Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@pulusoglu 125 lik scooterle biz 2 kişi çok dik yokuşları da çıktık hele ilk başlayan için 125 lik scooterler ideal.Nmax ve pcx tavsiye olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O sey degilmk kura cikarsa tum para senin cikmazsa beklersin gibi bisimiydi
Eminevimde o tarz bir tarife var , ama bircok tarife var hepsi hakkinda bilgim yok . Mesela bir tarife var bunda taksidi kendin belirliyorsun miktari belirliyorsun 10 yillik girdin diyelim 5.yilin basinda ucreti sana veriyorlar geri kalani odemeye devam ediyorsun .

Onda da odedigin taksitlere gore bir gruba aliyorlar mutlaka cikiyor ama odeme miktarina gore zamanı degisiyor .

Birevim ise daha yeni bir kuruluş ama digerinin taklidi , sistem asagi yukari aynidir muhtemelen .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet için çok kararsızım .

Hepsi Mosso bisikletlerin ;
2015 mod. Wildfire 27.5 var Ankara'da
2Takım lastik var . Yol ve Dağ için . İkisinin durumuda kötü degil . 550TL

İstanbul'da 26" wildfire var 2016 mod. güzel temiz bisiklet. 600TL

Yine istanbulda 1521 var 700TL . Bu şehir bisikleti olarak geçiyor ayrıca kilitli maşası var (kilitli maşa olmasa kesinlikle elerdim) Bu ise 2017 model yine temiz bir bisiklet .

İlkinin 2Takım lastik olma avantajı var fakat ne de olsa 2 yillik bir bisiklet , kullanım tarzina gore 2 yılda büyük şeyler olabilir . Ankarada oldugu için yol parasi vb. belki de diger takim lastigin parasi yine bizden gidecek.

İkincisi ise rengi vb. cok hosuma gitti çok iyi durumda . Buda kadikoyde , nakliye acisindan baya kolay olur ...

Sonuncusu ise şimdi 3 bisiklet arasinda kaldim artik en ufak kusurdan bile elemek zorundayim :)
Fiyat olarak digerlerinden hatri sayilir bir farki var .
Ayrıca ince teker bana ne kadar uygun bilemiyorum :) Bunun avantajlari ise kilitli maşa ve henuz 6-7 aylik olmasi .

Buyuk kararsızlıktayım birde almayı yaza erteleme durumum da var . O da bir kararsızlık tabiki :D

@emert20 agabeyim sen ne dersin ailemi ikna edeyim Kadıköydekine karar verdim . İnşallah guzel bir fiyata kapatiriz .

Hoşuna gittiyse içine sindiyse direkt alıp geçebilirsin. Fazlasını düşünmeye gerek yok sonra delircek gibi oluyor insan :D
Bisiklet kadikoyde , en sorunsuz ulaşım tren ile olacak... Pendigede bir sekilde gelecegiz artik :)

Ailemi ikna edip parayi denklestirme kismi kaldi . Prensipte anlastik anne baba onayiyla bu is tamam :)

Corsa D fiş hesabı olarak şehir içi 8.81 litre benzin tüketerek yüzleri güldürdü :) @bt gayet iyi bi değer bence 1.4 4 ileri tk şanzımanlı araba için

Shlskdlsj 50 lirayla 107 km gittik corsayla tdi golfle 2 katı nerdeyse 200 km kdlsjddj

bu ay tam 2 sene 1ay oluyor mevcut 2.0 taunusu alalı. ilk aldığımızda lpg yoktu arabada. Babam ay sonu maaşı alınca lpg taktırırız dedi ve notere gitmeden önce 50 liralık BENZİN aldı arabaya. 50 kmde bitti asdfasdf. 2 gün sonra lpg taktırdık. 2 sene geçti. şimdi sen hesapla şu an ki rakamlarla kaç yakar :p

bu ay tam 2 sene 1ay oluyor mevcut 2.0 taunusu alalı. ilk aldığımızda lpg yoktu arabada. Babam ay sonu maaşı alınca lpg taktırırız dedi ve notere gitmeden önce 50 liralık BENZİN aldı arabaya. 50 kmde bitti asdfasdf. 2 gün sonra lpg taktırdık. 2 sene geçti. şimdi sen hesapla şu an ki rakamlarla kaç yakar :p

50 liraya 30 km filan asdahsjsuzkdsjsk

Arkadaşlar bugün (dün) yeğenle bayağı bir araba çalıştık. Her şey depo kapağımdaki boyanın kalkmasını yeğenimin göstermesiyle başladı. Sonra dedesinin depo kapağının farklarını gösterdim, sonra kendisi Mazda'nınkine bakmak istedi, depo kapağını açtıktan sonra yanındaki koldan kaputu da açtı, oradan kaputta gösterdiği uyarıların radyatör için olduğunu, parmağını soktuğu açıklıkların hava filtresine gittiğini anlattım. Daha net olmamı istedi, geçtik benim arabaya. Herşey daha meydanda tabii :) Radyatörü, fanı, hava filtresini, radyatör suyu, motor suyu, silecek suyu filan hep öğrendi. Pistonlar nerede diye sordu, eldeki imkanlarla ateşleme bobininden daha aşağı inemedim, aralardan gösterdiğim küçük detaylarla aşağısını anlatmaya çalıştım. Oraya kadar açıp gösterdim ama :D Amortisörleri, aküyü filan hep sordu, akünün arkasındaki kablo kanallarının içerisindeki kabloları, su tahliye kapaklarını filan gördük inceledik. 5 yaşındaki velet böyle zorlayınca mest oluyorum :D

Yalnız dayısı kıyıklı, şu an saat 02:21, hala uyumadı :)

Arkadaşlar bugün (dün) yeğenle bayağı bir araba çalıştık. Her şey depo kapağımdaki boyanın kalkmasını yeğenimin göstermesiyle başladı. Sonra dedesinin depo kapağının farklarını gösterdim, sonra kendisi Mazda'nınkine bakmak istedi, depo kapağını açtıktan sonra yanındaki koldan kaputu da açtı, oradan kaputta gösterdiği uyarıların radyatör için olduğunu, parmağını soktuğu açıklıkların hava filtresine gittiğini anlattım. Daha net olmamı istedi, geçtik benim arabaya. Herşey daha meydanda tabii :) Radyatörü, fanı, hava filtresini, radyatör suyu, motor suyu, silecek suyu filan hep öğrendi. Pistonlar nerede diye sordu, eldeki imkanlarla ateşleme bobininden daha aşağı inemedim, aralardan gösterdiğim küçük detaylarla aşağısını anlatmaya çalıştım. Oraya kadar açıp gösterdim ama :D Amortisörleri, aküyü filan hep sordu, akünün arkasındaki kablo kanallarının içerisindeki kabloları, su tahliye kapaklarını filan gördük inceledik. 5 yaşındaki velet böyle zorlayınca mest oluyorum :D

Yalnız dayısı kıyıklı, şu an saat 02:21, hala uyumadı :)

yarın öbür gün sırf ucuz diye abuk subuk arabalar için hayal kurmaz işte. Ne mutlu ona ki her şeyi bilen ve bildiğini en ince ayrıntısına kadar anlatan bi dayısı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...