Haa yok çağırma olmadıBizim traktör arada gidiyor apdeyt olmaya.
Haa yok çağırma olmadıBizim traktör arada gidiyor apdeyt olmaya.
İyiyim abi çok şükür derslerin içinde yuvarlanıp gidiyorum Hayat standart düzende okul kurs ev şeklinde Corsa'yla geziyoruz memnunuz halimizdenSaygı ve sevgilerimle, herkese selam olsun.
@DuzboruDownpipe Kardeşim her zaman girip okuyorum, bakma bişey yazmadığıma. Şimdilik ilaçlarla, fizik tedaviyle ilerlemeye çalışıyorum bir şekilde. Seni, sizleri sormalı. Nasıl gidiyor?
Ha bir de kılıfı nereden aldın? Hoşuma gitti.
Aaaa doğru ya, sizin bi kaza olayı vardı. Kardeşim çok geçmiş olsun ya, cidden üzüldüm. İnşallah bir sıkıntı çıkmadan araç toplanır eskisi gibi kullanmaya devam edersiniz.İyiyim abi çok şükür derslerin içinde yuvarlanıp gidiyorum Hayat standart düzende okul kurs ev şeklinde Corsa'yla geziyoruz memnunuz halimizden
Kılıfı telefoncuda gördüm direk aldım vallaha benim de çok hoşuma gitti
Sağol abi Allah beterinden saklasın.Bugün başlamışlar çamurlukları düzeltmişler kapı sacları vs parçaların da siparişini geçmişler bekliyoruz haftaya bir gün çıkar inşallahAaaa doğru ya, sizin bi kaza olayı vardı. Kardeşim çok geçmiş olsun ya, cidden üzüldüm. İnşallah bir sıkıntı çıkmadan araç toplanır eskisi gibi kullanmaya devam edersiniz.
Torpil var mı sen bana ondan haber ver?Beyler bu Bayraktar İhaları için pilot lazımmış. Benim 3000 saati geçkin sanal pilotluk deneyimim var. Yani çok kolay bana iha kullanması. Tek bir derdim var. Tetiğe nasıl basacam. Benim gibi humanist bir insan daha yüksek gelir ve ailesinin saadeti için tanımadığı, insanlara o bombaları nasıl bırakabilecek..
İha pilotu Potansiyelim var ve ciddi düşündüğüm oluyor.
Şu psikoloji işleyen drone adında film varmiş.. İzlemek lazım..
Torpil var mı sen bana ondan haber ver?
Fırsat bulsam hisartdaki Nazi Bf109 ucagini görsem mutluluktan uçarım.. Ama hiç fırsat bulamıyorum..İstanbul'da yaşayan arkadaşlara önerimdir bu sergiyi gidip görsünler. Sabancı Müzesi Emirgan'da zaten, çok güzel hafta sonu etkinliği olur.
SeversinClash royale oynayan benim gibi cocuklar varmi fena sardi aksam aksam
Fatih altayli yi tek sevecegim an beni onunla odaya kapattiklari an olurSeversin