12 km yol geldim bisikletle @kenblock u bekliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taraftar arası kavgaya benzettim. 2 kişide aynı tişörtten falan vardı.
Bende öyle zannettim birde yaşlı kadına motorcunun çarpması kötü ama bir o kadar da ilginç..Taraftar arası kavgaya benzettim. 2 kişide aynı tişörtten falan vardı.
Kadının hatası. Bir de elde telefon, sanarsın yol ona ayrılmış. Bir daha sağına soluna bakmadan yürümez.Bende öyle zannettim birde yaşlı kadına motorcunun çarpması kötü ama bir o kadar da ilginç..
Birde motorcunun sadece suçu varmış gibi saldiriyorKadının hatası. Bir de elde telefon, sanarsın yol ona ayrılmış. Bir daha sağına soluna bakmadan yürümez.
Panpa 23km ort. hizla geldim eve , biliyorsun yeni yolu bazi yerlerde yokus vardi zorladi .12 km yol geldim bisikletle @kenblock u bekliyorum
abi yeğenin senin gibi bir dayısı olduğu için çok şanslı çekirdekten yetişiyor onun için bulunmaz bilgi kaynağısın oda senin neşe kaynağınArkadaşlar bugün (dün) yeğenle bayağı bir araba çalıştık. Her şey depo kapağımdaki boyanın kalkmasını yeğenimin göstermesiyle başladı. Sonra dedesinin depo kapağının farklarını gösterdim, sonra kendisi Mazda'nınkine bakmak istedi, depo kapağını açtıktan sonra yanındaki koldan kaputu da açtı, oradan kaputta gösterdiği uyarıların radyatör için olduğunu, parmağını soktuğu açıklıkların hava filtresine gittiğini anlattım. Daha net olmamı istedi, geçtik benim arabaya. Herşey daha meydanda tabii Radyatörü, fanı, hava filtresini, radyatör suyu, motor suyu, silecek suyu filan hep öğrendi. Pistonlar nerede diye sordu, eldeki imkanlarla ateşleme bobininden daha aşağı inemedim, aralardan gösterdiğim küçük detaylarla aşağısını anlatmaya çalıştım. Oraya kadar açıp gösterdim ama Amortisörleri, aküyü filan hep sordu, akünün arkasındaki kablo kanallarının içerisindeki kabloları, su tahliye kapaklarını filan gördük inceledik. 5 yaşındaki velet böyle zorlayınca mest oluyorum
Yalnız dayısı kıyıklı, şu an saat 02:21, hala uyumadı
Panpa 23km ort. hizla geldim eve , biliyorsun yeni yolu bazi yerlerde yokus vardi zorladi .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ohh , bizde insta dan canlı yayın arayalım
Fanusta büyüyünce böyle oluyor herhalde, Simpsonslardaki Rod and Todd Flanders...
Telefon alacakmışsın herhalde. ilk msj.ını da görmedim. Ben yıl sonunda Huawei P10 Lite alacağım. Aklında bulunsun, sen de bir bak özelliklerine. Arayüzüne kefilim, 2 yıldır 2 Huawei P8 Lite kullanılıyor evde, oradan biliyorum temiz telefon olduğunuİnceleyeceğim hocam teşekkürler bayadır telefon piyasasına hiç bakmamıştım ortalık hep karışmış
periscope gir. ya da netspor falanOhh , bizde insta dan canlı yayın arayalım
Benzine zam gelince biz
Otopark.com bisiklet team
Kanka samsung bir sürü model çıkardı uygun fiyata sağlam annene baya gidecek rahat bulursun bence j modellerine filan bak@İstanbulluu abi sen en son xiaomi mi5s almıştın nasıl memnun musun? Anneme telefon bakıyorum da, eli yüzü düzgün uygun fiyatlı bi telefon arıyorum. Forum ahalisinin de tavsiyeleri varsa açığım.