Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
59rk 1.5 saat len... :D :D ama tabi burdan alırsan şeklimiz olur (arkadaşlarıyla arabaya doluştu) kjdhgjh
80-9vsnxk5_jpg_edb06849b3e228df51de78e473614a51e7b0099a.gif

@İstanbulluu abi sen en son xiaomi mi5s almıştın nasıl memnun musun? Anneme telefon bakıyorum da, eli yüzü düzgün uygun fiyatlı bi telefon arıyorum. Forum ahalisinin de tavsiyeleri varsa açığım.

Yazacam test yazısı.. Ama sana izlenimlerimi yazayım...
Çok büyük geldi. Elimle zor kullanıyom..
Açma kapama ses butonları cok kötü. Telefonu kapatayım derken sesi kısıyorum.. Sesi açayım derken telefonu kapıyorum. Alışamadım..

Kamera muhteşem, çekim yapmak için fırsat kolluyorum.

Ekrani super okumak harika. İşlemci ateş ediyor.

Kapasite dolmadı 64 gb... AMA keşke 4 gb rami olsaydı.. 3 gb yetiyor ama nereye kadar.

Bu fiyata alinabilcek en iyi buuydu..

Yukimaru soma izliyorum.. İkinci sezon bölüm 2 deyim. Kızı parka götürdüm. Dönünce devam..
One piece ve narutoda izlerdim. Bleach bitirdim..

Ben öyle animeci tip değilim şans eseri bulduğum hoşuma giden animeleri izlerim bu attığın da hoşuma gitti baya 3.bölüm gelse de izlesek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazacam test yazısı.. Ama sana izlenimlerimi yazayım...
Çok büyük geldi. Elimle zor kullanıyom..
Açma kapama ses butonları cok kötü. Telefonu kapatayım derken sesi kısıyorum.. Sesi açayım derken telefonu kapıyorum. Alışamadım..

Kamera muhteşem, çekim yapmak için fırsat kolluyorum.

Ekrani super okumak harika. İşlemci ateş ediyor.

Kapasite dolmadı 64 gb... AMA keşke 4 gb rami olsaydı.. 3 gb yetiyor ama nereye kadar.

Bu fiyata alinabilcek en iyi buuydu..
4 ile 3 farkini anca benchmark testi verir goz goremez genelde . Hali hazirda bende 4 gb var ama alacak olsam gozumu 6 veya 8 e dikerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...