Gecen 14 litre yaktim cokmu allah askina COKMU@Sailor spec :
Ortamlarda: Mazda da yok yok döneminin en çok donanımlı f/p arabası; Japon sağlamlığı..
İç ses: Yakıt istasyonuna çalışam, 4 vites atam 5 i arayam, az yakanlara trip atam
Gecen 14 litre yaktim cokmu allah askina COKMU@Sailor spec :
Ortamlarda: Mazda da yok yok döneminin en çok donanımlı f/p arabası; Japon sağlamlığı..
İç ses: Yakıt istasyonuna çalışam, 4 vites atam 5 i arayam, az yakanlara trip atam
FaçacıOrtamlarda konuşulan biz oluruz genelde ama genede sen bilirsin
Ahashdashdhasdhahsdahsd
@DouglasAdams Ortamlarda: Alacam bi mx5 viraj kasıcam
İç ses: Gaza basmayam eco yapam (CVT C-HR)
Abi biz Bazat'ın ümüğünü sıkınca o kadar zor yaktırıyoz sen naptın .Gecen 14 litre yaktim cokmu allah askina COKMU
İşte yapanların içi acimiyor ben de acımam şahsen sahibi böyle istiyor sonuçta işime bakarımŞimdi zevkler renkler tartışılır ama bu A5'i çok kötü yapmışlar ya ciddi içim acıdı .
Şimdi zevkler renkler tartışılır ama bu A5'i çok kötü yapmışlar ya ciddi içim acıdı .
Yapana lafım yok zaten adam isini yapıyor ama yaptıran da biraz zevksizmiş yahuİşte yapanların içi acimiyor ben de acımam şahsen sahibi böyle istiyor sonuçta işime bakarım
Memlekette zevksiz çok ne yapacaksinYapana lafım yok zaten adam isini yapıyor ama yaptıran da biraz zevksizmiş yahu
Mizah tabi samimiyetinize güvenerek işsizlik yapıyorum kalbimi biliyosunuz hepiniz
<3Seviliyorsun doctor forever neşter
Tek özlediğim accent yiyem bmwyi altımda olmadıkça ahjdhskd
Depoyu fulledikten 16 dakika sonra (Kalan yakıtla ort kasıldı)Façacı
Göbek bağımı sen mi kestin yoksa müneccim misin mübarekDepoyu fulledikten 16 dakika sonra (Kalan yakıtla ort kasıldı)
Estağfurullah ABİMSİN!Göbek bağımı sen mi kestin yoksa müneccim misin mübarek
Nope beni aramadılar hayırdır?Estağfurullah ABİMSİN!
Senide çağırıyorlar mı servise yazılım güncellemeye
Bizim traktör arada gidiyor apdeyt olmaya.Nope beni aramadılar hayırdır?
Sen sahitsin iste yokusta 50 kusur 60 kusur yazmiyormuydu anlik vallahi saka gibi inanmiyor kimse senle gulduk hatta depo o kadar diyeAbi biz Bazat'ın ümüğünü sıkınca o kadar zor yaktırıyoz sen naptın .