıyla motor sesi yaparak gezen bi çocuk varmış diyola o sen misin
59rk 1.5 saat len... ama tabi burdan alırsan şeklimiz olur (arkadaşlarıyla arabaya doluştu) kjdhgjh
@İstanbulluu abi sen en son xiaomi mi5s almıştın nasıl memnun musun? Anneme telefon bakıyorum da, eli yüzü düzgün uygun fiyatlı bi telefon arıyorum. Forum ahalisinin de tavsiyeleri varsa açığım.
iyi valla nolsun okul ev ödev bide forum dörtlüsü arasında gidiyorumS.a Nasılsınız
Sizede selam doktor amca
1. ve 2. bölümü izledim de 3.bölüm dailymotionda yok.Zaten 2.bölüm 3 gün önce yüklenmiş.3. bölümü bekliyorum abi yüklenince link atarsan sevinirim
Bölüm 2 psikopat gecti. Ben bunu beklemiyordum. Komedi olcak sandim..
İlk bölüm gibi bekledim ama cinayetlet filan baya deli bölümdü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yukimaru soma izliyorum.. İkinci sezon bölüm 2 deyim. Kızı parka götürdüm. Dönünce devam..
One piece ve narutoda izlerdim. Bleach bitirdim..
4 ile 3 farkini anca benchmark testi verir goz goremez genelde . Hali hazirda bende 4 gb var ama alacak olsam gozumu 6 veya 8 e dikerdimYazacam test yazısı.. Ama sana izlenimlerimi yazayım...
Çok büyük geldi. Elimle zor kullanıyom..
Açma kapama ses butonları cok kötü. Telefonu kapatayım derken sesi kısıyorum.. Sesi açayım derken telefonu kapıyorum. Alışamadım..
Kamera muhteşem, çekim yapmak için fırsat kolluyorum.
Ekrani super okumak harika. İşlemci ateş ediyor.
Kapasite dolmadı 64 gb... AMA keşke 4 gb rami olsaydı.. 3 gb yetiyor ama nereye kadar.
Bu fiyata alinabilcek en iyi buuydu..
Knk koridorda blow-off gibi gezerdim gerçi benim ortamda gene pek sıkıntı olmuyor da senin işin zor be Entel olman lazım ordaBedo bütün lise diye geçti burda kendimi zor tutuyorum jdhjdkhkf
Eyvallah doktor ağa eyvallaaahhhh .Okulunu bitir de isveçe yollıcam seni