Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-10-22-17-45-24-173.jpeg
    Screenshot_2017-10-22-17-45-24-173.jpeg
    344 KB · Görüntüleme: 278
Son düzenleme:
Beyler Allah kimsenin başına vermesin.. Kamyonu kullanan oğlu, arabayı kullanan ise babası. Bizim memlekette tünellerin orada birbirlerine giriyorlar ve kartal'ı kullanan baba ölüyor. Allah kimseye böyle bir kader vermesin inşaallah.

Arkadaşlar bugün (dün) yeğenle bayağı bir araba çalıştık. Her şey depo kapağımdaki boyanın kalkmasını yeğenimin göstermesiyle başladı. Sonra dedesinin depo kapağının farklarını gösterdim, sonra kendisi Mazda'nınkine bakmak istedi, depo kapağını açtıktan sonra yanındaki koldan kaputu da açtı, oradan kaputta gösterdiği uyarıların radyatör için olduğunu, parmağını soktuğu açıklıkların hava filtresine gittiğini anlattım. Daha net olmamı istedi, geçtik benim arabaya. Herşey daha meydanda tabii :) Radyatörü, fanı, hava filtresini, radyatör suyu, motor suyu, silecek suyu filan hep öğrendi. Pistonlar nerede diye sordu, eldeki imkanlarla ateşleme bobininden daha aşağı inemedim, aralardan gösterdiğim küçük detaylarla aşağısını anlatmaya çalıştım. Oraya kadar açıp gösterdim ama :D Amortisörleri, aküyü filan hep sordu, akünün arkasındaki kablo kanallarının içerisindeki kabloları, su tahliye kapaklarını filan gördük inceledik. 5 yaşındaki velet böyle zorlayınca mest oluyorum :D

Yalnız dayısı kıyıklı, şu an saat 02:21, hala uyumadı :)
abi yeğenin senin gibi bir dayısı olduğu için çok şanslı çekirdekten yetişiyor onun için bulunmaz bilgi kaynağısın oda senin neşe kaynağın :D

İnceleyeceğim hocam teşekkürler :) bayadır telefon piyasasına hiç bakmamıştım ortalık hep karışmış :D :D
Telefon alacakmışsın herhalde. ilk msj.ını da görmedim. Ben yıl sonunda Huawei P10 Lite alacağım. Aklında bulunsun, sen de bir bak özelliklerine. Arayüzüne kefilim, 2 yıldır 2 Huawei P8 Lite kullanılıyor evde, oradan biliyorum temiz telefon olduğunu :)
Vestel Venus Z10'u işlemcisinden, Huawei P9 Lite 2017'yi 16gb depolama alanından, SonyEricsson Xperia Z5 Dual'i eskimiş model olmasından, Lenovo P2'yi de Lenovo'dan nefret gelmiş yakın arkadaşlarımdan ötürü eledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...